Προς το περιεχόμενο

επιλογη παιχνιδιου στρατιγικης

k@menos95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο?? Το Αnno 1404 μόλις το εγκατέστησα στο pc μου αλλά κόλησα στην πρώτη αποστολή του campaign.

Το Tropico 3 ειναι πιο διασκεδαστικο,το Anno πιο 'σοβαρο'.Και για τα 2 χρειαζεται σχετικη εμπειρια σε micromanagement.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:10 ----------

εμένα πάντως ρε παιδια το tropico 3 μου φανηκε λιγο δυσκολο...

Ναι ειναι σχετικα δυσκολο ειδικα στην αρχη.Εχει παρα πολλες παραμετρους που πρεπει να λαμβανεις υποψη καθως το πολιτικο καθεστως επηρεαζει την οικονομια,τα κτιρια επηρεαζουν και τα 2,μια αποφαση αλλαζει πολιτικες και εχει αντικτυπο σε μισθους και ανθρωπους,βαλε και τον τουρισμο και τις σχεσεις με Αμερικη και ΕΣΣΔ και φτιαχτηκες με ωραιο πονοκεφαλο.

Δημοσ.

Εξαιρετικό strategy είναι το Galactic Civilizations, με πολύ αξιόλογο Α.Ι., δυνατότητα σχεδιασμού δικών σου διαστημοπλοίων και αρκετούς τρόπους επίτευξης της τελικής "νίκης".

Τα παραπάνω είναι turn-based.

Απο την περιγραφη σου και λιγο που ειδα τα screenshots μου φαινεται σαν το master of orion. Ισχυει κατι τετοιο (αν εχεις δει αυτο που λεω)?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν σου άρεσε το Master of Orion, σίγουρα θα σου αρέσει και το GalCiv II.

Είναι πολύ προσεγμένο παιχνίδι, υποστηρίζεται σταθερά και έχει τη σοβαρότερη ΑΙ που θυμάμαι σε τίτλο αυτής της κατηγορίας. Υπάρχουν αρκετές κλίμακες διαβάθμισης, αλλά στις υψηλότερες είναι πραγματικά καλή και οι διάφορες φυλές "συμπεριφέρονται" ανάλογα με το "χαρακτήρα" τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...