Προς το περιεχόμενο

τει - αναγγελία πρόσληψης

m1cRo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές τις μέρες βρέθηκε στα χερια μου η αναγγελία πρόσληψης του οαεδ.

Κάπου εκεί μέσα έλεγε για την εκπαίδευση, και είχε αρκετές επιλογές που μια από αυτές ήταν η ανωτερα η τει, και είχε ακόμα μια που έλεγε ανώτατα.. Τώρα αν έχω τελειώσει τει σήμερα που σήμερα είναι ανώτατες σχολες σύμφωνα με τον νομο, τι συμπληρώνω σεκίνο το χαρτί???

Δημοσ.

Αν συμπληρώσεις "ανώτατο" και σε ρωτήσει ο εργοδότης σου τι τελείωσες και πεις "ΤΕΙ" πως θα του φανεί;

ξέρεις ήδη την απάντηση.

Καλή επιτυχία.

Δημοσ.

Ρώτα στον ΟΑΕΔ για την προκήρυξη και το τι γράφει. Σε αυτή υπάρχει και τηλέφωνο επικοινωνίας με τη σχολή που σε ενδιαφέρει. Ρώτα εκεί και αυτοί θα σε κατατοπίσουν.

Στις προκηρύξεις υπάρχει πάντα η ένδειξη ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ κλπ

Άσχετα με τη νομοθεσία ανωτατοποίησης των ΤΕΙ σε ΑΤΕΙ η κατηγορία που σε αφορά είναι η ΤΕ.

Δημοσ.
Αν συμπληρώσεις "ανώτατο" και σε ρωτήσει ο εργοδότης σου τι τελείωσες και πεις "ΤΕΙ" πως θα του φανεί;

ξέρεις ήδη την απάντηση.

Καλή επιτυχία.

Το πως θα του φανεί είναι δικό μου θέμα εξάλλου ο εργοδότης μου ξέρει σε πια σχολη ήμουν. Λέω μήπως αυτή η εγγραφη αφορά τα τει πριν το 2000? Γαιτί ουσιαστικά αν κάποιος τελειωσε ένα ιεκ στην ουσία είναι το ίδιο σαν να τελειωσε τει??? Εξάλλου πιστεύω ότι το ανώτατο είναι το σωστό.

Δεν είναι καμια προκήρυξη, είναι αναγγελία πρόσληψης που στην ουσία με αυτό το χαρτί ενημερώνουμε το οαεδ ότι κάνει πρόσληψη η εταιρία.

Δημοσ.
ανωτατο = πανεπιστημιο

ολα τα υπολοιπα καταλαβαινεις πως πανε...

Καλά. Δεν καταλαβαίνω τι γίνετε σαούτιν την χωρα τότε. Η έχουμε τους νομους η δεν τους έχουμε. Η δεν ξέρετε τι λέτε.

"Το Eκπαιδευτικό Σύστημα / Ανώτατη Εκπαίδευση / Ιδρύματα Α.Ε." :

http://www.ypepth.gr/el_ec_category131.htm

Δημοσ.

Aνώτερη συμπληρώνεις...Κάνω πρακτική σε τμήμα SHR ( τράπεζας) και το βάζουν ανώτερη, ρωτήσα και εγώ μα αφού τα ΤΕΙ είναι ανώτατα πλέον όχι ανώτερα αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση...:devil:

Δημοσ.
Η έχουμε τους νομους η δεν τους έχουμε. Η δεν ξέρετε τι λέτε.

η τελεια μου αρεσε αναμεσα...

σκεψου λιγο λογικα, ας το πουμε connent the dots:

εχεις 2 αποφοιτους managment

ο ενας απο τει και ο αλλος απο πανεπιστημιο

και ο ενας θα πρεπει να δηλωθει με ανωτερη εκπαιδευση και ο αλλος με ανωτατη...

πιστευω να καταλαβαινεις...

Δημοσ.
η τελεια μου αρεσε αναμεσα...

σκεψου λιγο λογικα, ας το πουμε connent the dots:

εχεις 2 αποφοιτους managment

ο ενας απο τει και ο αλλος απο πανεπιστημιο

και ο ενας θα πρεπει να δηλωθει με ανωτερη εκπαιδευση και ο αλλος με ανωτατη...

πιστευω να καταλαβαινεις...

Και αμα εχουμε και ενα απο ΙΕΚ αυτος τι δηλωνεται μεση ?

Δημοσ.
Και αμα εχουμε και ενα απο ΙΕΚ αυτος τι δηλωνεται μεση ?

δευτεροβαθμια η μεταδευτεροβαθμια

αναλογα αν απευθυνεσαι σε δημοσιο η ιδιωτικο τομεα

Δημοσ.
ανωτατο = πανεπιστημιο

ολα τα υπολοιπα καταλαβαινεις πως πανε...

Επίσης, Ανώτατο = Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ. Προσωπικά είμαι του Πανεπιστημίου, αλλά ο Νόμος=Νόμος και η εκπαίδευση των ΤΕΙ είναι εξ ίσου "βαρβάτη", αν όχι "πιο βαρβάτη" (άσε την υποχρεωτική εξάσκηση)!!!

Δημοσ.
Επίσης, Ανώτατο = Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ. Προσωπικά είμαι του Πανεπιστημίου, αλλά ο Νόμος=Νόμος και η εκπαίδευση των ΤΕΙ είναι εξ ίσου "βαρβάτη", αν όχι "πιο βαρβάτη" (άσε την υποχρεωτική εξάσκηση)!!!

Μην αρχίσουμε να τις μετράμε πάλι ΚΑΙ σε αυτό το θέμα. Η ερώτηση του παιδιού ήταν τι πρέπει να συμπληρώσει, όχι τι θα θέλαμε να συμπληρώσει. Νομίζω αυτοί που γνώριζαν απάντησαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...