giostau Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω για adsl router με 2 βασικά χαρακτηριστικά: 1) υποστήριξη n 2)θύρα usb για δίσκο/εκτυπωτή φυσικά προσβάσιμο από όλο το δίκτυο... υπάρχει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ πολύ!
giorgoslouk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω για adsl router με 2 βασικά χαρακτηριστικά: 1) υποστήριξη n 2)θύρα usb για δίσκο/εκτυπωτή φυσικά προσβάσιμο από όλο το δίκτυο... υπάρχει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ πολύ! Fritz 7140-7171-7270. Το πρώτο με λίγο ψάξιμο ίσως το βρεις από Vodafone.Εγώ δυσκολεύτηκα αρκετά αλλά το βρήκα.Τα άλλα δύο μόνο από Ebay καθώς εδώ είναι πανάκριβα.Το τελευταίο είναι απλά το καλλίτερο ADSL router της αγοράς. Υπάρχει και το Netfaster της HOL,αλλά είναι κινέζικη αντιγραφή των Fritz.Προσωπικά δεν μου αρέσει.
giostau Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Thank you! Ακριβώς αυτό έψαχνα! μια και απ' ότι κατάλαβα έχεις το πρώτο, το usb host με δίσκο πώς πάει από ταχύτητα; Σ' ευχαριστώ και πάλι!
giorgoslouk Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα-μόλις προχθές το πήρα.Ψάξε στο adslgr.com θα βρείς σχετικά topics.
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 υπαρχει και thomson 787 ,,784 που εχουν usb αλλα δεν την εχω δοκιμασει για να σου πω κατι παραπανω.αλλα ειναι g οχι n.αλλα πρεπει να υπαρχει και σε n.και νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει και Linkys kai netgear με τα αντοιστοιχα χαρακτηριστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.