d3m0n Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Από μένα την κλασσική συνταγή,Arctic Silver 5/Ceramique όπως είπαν και τα παιδιά από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 AS5 αυτήν ξέρω, αυτήν εμπιστεύομαι.... Μέχρι να βγει κάτι άλλο που εμφανώς και αποδεδειγμένα αποδίδει καλύτερα, δεν την αλλάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω τις ιδιες θερμοκρασιες που ειχα με την artic silver παρολο που εχω ανεβασει απο 1.45V στα 1.57V τη ταση στους πυρηνες...Δεν πεφτει γιατι ειναι πολυ λεπτη η ακρη της συριγγας και εγω δεν ηξερα πως να την βαλω και ετσι εβαλα οσο ενα κοκκο ρυζιου στη cpu και απλα ακουμπησα πανω τη ψυχτρα... Την έβαλε ήδη ρε παιδιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Για μελλοντική χρήση λέμε ντείιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Για τα #15/#16 λέω ντέιι :Ρ:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M@ROUD@S Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Καμια ιδεα για να λανω το TEC να δουλευει απο χαμηλοτερες θερμοκρασιες;Εχει ενα θερμικο διακοπτη πανω αν τον παρακαμψω σιγουρα θα καει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.