anax111 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά Βοήθεια! Θέλω να αγοράσω έναν βιντεοπροβολέα Full HD με HDMI που να έχει όμως ενσωματωμένα ηχεία. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανέναν. Κάποιοι της EPSON που έχουν ενσωματωμένα ηχεία έχουν ανάλυση μέχρι HD Ready 720p. Ξέρει κανένας κάποιο μοντέλο από οποιαδήποτε εταιρεία; Και μήπως ξέρει κανένας αν ένας προβολέας HD Ready δεχτεί ένα αρχείο στα 1080p αν θα μπορέσει να το παίξει σε χαμηλότερη ανάλυση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιονδήποτε μου προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του.
npapagri_xtra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά Βοήθεια! Θέλω να αγοράσω έναν βιντεοπροβολέα Full HD με HDMI που να έχει όμως ενσωματωμένα ηχεία. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανέναν. Κάποιοι της EPSON που έχουν ενσωματωμένα ηχεία έχουν ανάλυση μέχρι HD Ready 720p. Ξέρει κανένας κάποιο μοντέλο από οποιαδήποτε εταιρεία; Και μήπως ξέρει κανένας αν ένας προβολέας HD Ready δεχτεί ένα αρχείο στα 1080p αν θα μπορέσει να το παίξει σε χαμηλότερη ανάλυση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιονδήποτε μου προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του. κανε ερωτηση σε αυτα τα site . ειδικευονται σε αυτα τα θεματα. http://www.avsite.gr http://www.avclub.gr
dimitris__ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τα ενσωματωμένα ηχειάκια στους projectors είναι επιπέδου κινητού τηλεφώνου. Είσαι σίγουρος; Απ' ότι ξέρω δεν υπάρχουν ηχειάκια σε fullHD
anax111 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τα ενσωματωμένα ηχειάκια στους projectors είναι επιπέδου κινητού τηλεφώνου. Είσαι σίγουρος; Απ' ότι ξέρω δεν υπάρχουν ηχειάκια σε fullHD Ναι είμαι σίγουρος. Ούτως ή άλλως μπορώ όποτε θέλω να συνδέσω μεγάλο ενισχυτή και ηχεία. Απλά θέλω να μπορώ να κάνω προβολή πρόχειρα και σε ένα δωμάτιο 10χ10-15 μέτρα αλλά χωρίς να πρέπει να κουβαλάω ενισχυτές και ηχεία. Θέλω κάτι λίγο δυνατότερο απο τα ηχεία του laptop που θα είναι η πηγή. Έχω βρει έναν της Epson που έχει δύο ηχεία 7 Watt αλλά η μέγιστη ανάλυση που δίνει είναι 1200χ800, επίσης δέχεται και απαυθείας κάρτες SD και USB φλασάκια που είναι πολύ βολικό γιατί παίζει και χωρίς laptop. Επειδή όμως η τακτική μου είναι όταν αγοράζω κάτι να μπορεί να καλύψει κάθε μου ανάγκη και επειδή σκυλοβαριέμαι να στείνω και να ξεστείνω εγκαταστάσεις προβολής το ψάχνω απεγνωσμένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.