k@menos95 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια επειδη ειμαι ασχετος απο παιχνιδια στρατιγικης εχετε να μου προτινετε καποιο strategy game με καλα γραφικα που να παιξατε τελευταια και να σας ποροσε
fearwhatnow Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Anno 1404 και Tropico 3 σε building/politics Men Of War σε στρατιωτικο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ενδιαφέρον (σε WWII, Ανατολικό Μέτωπο) είναι το Operation Barbarossa: The Struggle for Russia . Προσωπικά, από τις λίγες ώρες που έχω ασχοληθεί μαζί του, βλέπω έναν τίτλο που ίσως αποδειχτεί άξιος συνεχιστής του Panzer General. Επίσης, η Matrix έχει πολύ καλή υποστήριξη και ενεργή κοινότητα. Τα γραφικά του είναι πολύ απλά, όμως. Σε high fantasy καλό είναι και το Elven Legacy (συνέχεια του Fantasy Wars) αλλά από σχετικά νωρίς γίνεται πολύ δύσκολο. Εξαιρετικό strategy είναι το Galactic Civilizations, με πολύ αξιόλογο Α.Ι., δυνατότητα σχεδιασμού δικών σου διαστημοπλοίων και αρκετούς τρόπους επίτευξης της τελικής "νίκης". Τα παραπάνω είναι turn-based.
fearwhatnow Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ενδιαφέρον (σε WWII, Ανατολικό Μέτωπο) είναι το Operation Barbarossa: The Struggle for Russia . Προσωπικά, από τις λίγες ώρες που έχω ασχοληθεί μαζί του, βλέπω έναν τίτλο που ίσως αποδειχτεί άξιος συνεχιστής του Panzer General. Επίσης, η Matrix έχει πολύ καλή υποστήριξη και ενεργή κοινότητα. Τα γραφικά του είναι πολύ απλά, όμως. Σε high fantasy καλό είναι και το Elven Legacy (συνέχεια του Fantasy Wars) αλλά από σχετικά νωρίς γίνεται πολύ δύσκολο. Εξαιρετικό strategy είναι το Galactic Civilizations, με πολύ αξιόλογο Α.Ι., δυνατότητα σχεδιασμού δικών σου διαστημοπλοίων και αρκετούς τρόπους επίτευξης της τελικής "νίκης". Τα παραπάνω είναι turn-based. Ωχ Snoob κατευθειαν στα βαθια τον στελνεις! Ειδικα tο Gal Civ ειναι για εμπειρους.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αν είχαμε έναν τίτλο που άρεσε στον tp, θα ήταν πιο εύκολο. Δηλαδή, μπορεί να μη θέλει tb αλλά μόνο RT. Προσωπικά, περιμένω να δω τι θα λέει το Elemental: Dawn of Magic.
k@menos95 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 κατεβαζω το Tropico 3 ευχαριστω παιδια
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Σε περίπτωση που δεν σου αρέσει το Tropico3, πήγαινε στο Company of Heroes και δεν θα χάσεις. Είναι Game του 2006 αλλά μιας και είπες ότι είσαι "άσχετος" στο χώρο, λογικά δεν θα το έχεις παίξει.. ενώ είναι must.
linuxovios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια επειδη ειμαι ασχετος απο παιχνιδια στρατιγικης εχετε να μου προτινετε καποιο strategy game με καλα γραφικα που να παιξατε τελευταια και να σας ποροσε command and conquer 3 + το expansion είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις.Είναι real time strategy με καλά γραφικά και νομίζω πως είναι ιδανικό game για να μπει κάποιος στα χωράφια των strategy. Αν σε ενδιαφέρει original, πρόσφατα τσίμπησα και τα δύο σε πακετάκι κόστους 20 ευρώ μόνο , για ένα παιχνίδι που μπορεί να σε απασχολήσει ( + online ) για πάνω από 1 χρόνο.
geioannou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Σε περίπτωση που δεν σου αρέσει το Tropico3, πήγαινε στο Company of Heroes και δεν θα χάσεις. Είναι Game του 2006 αλλά μιας και είπες ότι είσαι "άσχετος" στο χώρο, λογικά δεν θα το έχεις παίξει.. ενώ είναι must. αυτο το παιχνιδι μοιαζει καθολου (η και καποια αλλα που εχουν αναφερθει) με το commandos 1, 2, 3 της EIDOS ?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Eh.. δεν θα έλεγα ότι μοιάζουν, αλλά και τα 2 έχουν πολύ εξελιγμένο τρόπο κάλυψης και μάχης. Το CoH είναι RTS όμως σε αντίθεση με τα Commandos που είναι RTT, και αυτό τα κάνει να διαφέρουν πολύ σε Gameplay.
ksaplostra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο το παιχνιδι μοιαζει καθολου (η και καποια αλλα που εχουν αναφερθει) με το commandos 1, 2, 3 της EIDOS ? Ένας λόγος που αξίζει να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο παιγνίδι είναι το πάρα πολύ καλό του campaign
Praetorianos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 αυτο το παιχνιδι μοιαζει καθολου (η και καποια αλλα που εχουν αναφερθει) με το commandos 1, 2, 3 της EIDOS ? Το μοναδικό παιχνίδι που μοιάζει με το Commandos και έχω βρει είναι το Desperados, σε άλλη εποχή. Κανένα από τα δυο όμως δεν μοιάζουν με τα υπόλοιπα που έχουν αναφερθεί εδώ που έχεις στρατό, μαζεύεις προμήθειες και κάνεις ντου στη βάση του αντιπάλου. Το Company of Ηeroes είναι πολύ καλό για αρχή και αρκετά βαθύ για να σε κρατήσει. Παρεπιπτόντως αν κάποιος ξέρει κανένα παρόμοιο παιχνίδι με τα Commandos (πριν την ξεφτίλα του First Person Shooter), ας δώσει καμιά ιδέα.
polonos1313 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Για προτείνετε και σε μένα κανένα strategy.Με ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο strategy στα οποία πιο πολύ χτίζεις πόλεις παρά να πολεμάς και να μην είναι φουτουριστικό.
fearwhatnow Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Για προτείνετε και σε μένα κανένα strategy.Με ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο strategy στα οποία πιο πολύ χτίζεις πόλεις παρά να πολεμάς και να μην είναι φουτουριστικό. Tropico 3 και Anno 1404 οπως ειπα και στον φιλο πιο πανω.Ειναι ακριβως αυτα που ψαχνεις.
polonos1313 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Tropico 3 και Anno 1404 οπως ειπα και στον φιλο πιο πανω.Ειναι ακριβως αυτα που ψαχνεις. Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο?? Το Αnno 1404 μόλις το εγκατέστησα στο pc μου αλλά κόλησα στην πρώτη αποστολή του campaign.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.