mikstratos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 καλο ειναι αλλα στην ψηφιακη θα πρεπει να εχεις πολυ καλο σημα
FaDeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Γειά σας, έχω την Panasonic (plasma) TH-46PZ85E και δεν μπορώ να βρώ αν παίζει MPEG-2 ή MPEG-4. Στο manual λέει ότι εχει ψηφιακό αποκωδικοποιητή DVB-T. Ξέρει κανείς τι υποστηρίζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Γειά σας, έχω την Panasonic (plasma) TH-46PZ85E και δεν μπορώ να βρώ αν παίζει MPEG-2 ή MPEG-4. Στο manual λέει ότι εχει ψηφιακό αποκωδικοποιητή DVB-T. Ξέρει κανείς τι υποστηρίζει? http://www.google.gr/search?q=TH-46PZ85E+mpeg4&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a αν δεις τα αποτέλεσμα στο google και ιδιαίτερα τα links του AVClub.gr λένε ότι υποστηρίζει MPEG4
FaDeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ξέχασα να αναφέρω ότι MPEG-2 παίζει δοκιμασμένα (ERT...) Κοίταξα το link αλλά κάποια σίγουρη απάντηση για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν βρήκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 οι τηλεοράσεις με Mpeg4 παίζουν και Mpeg2 αν θυμάμαι καλά
FaDeR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μπορεί, το ανάποδο όμως είναι που με ενδιαφέρει. Τελικά χρειάζεται μια CI κάρτα που μπαίνει στο πίσω μέρος της TV και κάνει το MPEG-4 decoding. Πάλι καλα...
simplemind79 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα μια που αναφέρεστε σε ψηφιακή τηλεόραση κυκλοφορούν και καποιοι ψηφιακοί δέκτες σε hd αξίζει να γίνει αγορά ή καλύτερα να περιμένω? Υ.Σ. ευχαριστώ κάθε γνώμη σεβαστή!
blackstar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα μια που αναφέρεστε σε ψηφιακή τηλεόραση κυκλοφορούν και καποιοι ψηφιακοί δέκτες σε hd αξίζει να γίνει αγορά ή καλύτερα να περιμένω?Υ.Σ. ευχαριστώ κάθε γνώμη σεβαστή! Μα φυσικά και αξίζει να περιμένεις εκτός να μένεις στην Κόρινθο που έχει αρχίσει η ψηφιακή μετάδοση.
arxaggelos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά τι είναι αυτά που διαβάζω περί "ασυμβατότητας" τηλεοράσεων που λένε ότι έχουν mpeg4 με το σήμα? Δηλαδή διαλέγεις μια ωραία TV που λεει ότι έχει mpeg4 και δεν ξέρεις καν αν θα παίξει??? Ρωτάω γιατί προσπαθώ να διαλέξω μια (έχω και thread, πάμε μια βολτα?) και έχω μπερδευτεί
michael92 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά για νέες TV από του χρόνου, μην τρέχετε άσκοπα από τώρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) εντελώς τυχαία σήμερα είδα λίστα στο avclub.gr με τηλεοράσεις που έχουν mpeg4 δέκτη και βρέθηκα προ εκπλήξεως όταν είδα την 32αρα Sony που πήρα πέρσυ να βρίσκεται ανάμεσα στις άλλες, περίεργο γιατί νόμιζα πως ήταν mpeg2 edit: http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=36887 λίστα για όποιον ενδιαφέρεται Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2009 από ThReSh
arxaggelos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Η λίστα είναι λειψή, δεν έχει κάποιες πιό πρόσφατες όπως αυτήν που μάλλον καταλήγω. Παιδιά για νέες TV από του χρόνου, μην τρέχετε άσκοπα από τώρα... Για ποιό λόγο? (Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία για μένα γιατί έχω μια ευκαιρία να πάρω τώρα που του χρόνου δεν θα έχω)
Tilemaxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά για νέες TV από του χρόνου, μην τρέχετε άσκοπα από τώρα... Τι νέες TV? Οι MPEG-4 τηλεοράσεις που απαιτούνται, υπάρχουν ήδη στην Ελλάδα. Μην παραπληροφορείτε άσκοπα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Η λίστα είναι λειψή, δεν έχει κάποιες πιό πρόσφατες όπως αυτήν που μάλλον καταλήγω. κυρίως για τις παλιές βολεύει αυτή η λίστα, όχι για τα νέα μοντέλα Τι νέες TV? Οι MPEG-4 τηλεοράσεις που απαιτούνται, υπάρχουν ήδη στην Ελλάδα. Μην παραπληροφορείτε άσκοπα. λογικά εννοεί να μην πάρουμε τώρα αλλά να περιμένουμε τα νέα μοντέλα, όχι λόγω mpeg4, γενικά...
Tilemaxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ε με την ίδια λογική νέα μοντέλα βγαίνουν κάθε μήνα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις