Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου και με cd;

papresa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω δώρο στον πατέρα μου ένα ραδιοcd το οποίο να παίρνει και τις παλιές κασέτες του, υπάρχει κάτι τέτοιο; Έχει ο άνθρωπος κάποιες κασέτες που δεν θέλει να αποχωριστεί αλλά όταν του αρέσουν κάποια από τα τραγούδια μου δεν μπορώ να του τα γράψω γιατί δεν έχει cd.

Δημοσ.

Νομίζω η Pioneer έβγαζε πιο παλιά ένα ραδιοσιντί που έπαιρνε και κασσέτα αλλά έπιανε 2 θέσεις στην κονσόλα του αυτοκινήτου. Για τί αυτοκίνητο μιλάμε;

Δημοσ.
Θέλω να κάνω δώρο στον πατέρα μου ένα ραδιοcd το οποίο να παίρνει και τις παλιές κασέτες του, υπάρχει κάτι τέτοιο; Έχει ο άνθρωπος κάποιες κασέτες που δεν θέλει να αποχωριστεί αλλά όταν του αρέσουν κάποια από τα τραγούδια μου δεν μπορώ να του τα γράψω γιατί δεν έχει cd.

Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον πατέρα σου είναι να ψηφιοποιήσεις με τη βοήθεια του PC τις κασέτες που έχει και να τον απαλλάξεις τον άνθρωπο μια και καλή από την ανάγκη χρήσης κασετοφώνου! Επιπλέον, θα είσαι ελεύθερος να επιλέξεις ένα οποιοδήποτε radio-CD ανάλογα με τα features που πιστεύεις ότι αξίζει να πληρώσεις και όχι να ψάχνεις αναγκαστικά να παίρνει και κασέτες.

Δημοσ.

Αλλιώς πάς στην -αρχαία- πλέον λύση κασσετόφωνο + cd changer.

Αν το κασσετόφωνο που έχει ήδη είναι εργοστασιακό και το αμάξι είναι σχετικά καινούργιο, έχεις πιθανότητες να βρεις cd-changer που να μπαίνει στο ήδη υπάρχον κασσετόφωνο, είτε από την αντιπροσωπεία είτε σε κανα eBay.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...