Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικο κ κάρτα γραφικών

braindebug

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή ψάχνομαι για αναβάθμιση και θα χτυπήσω μια από τις "τελευταίες" καρτούλες πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα με το τροφοδοτικό μου, έχω ένα TAGAN 480 w

Δημοσ.

Τυπικά όχι. (εκτός και αν πας σε κάποια x2 λύση).

Πάντως μία παρτίδα TAGAN 480W έσκαγε σωρηδόν, προσωπικά με την πρώτη ευκαιρία θα το άλλαζα για προοληπτικούς κυρίως λόγους.

Δημοσ.
επειδή ψάχνομαι για αναβάθμιση και θα χτυπήσω μια από τις "τελευταίες" καρτούλες πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα με το τροφοδοτικό μου, έχω ένα TAGAN 480 w

Οριακα εισαι. Αν λαβεις υπο οψην σου οτι μια 295 ζηταει 650αρι τροφοδοτικο... καταλαβαινεις οτι παιζει να εχεις θεμα..

Δημοσ.
Οριακα εισαι. Αν λαβεις υπο οψην σου οτι μια 295 ζηταει 650αρι τροφοδοτικο... καταλαβαινεις οτι παιζει να εχεις θεμα..

Καλά τι τι μπορεί να προτείνει ένας κατασκευαστής με το τι πραγματικά τραβάει ένα σύστημα μπορεί να έχει τεράστια διαφορά.

Επίσης, είναι κάπως μπακαλίστικο να συγκρίνεις την 2πύρηνη κάρτα με μία μονοπύρηνη που έχουν εντελώς διαφορετική κατασκευή.

Το Tagan μπορεί (υπό προυποθέσεις) να έρθει στα όριά του, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί ιδιαίτερα και από το υπόλοιπο σύστημα.

Με απλά λόγια, αν ζητούσε γνώμη για νέο τροφοδοτικό, ένα (ακόμα και επώνυμο) 480W δεν θα ήταν ιδιαίτερα κατάλληλη πρόταση.

Αλλά από την στιγμή που υπάρχει, είναι υπερβολή να το αλλάξει.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...