Προς το περιεχόμενο

Πληροφορια για το HTC touch diamond 2

Monster15184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Ειμαι κατοχος του προαναφερομενου κινητου και εχω ενα πραβλημα δεν μπορω να βφω την συνολικη διαρκεια κλησεων του κινητου για να μην ξεφευγω αποτο επιτρεπομενω οριο και μου ερθει κανενας τρελος λογιαρσμος. Μπαινω στις Ρυθμισεις και επιλεγω περισσοτερα και μου εμφανιζει ενα περιβαλον Win στην συνεχεια επιλεγω Πληροφοριες συσκευης και μετα διαρκεια κλεσεων.

Ολα καλα μεχρι εδω αλλα δεν μπορω να διαγραψω το χρονο ομιλιας . Επισης θελω να βρω το αριθμο του ογκου που κατεβαιζω οταν ειμαι στο ινερνετ και αν μπορβ να το μηδενησω

Αυτο ειναι το προβλημα μου ευχαριστω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:27 ----------

Αν γνωριζει καποιος την υπαρξει κανενος προγραμματος για WM 6.1 για τον συγκεκριμενο λογο

• Moderators
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως οι πληροφοριες που βλεπεις στις ρυθμισεις ειναι ο συνολικος χρονος κλησεων της συσκευης σου, και ειναι κατι που δεν μηδενιζεται. Τελος παντων οσον αφορα τις κλησεις και τα μηνυματα βρες το προγραμμα Kunadisk power meters. Για τα δεδομενα θα κατεβασεις το SPB Wireless Monitor.

• Moderators
Δημοσ.
και απο που μπορω να το κατεβασω

Google them. Το πρωτο νομιζω ειναι freeware οποτε και θα το βρεις ευκολα. Το δευτερο θα το βρεις λογικα στην ιστοσελιδα της spb. Οπως και να εχει google them. ;-)

• Moderators
Δημοσ.

Κανονικοτατα τρεχουν και ειναι και παρα πολυ χρησιμα. Το πρωτο μαλιστα εχει βγει απο ελληνες, εχω την εντυπωση (χωρις να ειμαι βεβαιος) απο τα παιδια του myphone.

Δημοσ.

Kunadisk power meter δεν μου εμφανιζει τα μυνηματα δηλαδη του δηλωνω οτι εχω 250 μυνηματα και δεν μετραει αντιστροφα οατν στελνω μυνηματα τι κανω λαθος ;

Συγνωμη εαν οι ερωτησεις μου ειναι χαζες αλλα πρωτη φορα πιανω στα χερια τετοιο κιν και θα ηθελα την βοηθεια σας .

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις, μονο χαζες απαντησεις οποτε no worries :-) Θα πρεπει να ξαναπερασω το προγραμμα αυτο για να δω τι φταιει, καθως ειμαι απο προσφατο φορματ της συσκευης μου και ειναι ψιλο αδεια. Θα το τσεκαρω και θα σε ενημερωσω.

Δημοσ.

Μια απορια ακομα προσπαθησα να στειλω καποια δεδομενα με Bluetooth και οταν επελεξα την αποστολη μου εμφανησαι αποστολη με σμσ και μμσ, Δεν εχει επιλογη να κανω αποστολη με Bluetooth ή και για αυτο πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:37 ----------

τελικα το βρηκα εχει μια εντολη η οποια λεγεται μεταβιβαση και στελνει με το μπλε δοντι. Πρεπει να ειναι λιγο ανωμαλη ακου εκει μεταβιβαση χαχαχαχαχ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:13 ----------

λιοπον μηπως το ειδες αυτο για τα μηνυματα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ----------

Ακομα δεν καταφερα να βρω γιατι δεν μετραει τα μυνηματα οσες φορες και να εφιαξα καινοργιο προφιλ. Ξερει κανενα τι μπορει να φταιει με το συγκεκριμενο προγραμμα (Kunadisk power meter)

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ευχαριστω να σε καλα. θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:25 ----------

ειναι πολυ καλο προγραμμα σε ευχαριστω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:10 ----------

ενα ενα τα θυμαμαι και εγω μηπως γνωριζεις καποιο προγραμμα που να ελευθερωνει μνημη (clear ram) ωστε να μην χρειαζεται να κλεινω και να ανοιγω το κινητο

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ οχι, οσον αφορα αυτο ακολουθω τον πατροπαραδοτο τροπο της επανεκινησης. Ισως καποιος φιλος μας δωσει τα φωτα του.

Δημοσ.

Το προγραμμα λεγεται SMSCNT11_PPC για οσους το θελουν, δουλευει τελεια ειναι αρκετα ανακυλιτικο και πολυ απλο γιατι δεν χρειαζεται πολλες ρυθμισεις

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:53 ----------

Αλλα αυτο που δεν προσεξα ειναι οτι ειναι trial και πρεπει να το κανεις register. Μηπως γνωριζεις κανενα αλλο προγραμμα το οποιο να ειναι freeware

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...