Leon07 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Hello παιδες, εχω ενα usb flashaki που απο το 1gb, μου εμφανιζει 256kb μονο, παω να το κανω φορματ και ειναι σε Raw μορφη...... εχω κανει τα κλασσικα disk managment και μετα διαμορφωση αλλα δεν μου το κανει τπτ.... καμια αλλη ιδεα για να το μετατρεψω απο raw σε fat η ntfs ευχαριστω... ps: εχω Windows Vista 32bit
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασες να διαγράψεις εντελώς το partition/volume και να το ξαναδημιουργήσεις; (και μετά format εννοείται)
Leon07 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στη διαχειριση δισκων δεν μου βγαζει ουτε διαγραφη ουτε τπτ...... μονο το γραμμα (F:) και μετα ειναι κενο.....οταν κανω δεξι κλικ βγαζει μονο, ''αλλαγη γραμματος ''και την επιλογη ''βοηθεια'' κανα προγραμματακι που να αναλαμβανει αυτη την μετατροπη υπαρχει?????
Vatos_locos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 hp format tool ( use google ) αν δεν φτιάξει και με αυτό πέτα το και πάρε άλλο
Leon07 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τζιφος και με το HP tool...... :-(
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Bring out the big guns: Boot από κάποιο Linux LiveCD που να περιέχει το GParted (από το οποίο θα γίνει πιθανόν η δουλειά). Π.χ. το CD του Ubuntu. Υπάρχουν βέβαια και πιο μικρά σε μέγεθος που μπορείς να τα κατεβάσεις τάκα-τάκα, όπως π.χ. το SystemRescueCd.
Papman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνώ...ubuntu live cd και χρηση gparted.....αν δεν πιασει ουτε αυτό τότε να του δώσεις μια να πάει απο εκεί που ρθε:lol::lol:
liopyr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 H εντολή CONVERT F: /FS:NTFS δεν δουλεύει στην προκειμένη περίπτωση; Παίξε και με το testdisk. Guide. (δεν είμαι σίγουρος πως δουλεύει με flash drives, αλλά γιατί να μην)...
tarantules Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Αντί να το πετάξεις μπορείς να του κάνεις ένα low level format και να δουλεύει μια χαρά και να επαναφέρεις και τη χωρητικότητα που είχε
yiannis71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα κάτι άλλο να δοκιμάσω υπάρχει;
yiannis71 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά το κατάφερα με το HP USB Disk Storage Format Tool
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.