Προς το περιεχόμενο

Δικηγορος + MAC

tsak4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειρωνεύομαι κανέναν με αυτό που θα πω, αλλά...S2Katana με ψόφησες στο γέλιο...!!! Πολύ πετυχημένο....χαχαχαχα :-)

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρά μου, για να γελάσουμε το έγραψα.Αλλωστε, όποιος κινείται στον χώρο των νομικών, ξέρει ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας απλα ξεχασα να γραψω οτι δεν προκειται για μενα αλλα για την κοπελα μου. Τελικα την ζαλισα και θα παρει ενα macbook pro 15 και ενα iMac 20''.

@hasodikis τι λεει τελικα το προγραμμα?? ειδα και το http://www.lawstream.com/ ( 800 δολαρια ) θα μπορουν να μπουν στην επιδοτηση?

Δημοσ.
Παιδια ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας απλα ξεχασα να γραψω οτι δεν προκειται για μενα αλλα για την κοπελα μου. Τελικα την ζαλισα και θα παρει ενα macbook pro 15 και ενα iMac 20''.

@hasodikis τι λεει τελικα το προγραμμα?? ειδα και το http://www.lawstream.com/ ( 800 δολαρια ) θα μπορουν να μπουν στην επιδοτηση?

Καλύτερα με τα ίδια χρήματα να πάρει ένα MBP 13'' και ένα iMac 24''. Έτσι θα έχει και μεγαλύτερη άνεση στο γραφείο (με πραγματικά ποιοτική οθόνη) και καλύτερη φορητότητα με το 13άρι... Επίσης για το iMac να περιμένετε λίγο, ίσως σε λιγότερο από μήνα βγαίνουν τα καινούργια!!!!!!!!!

Δημοσ.
Καλύτερα με τα ίδια χρήματα να πάρει ένα MBP 13'' και ένα iMac 24''. Έτσι θα έχει και μεγαλύτερη άνεση στο γραφείο (με πραγματικά ποιοτική οθόνη) και καλύτερη φορητότητα με το 13άρι

+1000

Μακραν καλυτερη επιλογη το mbp 13"+ iMac24" απο οτι το mbp 15"+ iMac20"

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενας παραλιγο-να-παραμεινει-windows-user λιγοτερο...ωραια..μην ξεχασεις να ψαξεις τις απειρες δικτυακες ικανοτητες που εχουν 2 mac του ιδιου χρηστη να επικοινωνουν πολυ απλα η κοπελα δεν θα μεινει ποτε χωρις ενα εγγραφο ειτε ειναι στο δρομο ειτε οχι ενδεικτικα αναφερω το cyberduck (ssh) οταν βρισκεσαι σε αποσταση και θες κατι απο το εναν η τον αλλο υπολογιστη.Επισης οταν ειναι στο ιδιο router /ap οι 2 mac εχουν κυριολεκτικα χωρις να κανεις τπτ σχεδον ο ενας ο,τι θελει απο τον αλλο αρκει να ενεργοποιησεις το file sharing ακομα και το itunes library ειναι κοινο χωρις καμια προσπαθεια και ο,τι αλλο παιζει mac η μη στο ιδιο ρουτερ ειναι το ιδιο ευκολο να επικοινωνησει/ανταλλαξει αρχεια.Τελος ο,τι προγραμμα και να θες απο ολα τα λειτουργικα υπαρχουν παραπανω απο ενας τροποι να το τρεξεις...

Δημοσ.

Καλά, το βρίσκω λίγο (ή μάλλον εντελώς) απίθανο να χρησιμοποιήσει ποτέ SSH. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον απλό μέσο χρήστη... :-)

Δημοσ.

Oλα καλα ρε παιδια αλλα αυτο που λειπει ΤΡΕΛΑ ειναι το g@m!m3n0 terminal services των windoze.

Exω δοκιμασει τα παντα αλλα το vnc υπολειπεται κατα πολυ σε ταχυτητα ..

(Αποκελειω TeamViewer και τα σχετικα)

Δημοσ.
Καλά, το βρίσκω λίγο (ή μάλλον εντελώς) απίθανο να χρησιμοποιήσει ποτέ SSH. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον απλό μέσο χρήστη... :-)

Τι είναι το SSH? Δώστε λίγη γνώση και σε εμάς τους άσχετους!

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω κάποιο αρχείο που να περιλαμβάνει την κλασσική τετράβιβλο - εξάβιβλο (ξέρετε οι δικηγόροι - αστικό - πολιτική - ποινικό - ποινική κτλ) για να το περάσω σε κινητό (iphone συγκεκριμένα)

ξέρω ότι γίνεται αλλά ψάχνω στο google και δε βρίσκω τίποτα. κανείς καμιά ιδεά;;;

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.
Ψάχνω να βρω κάποιο αρχείο που να περιλαμβάνει την κλασσική τετράβιβλο - εξάβιβλο (ξέρετε οι δικηγόροι - αστικό - πολιτική - ποινικό - ποινική κτλ) για να το περάσω σε κινητό (iphone συγκεκριμένα)

ξέρω ότι γίνεται αλλά ψάχνω στο google και δε βρίσκω τίποτα. κανείς καμιά ιδεά;;;

Ευχαριστώ

Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι σοβαρό. Κείμενα των κωδίκων υπάρχουν στο http://gort.gr/kvdikes.html αλλά χωρίς ενημέρωση μετά το 2002.

Να ένα καλό app για το AppStore: Τετράβιβλος (ή και εξάβιβλος) με ευρετήριο.

• Super Moderators
Δημοσ.
ωραία ιδέα, πώς θα την υλοποιήσουμε κιόλας;!

παρόλαυτά, δε γίνεται, θα υπάρχουν κάπου έστω και σε μορφή word!

Και Word, και PDF και txt, δεν με πειράζει.

Έχω ψάξει και δεν έχω βρει ενημερωμένο. Εάν βρεις, βάλε κανά link. :-)

Δημοσ.

Βρε σεις είστε και δικηγόροι της Αθήνας....... ντροπή σας...

Ο σύλλογός σας έχει εκδόσει σε cd και με ευρετήριο τους τέσσερις βασικούς και το σύνταγμα....

Είναι σε μορφή .doc και σε .pdf και μέχρι πολύ προσφατα ενημερωμένο.

έχει μέγεθος 7.4 mb το doc.

Ντροπή ... σας κύριοι...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:57 ----------

opoios το θέλει μπορώ να ανεβάσω το pdf σε κανα megaupload

ξαναμαναντροπή σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...