mitridi_g Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Παίδες καλησπέρα, θέλω να αλλάξω λάδια και φίλτρο στο εν λόγω αυτοκίνητο αλλά δεν θέλω να πάω στο εξουσιοδοτημένο γιατι μου ζητήσανε 90 ευρώ, προφανώς ψάχνουν για μ***κες. Πού μπορώ να αλλάξω λάδια και τί είδους λάδια μπορώ να βάλω? Θέλω καλά λάδια γιατί είναι καινούργιο το αμάξι και θέλω να τα αλλάξω μετά από 10000 χλμ. Ευχαριστώ όλους Φιλικά Δημήτρης
tolkki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Λαδια κ φιλτρα μπορεις να αλλαξεις σε οποιοδηποτε βενζιναδικο/λιπαντηριο. Εκε θα σου πουν τι τυπο παιρνει (λογικα).Τα φιλτρα σε πολλες περιπτωσεις ειναι δωρεαν.Οι τιμες των λαδιων παιζουν αναλογως τη μαρκα
mitridi_g Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Λαδια κ φιλτρα μπορεις να αλλαξεις σε οποιοδηποτε βενζιναδικο/λιπαντηριο.Εκε θα σου πουν τι τυπο παιρνει (λογικα).Τα φιλτρα σε πολλες περιπτωσεις ειναι δωρεαν.Οι τιμες των λαδιων παιζουν αναλογως τη μαρκα ναι, αυτό το γνωρίζω αλλά αυτό που δεν γνωρίζω είναι τί λάδια άραγε βάζουν στην επίσημη αντιπροσωπεία της Mitsubishi?
Whiteyez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και θα σου πουν.
mitridi_g Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Πάρε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και θα σου πουν. auto einai ligo avolo my friend.
klainmaingr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ναι, αυτό το γνωρίζω αλλά αυτό που δεν γνωρίζω είναι τί λάδια άραγε βάζουν στην επίσημη αντιπροσωπεία της Mitsubishi? RTFM Τα γράφει όλα αυτά μέσα στο βιβλίο του αυτοκινήτου αλλά και πιθανότατα να έχει και ένα αυτοκόλλητο στο σασί όταν ανοίξεις το καπό όπου γράφει τα λάδια που προτείνονται.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Λογικά στο manual θα γράφει... Αν δε βρεις άκρη μπες σε κάνα club-forum του colt και ρώτα.
mitridi_g Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Λογικά στο manual θα γράφει...Αν δε βρεις άκρη μπες σε κάνα club-forum του colt και ρώτα. μαλακία παίχτηκε, είχε ένα φορουμ αλλά το βλέπω υπό... δεν είναι όλα τα θέματα εκεί και έχει τα τελείως βασικά...μάλλον αναβαθμίζουν τα παιδιά εκεί. Ευχαριστώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:29 ---------- RTFM Τα γράφει όλα αυτά μέσα στο βιβλίο του αυτοκινήτου αλλά και πιθανότατα να έχει και ένα αυτοκόλλητο στο σασί όταν ανοίξεις το καπό όπου γράφει τα λάδια που προτείνονται. Δεν το'χα σκεφτεί, θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ
doctorkostis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Βρες τι τυπο λαδιου παιρνει το αμαξι σου και μετα σου προτεινω αγορα λαδιων απο εδω http://www.trade-wind.gr/ Αγοραζει πολυς κοσμος,ειδικα απο αυτοκινητιστικα φορα οπως των 4Τ, και εχει πολυ καλες τιμες.Ευκολα 25% κατω σε σχεση με την αντιπροσωπεια.
tzotzo Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ειναι εντος εγγυησης? αν ναι παιζει να την χανεις. Κανονικα απαγορευεται αλλα Σαρακακης ειναι αυτος
mitridi_g Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να αλλάξω λάδια πριν την ώρα τους? ποιος ειπε οτι παραβιαζω την εγγυηση. Οταν πρέπει να το παώ για σερβις, το πάω κανονικά στο επίσημο, ενδιάμεσα θέλω να αλλάξω όμως, δεν νομίζω οτι κάνω κάτι παράνομο.
doctorkostis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ακομα και να κανεις κατι "παρανομο" -που δεν κανεις,αλλα λεμε τωρα- ποιος θα το καταλαβει?Θα μυρισουν τα λαδωμενα νυχια τους στην αντιπροσωπεια για να δουν οτι αλλαξες λαδια στο μεταξυ? Αν τα ανταλλακτικα που χρησιμοποιηθουν ειναι συμβατα με τις προδιαγραφες του κατασκευαστη κανεις δε μπορει να σου ακυρωσει εγγυηση.Οδηγια της ΕΕ *.Αν σου αρχισουν τα μα-μου,ζητας εγγραφως το λογο για τον οποιο ακυρωνεται η εγγυηση και τους τρεχεις με το δικηγορο σου.Πιστεψε με,δε θελουν καθολου να μπλεξουν... *κοινοτικος νομος 1400/2002 "block exemption"
tzotzo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Παίδες καλησπέρα,θέλω να αλλάξω λάδια και φίλτρο στο εν λόγω αυτοκίνητο αλλά δεν θέλω να πάω στο εξουσιοδοτημένο γιατι μου ζητήσανε 90 ευρώ, προφανώς ψάχνουν για μ***κες. Πού μπορώ να αλλάξω λάδια και τί είδους λάδια μπορώ να βάλω? Θέλω καλά λάδια γιατί είναι καινούργιο το αμάξι και θέλω να τα αλλάξω μετά από 10000 χλμ. Ευχαριστώ όλους Φιλικά Δημήτρης Αν τα αλλαξεις στις 10,000 ποτε ειναι η κανονικη αλλαγη λαδιων?
grigas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.mitsubishi-cars.co.uk/colt/specifications.asp?strCar1=MG8 από όσο βλέπω εδώ το service είναι κάθε 20.000 ή 12 μήνες, οπότε δεν αποκλείται και η αλλαγή λαδιών να είναι τότε...
georgemvg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Προγραμματισμένη αλλαγή λαδιών, δηλαδή σερβις μέσα στην εγγύηση, πρέπει να γίνει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Τώρα λογικά οι τιμές ποικίλουν ακόμα και σε αυτά. Επίσης αν δεν βρείς την άκρη για το τι λάδια παίρνει το αυτοκίνητο σε manual κλπ, ΘΑ πάρεις τηλέφωνο την αντιπροσωπεία να σου πουν. Κάθε κινητήρας έχει εκτός του πλαστικού καπακιού και την είσοδο του λαδιού στο μοτέρ αλλά και το μαρκούτσι για τον έλεγχο της στάθμης του λαδιού. Μπορείς λοιπόν να συμπληρώσεις λάδι επειδή το μοτέρ τσιμπάει, και είναι λογικά και στις οδηγίες του κατασκευαστή. Μην ντρέπεσαι για τέτοια θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.