Προς το περιεχόμενο

πιστωτικη καρτα GO και πιστωτικο υπολοιπο

viper2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα πιστωτικο οριο 1000 ευρω

και εκανα κατα αγορες 700 ευρω με ατοκες δοσεις πριν απο κατι μηνες και εχω πληρωσει 2 δοσεις μεχρι στιγμης [50 ευρω η μια]

και η ερωτηση ειναι η εξης:

το νεο μου υπολοιπο για αγορες ποσο ειναι?

[noob spotted]

Δημοσ.

αν έχεις <<συνδέσει>> την κάρτα με κάποιο βιβλιάριο καταθέσεων το οποίο έχει αντίκρυσμα να εξοφλήσει τα 700 έχεις πιστωτικό όριο 1000 ευρώ.

Έτσι γίνετε με την δικιά μου .

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος αγόρασα μία κάμερα 400 ευρώ με άτοκες δόσεις των 45 ευρώ οι οποίες κρατιούνται από την κάρτα αλλά το πιστωτικό όριο δεν αλλάζει.σύμφωνα με τα ενημερωτικά που μου στέλνει η τράπεζα.

Δημοσ.
ειχα πιστωτικο οριο 1000 ευρω

και εκανα κατα αγορες 700 ευρω με ατοκες δοσεις πριν απο κατι μηνες και εχω πληρωσει 2 δοσεις μεχρι στιγμης [50 ευρω η μια]

και η ερωτηση ειναι η εξης:

το νεο μου υπολοιπο για αγορες ποσο ειναι?

[noob spotted]

αν οι δοσεις σου χρεώνονται κάθε μήνα εχεις 950 ευρω υπόλοιπο απο την στιγμή που θα χρεωθεί η επόμενη,

Δημοσ.
αν έχεις <<συνδέσει>> την κάρτα με κάποιο βιβλιάριο καταθέσεων το οποίο έχει αντίκρυσμα να εξοφλήσει τα 700 έχεις πιστωτικό όριο 1000 ευρώ.

Έτσι γίνετε με την δικιά μου .

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος αγόρασα μία κάμερα 400 ευρώ με άτοκες δόσεις των 45 ευρώ οι οποίες κρατιούνται από την κάρτα αλλά το πιστωτικό όριο δεν αλλάζει.σύμφωνα με τα ενημερωτικά που μου στέλνει η τράπεζα.

και εγω την εχω συνδεσει με το βιβλιαριο μου

και στους λογαριασμους δεν δειχνει να μειωνεται τιποτα απλως λεει δοση τοσο

πχ προηγουμενο υπολοιπο, νεο υπολοιπο ειναι το ιδιο νουμερο

πιστωτικο οριο αναγραφει στο χαρτι του λογαριασμου οτι ειναι 1000 ευρω

ενα αλλο θεμα ειναι οτι η ελαχιστη καταβολη ειναι το ιδιο νουμερο δλδ 50 ευρω...

αλλα 50 ευρω ειναι οι ατοκες δοσεις που ειχα βαλει στο καταστημα...

τωρα δλδ εχω 1000 ευρω υπολοιπο η 400 ευρω?

Δημοσ.

Προτείνω να πας σε ένα A.T.M. και να κάνεις ερώτημα υπολοίπου για την πιστωτική κάρτα ( κάπως έτσι θα το γράφει), στο χαρτάκι που θα σου βγάλει θα γράφει το πιστωτικό σου υπόλοιπο.

Δημοσ.
no no no...Το υπολοιπο του ειναι 1000-700+(2*50)=400 ευρω

Το σωστό ειναι αυτό πάντως. Το τρεχον πιστωτικό σου όριο είναι πάντα αυτο που προκύπτει αν αφαιρέσεις απο το ονομαστικο πιστωτικό σου όριο (1000€) το ποσό που χρωστάς είτε σε δόσεις είτε σε μη δόσεις. Αν την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις την κάρτα αγορασεις κατι που κοστιζει 400€ σε 10 δοσεις τοτε το τρέχον πιστωτικο σου όριο θα είναι 600. Τον επόμενο μήνα που θα πληρώσεις τα 40€ της πρώτης δόσης, το τρέχον πιστωτικό σου όριο θα γίνει 640.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...