ceasar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μου επεσε η συσκευή Iphone 3g αγορασμενη τον Απρίλιο και εσπασε του κουμπάκι που ενεργοποιεί/απενεργοποιεί τη λειτουργία ήχων στα αριστερά της συσκευής. Αποκολλήθηκε το τμήμα που εξέχει ωστόσο η λειτουργία γίνεται κανονικά αλλα πρεπει να βάλω νύχι για να ανεβοκατεβει. Δυστυχώς χρειάστηκε να βγάλω τη θηκη για μερικές ώρες και το πλήρωσα ακριβά.. Γνωρίζει κάποιος αν ειναι κάτι που καλύπτεται απο την εγγύηση (ουτε 6μηνες δεν εχω κλεισει απο την αγορα), ποσο κοστίζει και αν ειναι ευκολη η αντικατασταση και επίσης αν παίζει πρόβλημα οταν τους το στείλω που η συσκευή ειναι jailbroken? Εψαξα αλλα στην αναζήτηση αλλα δε βρήκα σχετικό θέμα. Αν υπάρχει κάτι που εχει αναφερθεί μου διέφυγε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Λογικο ειναι να μην καλυπτεται η εγγυηση αφου ειναι απο πεσιμο...Η Vodafone δεν καλυπετι αλλες φθορες υλικου που ειναι απο κακο υλικο , απο πεσιμο θα καλυψει...Αν εχεις παρει το κινητο απο Voda η ταριφα ειναι 195 ευρω για αντικατασταση του κινητου.Επισκευες κινητων δεν γινοντε με εντολη της apple. Τα πληρωσα προχθες ...και ξερω.Το νεο κινητο θα εχει εγγυηση ενα χρονο.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα αυτο ειναι απαραδεκτο κατα την γνωμη μου. Εννοω το να μην γινονται οι επισκευες. Καλη πολιτικη για τους ιδιους ομολογουμενως, αλλα για το αγοραστικο κοινο ειναι τραγικο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα αυτο ειναι απαραδεκτο κατα την γνωμη μου. Εννοω το να μην γινονται οι επισκευες. Καλη πολιτικη για τους ιδιους ομολογουμενως, αλλα για το αγοραστικο κοινο ειναι τραγικο. Συμφωνω απολυτα αλλα ετσι ειναι δυστυχως...
ceasar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Cosmote εχω οχι vodafone αλλα δεν φανταζομαι να διαφερουν οι πολιτικές τους.. θα πρεπει να ρωτήσω.. Δεν μπορώ να μη συμφωνήσω στο ποσο γελοίο ειναι να μην γίνονται επισκευές.. Καποιος τρόπος να επισκευαστεί δηλαδή δεν υπάρχει? Πρεπει να σκάσω το 200αρι για αντικατασταση? Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις!
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Cosmote εχω οχι vodafone αλλα δεν φανταζομαι να διαφερουν οι πολιτικές τους.. θα πρεπει να ρωτήσω.. Δεν μπορώ να μη συμφωνήσω στο ποσο γελοίο ειναι να μην γίνονται επισκευές.. Καποιος τρόπος να επισκευαστεί δηλαδή δεν υπάρχει? Πρεπει να σκάσω το 200αρι για αντικατασταση? Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις! Ρωτα στο www.9volto.gr αλλα και να γινεται θα βγεις απο την εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.