Psyx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Εγω στα 2 μου σπιτια εχω 9 τηλεορασεις , θα με αναγκασουν να δωσω ~900Ε για να βλεπω ειδησεις στην αρχαια 14αρα της κρεβατοκαμαρας?? φίλε αν έχεις 2 σπίτια και 9(!) τηλεοράσεις, μάλλον δεν είναι οικονομικής φύσης το πρόβλημά σου...
michael92 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια για να καταλαβω , με το που ξεκινησουν να εκπεμπουν τον Δεκεμβρη στην Αθηνα , αυτοματως θα κοπει το αναλογικο σημα ή θα εκπεμπονται και τα 2 συγχρονως?? Εγω στα 2 μου σπιτια εχω 9 τηλεορασεις , θα με αναγκασουν να δωσω ~900Ε για να βλεπω ειδησεις στην αρχαια 14αρα της κρεβατοκαμαρας?? LoL Seriously πάνω από 3 τηλεοράσεις σε σπίτι είναι FAIL, άντε 4 αν έχεις και παιδιά...
V for Vagelis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 μου θυμίσατε κάτι γνωστούς μου που είχαν tv σε κάθε δωμάτιο, εκτός της κουζίνας ναι, είχαν και στη τουαλέτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 να φανταστώ ότι είχαν μάγειρα or something γιατί αλλιώς νοικοκυρά μάνα δεν την παλεύει χωρίς TV στην κουζίνα
V for Vagelis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 στην ουσία έχει και η κουζίνα μια και επικοινωνεί με το σαλόνι... οκ, τέρμα το off-topic από μένα
mdr21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ειμαστε λιγο tv addicts ,τι να κανουμε. Δεν ειπα οτι εχουμε 9 full HD 42αρες , με τα χρονια συσσωρευονται οι τηλεορασεις. Σοβαρα ομως τελικα θα εκπεμπεται συγχρονως αναλογικο και ψηφιακο? Με τους γερους και τις γριες που η μοναδικη τους συντροφια ειναι η Tv που αγορασανε την δεκαετια του 80 τι θα γινει? Θα τρεχουν στον κοτσωβολο να παρουν αποκωδικοποιητες? Και ποιος θα τους συνδεσει? Ποιος θα τους μαθει να χειριζονται το EPG?
michael92 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ειμαστε λιγο tv addicts ,τι να κανουμε.Δεν ειπα οτι εχουμε 9 full HD 42αρες , με τα χρονια συσσωρευονται οι τηλεορασεις. Σοβαρα ομως τελικα θα εκπεμπεται συγχρονως αναλογικο και ψηφιακο? Με τους γερους και τις γριες που η μοναδικη τους συντροφια ειναι η Tv που αγορασανε την δεκαετια του 80 τι θα γινει? Θα τρεχουν στον κοτσωβολο να παρουν αποκωδικοποιητες? Και ποιος θα τους συνδεσει? Ποιος θα τους μαθει να χειριζονται το EPG? Ναι το καταλάβαμε, αλλά κάποια στιγμή τις TV του 90 ακόμα και να δουλεύουν τις πετάς, εκτός αν θες το σπίτι σου αποθήκη. Δώστες σε έναν Παλιατζή ρε αδερφέ, 2 TV σε κάθε σπίτι φτάνουν και περισεύουν άμα δεν έχεις παιδιά...
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ειμαστε λιγο tv addicts ,τι να κανουμε.Δεν ειπα οτι εχουμε 9 full HD 42αρες , με τα χρονια συσσωρευονται οι τηλεορασεις. Σοβαρα ομως τελικα θα εκπεμπεται συγχρονως αναλογικο και ψηφιακο? Με τους γερους και τις γριες που η μοναδικη τους συντροφια ειναι η Tv που αγορασανε την δεκαετια του 80 τι θα γινει? Θα τρεχουν στον κοτσωβολο να παρουν αποκωδικοποιητες? Και ποιος θα τους συνδεσει? Ποιος θα τους μαθει να χειριζονται το EPG? Ναι, θα εκπέμπεται συγχρόνως αναλογικό και ψηφιακό. Ωστόσο η Digea έχει ανακοινώσει ένα πρόβλημα με την εκπομπή από Αίγινα, όπου λόγω έλλειψης συχνοτήτων μάλλον θα κόψουν κάποια κανάλια και θα εκπέμπουν μόνο ψηφιακά. Αν θυμάμαι η καλά η ανακοίνωση μίλαγε για μερικές δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά που θα επηρεαστούν και θα χρειαστεί να αγοράσουν οπωσδήποτε αποκωδικοποιητή. Φυσικά κάποια στιγμή η αναλογική εκπομπή θα σταματήσει εντελώς αλλά απέχουμε περίπου 3 χρόνια από τη στιγμή αυτή και φαντάζομαι ότι όλοι οι σταθμοί θα συνεχίσουν να εκπέμπουν και αναλογικά μέχρι την απολύτως τελευταία στιγμή.
mdr21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ναι, θα εκπέμπεται συγχρόνως αναλογικό και ψηφιακό. Ωστόσο η Digea έχει ανακοινώσει ένα πρόβλημα με την εκπομπή από Αίγινα, όπου λόγω έλλειψης συχνοτήτων μάλλον θα κόψουν κάποια κανάλια και θα εκπέμπουν μόνο ψηφιακά. Αν θυμάμαι η καλά η ανακοίνωση μίλαγε για μερικές δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά που θα επηρεαστούν και θα χρειαστεί να αγοράσουν οπωσδήποτε αποκωδικοποιητή. Φυσικά κάποια στιγμή η αναλογική εκπομπή θα σταματήσει εντελώς αλλά απέχουμε περίπου 3 χρόνια από τη στιγμή αυτή και φαντάζομαι ότι όλοι οι σταθμοί θα συνεχίσουν να εκπέμπουν και αναλογικά μέχρι την απολύτως τελευταία στιγμή. thanx nzeppos ΥΓ:Παντως σοβαρα οι περισσοτεροι δεν εχετε εμπειρια με τους ηλικιωμενους και δεν συνειδητοποιειτε τι προβλημα θα προκυψει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 εδώ ολόκληρη Αμερική γύρισε σε ψηφιακό σήμα που όπως και να το κάνουμε έχουν περισσότερους γέρους/φτωχούς, αν θέλουν να δουν TV θα μάθουν...τέλος
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ναι, αν θυμάμαι καλά στην Αμερική έγινε μεγάλη φασαρία με το analog switch off γιατί ήξεραν από πριν ότι θα έμεναν χωρίς τηλεόραση αρκετά εκατομμύρια τηλεθεατές. Το "σβήσιμο" ήταν να γίνει τον περασμένο Γενάρη αλλά η Σύγκλητος αποφάσισε να το τρενάρει 4 μήνες, γιατί περίπου 6-7 εκατομμύρια νοικοκυριά δεν είχαν προμηθευθεί αποκωδικοποιητές. Και όταν τελικά έγινε το switch off πρέπει να είχαν μείνει χωρίς εξοπλισμό κάπου 2-3 εκατομμύρια νοικοκυριά. Τώρα τι θα γίνει στην Ελλάδα, ο Θεός κι η ψυχή του...
sephiroth Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Άλλη μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη(... http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=420903&cid=185
cabdik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 πρεπει καποια στιγμη, ομως, να σταματησουμε τις αναβολες. δεν παει αλλο με την αναλογικη τοσα χρονια. πρεπει να εκσυγχρονιστουμε. εχουμε μπροστα μας 3 χρονια, πιστευω πως ειναι υπεραρκετα για τη μεταβαση στην ψηφιακη.
disqualified Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 thanx nzeppos ΥΓ:Παντως σοβαρα οι περισσοτεροι δεν εχετε εμπειρια με τους ηλικιωμενους και δεν συνειδητοποιειτε τι προβλημα θα προκυψει! λες να γεννηθηκαμε χωρις γιαγιαδες και παππουδες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 λες να γεννηθηκαμε χωρις γιαγιαδες και παππουδες; γιατί δύσκολο είναι? (εννοώ να μην τους πρόλαβε κάποιος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις