shadowfax-1- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημερα σε ολους.Λοιπον η αληθεια ειναι οτι ειμαι σχετικα απειρος με το κοσμο των αμαξιων(αν και εχω οδηγησει μαζι με τα αμαξια φιλων 8-9 αμαξια συνολο). Λοιπον επειτα απο μια 6ετια οπου του accent(χρον 2001)του εχω καταστρεψει οποιοδηποτε μερος-μελος του διαβασα για την αποσυρση...Το αγαπαω βεβαια και ισως δε το δωσω στους αληταραδες που θελουν να μου το κανουν παλιοσιδερα(ηταν και δωρο του παππου,ειναι λιγο συναισθηματικο το θεμα,και ας ειναι ενα accent και ας το βριζω καθε μερα,και ας το πεθαινω,και ας του συμπεριφερομαι χειροτερα και απο γαιδουρι),ειπα μπας και αλλαξω. Το θεμα λοιπον ειναι το εξης...Ας πουμε οτι το δινω.Εχουμε 2000 και στην ακρη πανω κατω εχω περιπου αλλα 13-14.000.Απο εκει και περα γονεις,γιαγιαδες,νονες κτλ ισως παρω αλλο 1 χιλιαρικο(Ερχονται και τα γενεθλια μας καλα να ειμαστε). Το θεμα μας ειναι λοιπον κοντα στις 17.000 ΑΝ υπαρχει κανενα καλο αμαξι(το οποιο και να πληρει τις προυποθεσεις που θα γραψω πιο κατω)και ΠΟΤΕ θα βγει αυτο: Συγκεκριμενα το μυαλο μου πηγαινε προς τα παρακατω 3 αμαξια Opel Insignia 1.8 140HP Opel Astra(NEO) 1.4Τ 140ΗΡ SEAT IBIZA CUPRA 1.4Tsi 170(-180??)hp Swift sport 1.6 125hp Η οποιαδηποτε αλλη επιλογη.Η αληθεια ειναι οτι θελω να ειναι 1400min-1800 max κυβικα.Να εχει μια τιμη max 18000(στην Opel εχουμε και 1 εκπτωση),να ειναι min 120hp και το κυριοτερο(πραγματικα ομως):να ειναι ομορφο.Και 80hp να ειναι αμα ειναι κανα υβριδικο αξιοπροσεχτο αμαξι και μεσα το σαλονι του δεν ειναι απλο-εχει πχ GPS ενσωματομενο θα το προτιμησω(η αληθεια ειναι οτι γι'αυτο αλλαζω και το accent...Βαρεθηκα τη μουνταδα του και το γκριζο που εχει μεσα). Οποιαδηποτε αλλη επιλογη εχετε να προτεινετε(Απο Kia εως...Ferrari )να το ψαξω. Οποιος ξερει απο τιμες στα 4 παραπανω καθως και ημερομηνιες που θα βγουνε το 2ο και το 3ο(Astra,Ibiza)θα του ημουν υποχρεος. Ξαναλεω οποιαδηποτε προταση θα την εξετασω.Οποτε και το μακρυ σας και το κοντο σας να γραφεται αρκει να ειναι σχετικο ωστε να με βοηθησετε(μην μου πει κανας Mod οτι προκαλεσα spam party). Καλημερα(ευχαριστω για οσους ενδιαφερθουν και διαβασουν ολο το σεντονακι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 insignia δαγκωτό! Όσον αφορά το ενσωματωμένο GPS μη σκας και πολύ γιατι υπάρχουν πάρα πολύ καλές και φθηνές λύσεις για αμάξια και δεν λέει να δώσεις +/- 1000€ τζάμπα στην αντιπροσωπεία για παπάτζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 To insignia βγαινει πανω απο 20κ ευρω , οποτε νομιζω οτι ειναι λιγο μακρια Δες και leon 1.4 tsi η 1.8 Βασικα συγκρινεις λιγο ανομοια αμαξια, χρειαζεσαι τους χωρους του insignia? η σε καλυπτει ενα μικρο οπως το ibiza? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:20 ---------- To ibiza fr και cupra κυκλοφορουν ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 H αληθεια ειναι οτι το Insignia δε με τρελενει μιας και η σωστοτατη λεξη ειναι η εξης:ΜΕΓΑΛΥΣΤΙΚΟ. Πολυ ωραιο αμαξι,απιστευτος σχεδιασμος,μπλα μπλα μπλα...Αλλα νταξ 24 ειμαστε.Το αμαξι μου κανει σαν ψιλο λιμο.Τωρα να γυρνας απο μπασκετ 3 ωρες η γυμναστηριο ενα 2ωρο και να μπαινεις στο insignia?Ειναι λιγο καπως.Παντως δε το αποριπτω. Οπως προειπα στην Opel Θα πεσει σχετικη εκπτωση και το μοντελο που αναφερω στο απλο θα πεσει κανα 2χιλιαρο(στη χειροτερη...Ετσι νομιζω δλδ). Η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ κατι σε Ibiza,Astra κτλ ψαχνω.Δε ξερω αν ειμαι πολυ λαθος αλλα επειδη εχω ακουσει οτι το εχουν ψιλοξεσκησει αρνητικα σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο ειμαι λιγο αρνητικα προδιαθετιμενος απεναντι σε Type S(Honda)και Polo(VW). FR και Cupra περιπου σε τι τιμες κυμενονται(που διαολο εχει το seat.gr το τιμοκαταλογο????) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αλφα Μιτο,κατα προτιμηση την καινουρια με τα 135 αλογα.Αν δε βγαινεις την τωρινη με τα 120 αλογα.Σε θεμα σχεδιασμου,δε συγκρινεται με αλλο στην ιδια κατηγορια(αν εξαιρεσεις το μινι,το οποιο ξεφευγει ομως).Το ibiza πολυ καλο και το DSG ακομα καλυτερο,αλλα σχεδιαστικα ειναι πιο πισω απο τη Μιτο,κατα γενικη παραδοχη.Μπορει εσυ να το βλεπεις διαφορετικα,γουστα ειναι αυτα... Swift και Ibiza τι σχεση εχουν με το Insignia?Το insignia πολυ ομορφο,αλλα ειναι οικογενειακο αμαξι και επειδη εισαι 24 θα φαινεσαι οτι οδηγεις το αμαξι του μπαμπα σου.Επισης με τα 140 αλογα του ειναι απλα σβελτο,γιατι ειναι και 1500 κιλα.Η Αλφα που σου λεω ειναι 1100 περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Swift και Ibiza τι σχεση εχουν με το Insignia? Καμια,αλλα δεν ειπα ποτε οτι εχουν σχεδιαστικα σχεση.Απο θεμα πολυτελειας και εξωτερικης εμφανισης απλα τα σπανε. Το Μιτο ειναι Αλφα,και η Αλφα ειναι αμαξια που οταν τα πας για σερβις ειναι λιγο(+++)πιασοκολικα.Γι'αυτο και ενω ειναι φανταστικ δε το σκεφτομαι,εκτος και αν το παω σε 3-4 μηνες(οπου λογικα θα μαθουμε και την αυξηση στη δουλεια μας για τα επομενα 2-3 χρονια).Αλλα σε 3-4 μηνες δε γνωριζω αν θα ισχυσει η αποσυρση μιας και η νεα κυβερνηση σκοπευει να αποσυρει(Απ'οτι λενε)το μετρο.Μια η αλλη λοιπον. Μη στεκεστε σε αυτα που εχω αναφερει.Οποιος εχει ιδεα τι παιζει με mazda 3(πχ),scirocco(λογικα ανεβαινουμε πολυ?),Kia ceed,κτλ...η εχει παρει κανα αμαξι και του εχει κανει καλη εντυπωση απο τεστ drive,ηρθε ο καιρος να βγαλει τον συγγραφεα που εχει μεσα του και να βοηθησει εναν συνανθρωπο να αποφασησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον αν εχεις τοσο μεγαλη εκπτωση απο οπελ εγω θα σου προτεινα να περιμενεις το καινουργιο Αστρα Κατα προτιμηση βεβαια το gtc για την ηλικια σου αλλα φοβαμαι θα αργησει αρκετα Πχ το αστρα το 1.4Τ θα ειναι γυρω στα 20κ (η πιο ακριβη εκδοση) αν το πετυχεις με εκπτωση κοντα στα 18 μιλαμε για τρελο value for money (μπορει και αρκετα φτηνοτερα αν πας για πιο λιτη εκδοση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραία εμφάνιση, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αλλά δεν τα εμπιστεύομαι τα opel. Το swift και ειδικά στα 1600cc είναι ένα αυτοκίνητο που θα χαρείς μέσα στην πόλη γιατί και το τιμόνι κόβει αρκετά, έχει πολύ καλή ορατότητα, αλλά εκτός πόλης λόγω των ζωηρών αλόγων του αν και ατμοσφαιρικά. Ακόμη ένα υπέρ είναι η αξιοπιστία της suzuki. Στα αρνητικά βάλε το εσωτερικό με πλαστικά που μπορεί σύντομα να αρχίζουν να τρίζουν. Το Mazda 3 είναι πολύ καλή επιλογή, με εσωτερικό προσεγμένο, μοτέρ αξιόπιστο όμως με λίγο τσιμπημένο κόστος στα σέρβις. Δεν έχει όμως το σπορτιφ παρουσιαστικό του ibiza και γενικά των μοντέλων που αναφέρεις. Ένα ακόμη όμορφο αυτοκίνητο, με πολύ καλό κράτημα, προσεγμένο εσωτερικό και καλές επιδόσεις στα 1.6lt είναι το focus. Δες το παρακάτω άρθρο που αναφέρει τιμές για το νέο mazda και έχει και ένα ενδιαφέρον συγκριτικό με άλλα μοντέλα: http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/92760.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 απο αυτα που προτεινεις θα απεριπτα insignia λογω σχεσης μεγεθους αυτοκινητου-ηλικιας οδηγου. Και θα ημουν αναμεσα στα υπολοιπα 3. Το ibiza ειναι κτηνος και σε καλη τιμη για οσα προσφερει, μαλλον θα το χτυπαγα. Εξαλλου ειμαι κατοχος του πρηγουμενου ibiza πολυ ευχαριστημενος, οποτε χωρις φοβο θα προχωρουσα στην αγορα του νεου αν και εχει καπως ξενερωτικο design ειδικα το πισω μερος. Χωρια το οτι το προηγουμενο cupra αφησε πολυ καλες παρακαταθηκες σαν προκατοχος. Μοναδικο ερωτηματικο τα 180 αλογα με 1.4 μοτερ. Θα προτιμουσα το κλασικο 1.8Τ με τα 180 αλογα κι ας πληρωνα παραπανω φορους. Πανω σε αυτο που ρωτας το Cupra βγαινει γυρω στα 18.000Ε αν θυμαμαι καλα. Το astra δειχνει ναναι πολυ καλο, αλλα ειναι νωρις για να κριθει ακομα, πιθανοτατα να το χτυπαγα. Και παλι ομως ειναι μια κατηγορια πανω απτα αλλα σε μεγεθος, αρα δε ξερω...Γενικως στα 18 μου ηθελα κατι μικρο, και τωρα στα 25 μου συνεχιζω να θελω μικρο... Το swift συμπαθητικο αμαξακι αλλα "not my cup of tea" οπως λενε οι Αμερικανοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 απο μενα megane coupe το εχω πετυχει 2 φορεσ στο δρομο μια σε ασπρο κ μια σε μαυρο κ εμεινα μ@@ πολυ απλα δεν υπαρχει και έχει κ πολυ καλο εσωτερικο επειδη ελεγες για την μουνταδα του παλιου σου, ειδικα ο πινακας με τα οργανα αναλογικο στροφομετρο με ψηφιακο ταχυμετρο είναι ολα τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ολα τα λεφτα το ψηφιακο ταχυμετρο? hint: Συμπαθες δειχνει το megane---> Για οσο θα υπαρχει η renault ως εταιρεια ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 για πολυ καιρο ακομα http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3497 αν 8εσ δες εδω εχει φωτο απο το εσωτερικο καθώς κ το πινακα οργανων με το ταχυμετρο η δεσ κ εδω το αποκλειστικο site του megane απο την renault http://www.nouvelle-megane.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 για πολυ καιρο ακομαhttp://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3497 αν 8εσ δες εδω εχει φωτο απο το εσωτερικο καθώς κ το πινακα οργανων με το ταχυμετρο η δεσ κ εδω το αποκλειστικο site του megane απο την renault http://www.nouvelle-megane.com/ απορω για ποιο λογο πρεπει να μου αρεσει αυτη η μασκα με τα ασημι τετραγωνακια αριστερα και δεξια. Σε προφιλ μοιαζει με το φοκους νομιζω και απο πισω ειναι συμπαθητικο. Νταξει επειδη ειναι πιο ομορφο απτο προηγουμενο εκτρωμα-megane δεν σημαινει οτι ειναι και maserati... Νομιζω στην ιδια κατηγορια εχει αρκετα πιο ομορφα. Βεβαια περι ορεξεως και γουστου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 δεν ειπα οτι ειναι lamborgini αλλα στην κατηγορια του πιστευω ειναι ισως το πιο ωραια ( προσωπικη αποψη ) οποιος το εχει δει απο κοντα κ οχι απο φωτο 8α καταλαβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Model&model_id=508&sub_model_id=729 Οι τιμες του ειναι αρκετα τσιμπιμενες σε ολες τις εκδοσεις γι αυτα που προσφερει. Μπορει να αγορασει πολυ καλυτερα αυτοκινητα στα ιδια λεφτα και ποιο ομορφα κιολας. Η dynamic εκδοση ας πουμε ειναι επικινδυνα κοντα σε τιμη με το VW Scirocco των 122 (135 βασικα) ιππων και το scirocco προσφερει αρκετα μεγαλυτερο επιπεδο εξοπλισμου και εξωτερικου design και ποιοτητας γενικα. Η οποια διαφορα τιμης τιμης εχουνε αντισταθμιζεται απο τον εξοπλισμο που εχει το Scirocco (παραδειγμα διζωνικο κλιματισμο εναντι A/C που εχει το megane) και ειναι σιγουρα καλυτερη επιλογη ως σπορ αυτοκινητο. Για εμενα το παλικαρι καλα θα ειναι να κοιταξει και τη ΜΙΤΟ με τα 120 αλογακια γιατι ειναι σε πολυ δελεαστικη τιμη γι αυτα που προσφερει (αν και για εμενα καλα ειναι να περιμενεις τον Νοεμβριο για την εκδοση multi-air). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.