Monster15184 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας. Ειμαι κατοχος του προαναφερομενου κινητου και εχω ενα πραβλημα δεν μπορω να βφω την συνολικη διαρκεια κλησεων του κινητου για να μην ξεφευγω αποτο επιτρεπομενω οριο και μου ερθει κανενας τρελος λογιαρσμος. Μπαινω στις Ρυθμισεις και επιλεγω περισσοτερα και μου εμφανιζει ενα περιβαλον Win στην συνεχεια επιλεγω Πληροφοριες συσκευης και μετα διαρκεια κλεσεων. Ολα καλα μεχρι εδω αλλα δεν μπορω να διαγραψω το χρονο ομιλιας . Επισης θελω να βρω το αριθμο του ογκου που κατεβαιζω οταν ειμαι στο ινερνετ και αν μπορβ να το μηδενησω Αυτο ειναι το προβλημα μου ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:27 ---------- Αν γνωριζει καποιος την υπαρξει κανενος προγραμματος για WM 6.1 για τον συγκεκριμενο λογο
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω την εντυπωση πως οι πληροφοριες που βλεπεις στις ρυθμισεις ειναι ο συνολικος χρονος κλησεων της συσκευης σου, και ειναι κατι που δεν μηδενιζεται. Τελος παντων οσον αφορα τις κλησεις και τα μηνυματα βρες το προγραμμα Kunadisk power meters. Για τα δεδομενα θα κατεβασεις το SPB Wireless Monitor.
Monster15184 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 και απο που μπορω να το κατεβασω
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 και απο που μπορω να το κατεβασω Google them. Το πρωτο νομιζω ειναι freeware οποτε και θα το βρεις ευκολα. Το δευτερο θα το βρεις λογικα στην ιστοσελιδα της spb. Οπως και να εχει google them. ;-)
Monster15184 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 τρεχουν κανονικα στα WM 6.1 ;;;;;;;;;
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Κανονικοτατα τρεχουν και ειναι και παρα πολυ χρησιμα. Το πρωτο μαλιστα εχει βγει απο ελληνες, εχω την εντυπωση (χωρις να ειμαι βεβαιος) απο τα παιδια του myphone.
Monster15184 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Kunadisk power meter δεν μου εμφανιζει τα μυνηματα δηλαδη του δηλωνω οτι εχω 250 μυνηματα και δεν μετραει αντιστροφα οατν στελνω μυνηματα τι κανω λαθος ; Συγνωμη εαν οι ερωτησεις μου ειναι χαζες αλλα πρωτη φορα πιανω στα χερια τετοιο κιν και θα ηθελα την βοηθεια σας .
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις, μονο χαζες απαντησεις οποτε no worries Θα πρεπει να ξαναπερασω το προγραμμα αυτο για να δω τι φταιει, καθως ειμαι απο προσφατο φορματ της συσκευης μου και ειναι ψιλο αδεια. Θα το τσεκαρω και θα σε ενημερωσω.
Monster15184 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μια απορια ακομα προσπαθησα να στειλω καποια δεδομενα με Bluetooth και οταν επελεξα την αποστολη μου εμφανησαι αποστολη με σμσ και μμσ, Δεν εχει επιλογη να κανω αποστολη με Bluetooth ή και για αυτο πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:37 ---------- τελικα το βρηκα εχει μια εντολη η οποια λεγεται μεταβιβαση και στελνει με το μπλε δοντι. Πρεπει να ειναι λιγο ανωμαλη ακου εκει μεταβιβαση χαχαχαχαχ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:13 ---------- λιοπον μηπως το ειδες αυτο για τα μηνυματα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ---------- Ακομα δεν καταφερα να βρω γιατι δεν μετραει τα μυνηματα οσες φορες και να εφιαξα καινοργιο προφιλ. Ξερει κανενα τι μπορει να φταιει με το συγκεκριμενο προγραμμα (Kunadisk power meter) Ευχαριστω
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 To τσεκαρα, οντως κατι παιζει με τα μηνυματα... Θα κοιταξω μηπως βρω αλλον μετρητη μηνυματων.
Monster15184 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως γνωριζεις κανενα αλλο προγραμμα (call and sms counter) το οποιο να ειναι freeware και αρκετα αξιοποιστο
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Βρηκα ενα, το οποιο μετραει μονο τα μηνυματα. Εχεις ΠΜ.
Monster15184 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστω να σε καλα. θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:25 ---------- ειναι πολυ καλο προγραμμα σε ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:10 ---------- ενα ενα τα θυμαμαι και εγω μηπως γνωριζεις καποιο προγραμμα που να ελευθερωνει μνημη (clear ram) ωστε να μην χρειαζεται να κλεινω και να ανοιγω το κινητο
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμμ οχι, οσον αφορα αυτο ακολουθω τον πατροπαραδοτο τροπο της επανεκινησης. Ισως καποιος φιλος μας δωσει τα φωτα του.
Monster15184 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Το προγραμμα λεγεται SMSCNT11_PPC για οσους το θελουν, δουλευει τελεια ειναι αρκετα ανακυλιτικο και πολυ απλο γιατι δεν χρειαζεται πολλες ρυθμισεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:53 ---------- Αλλα αυτο που δεν προσεξα ειναι οτι ειναι trial και πρεπει να το κανεις register. Μηπως γνωριζεις κανενα αλλο προγραμμα το οποιο να ειναι freeware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.