hasodikis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον λιγη βοηθεια απο κανενα δικηγοροΕιναι καλη επιλογη ενα mac για δικηγορο? Υπαρχει κανενα εξειδικευμενο προγραμμα που χρησιμοποιουν οι δικηγοροι και δεν υπαρχει σε mac? Συνάδελφε, αυτό εξαρτάται κυρίως από το πως είναι δομημένο το γραφείο σου. Ας το χωρίσουμε σε κατηγορίες περιπτώσεων. 1. Ασκείς δικηγορία μόνος σου. Στην περίπτωση αυτή είτε βάλεις mac είτε λινουξ είτε προτοπαράθυρα δε θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα πλην δύο περιπτώσεων: α) να έχεις ήδη κάποιο μηχάνημα που δεν είναι συμβατό (π.χ. κάνα περίεργο πολυμηχάνημα minolta ..... λέμε τώρα...). β) να έχεις αγοράσει ήδη κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης νομικών υποθέσεων για πορτοπαράθυρα. Αυτό σίγουρα δε θα τρέξει σε μακ (εκτός από λύσεις virtualization). 2. Εϊσαι σε γραφείο με πολλούς συνεργάτες εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Αν ασκείτε δικηγορία αυτόνομα, ουσιαστικά ισχύει το 1 με την εξαίρεση της πιθανής database των πελατών σας. Αν τώρα (που είναι και το πιο σύνηθες) υπάρχει ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ συνεργατών, ανάλογα με το λειτουργικό τους και τα προγράμματα που χρησιμοποιούν (π.χ openoffice, MSOffice, iWork) θα εμφανισθούν ασυμβατότητες κυρίως στρα σύνθετα εγγραφα (π.χ. ένα έγγραφο του pages με πίνακες μέσα θα ανοίξει χάλια στο MSOffice και το αντίστροφο). Λύσεις όμως υπάρχουν και έχουν να κάνουν με τις επιλογές λογισμικού. Ας περάσουμε σε αυτό. Mac OS Λογισμικό Νομικού Γραφείου 1.On line βάσεις νομικών δεδομένων . Ξέχνα το safari 4 για τη χρήση της ΝΟΜΟΣ. Δεν παίζει θα σε πετάει έξω συνεχώς με την παραμικρή αναζήτηση. Μου το κάνει αυτό και στο Macbook και στο hackintosh. Απλά θα χρησιμοποιείς firefox. Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα με καμία άλλη βάση (π.χ. westlaw) 2. Σουίτες Γραφείου Οι επιλογές σου είναι οι εξής: α) MsOffice. Απόλυτη συμβατότητα με όλα τα έγγραφα του Office. Δυσλειτουργικότερο περιβάλλον εργασίας σε σχέση με το Office για Windows (προσωπικά μου σπάει τα νεύρα σε απίστευτο βαθμό η μορφή του). Δεν έχει ελληνικό ορθογράφο. Πρέπει υποχρεώτικά να αγοράσεις άλλον --> (συνολικό μεγαλύτερο μειονέκτημα) ο λόγος τιμής προς απόδοση. β) iWork. Το αντίστιχο πακέτο της Apple. Σίγουρα λιγότερες δυνατότητες από το MSOffice. Σίγουρα ποιο λειτουργικό. Χρησιμοποιεί τον ορθογράφο του συστήματος. Ποιο φθηνό. Εμφανίζει προβλήματα συμβατότητας στα σύνθετα έγγραφα με τα αρχεία .doc .docx.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (σημαντικό) γ) Neooffice (απότελεί παραλλαγή του openoffice optimized για μακ, προτίμησε το από το απλό openoffice, τα ακολουθα αφορούν και τα δύο). Σαφώς περισσότερες δυνατότητες και καλύτερη συμβατότητα από το iWork. Ελληνικός ορθογράφος. ΤΣΑΜΠΑ. Σώνει και ανοίγει σε όλα σχεδόν τα είδη αρχείου. Εχει πρόγραμμα για βάση δεδομένων. Εμφανίζει μικρές ασυβατότητες κυρίως στη μορφοποίηση. επιλέγεις...... 3. Προγράμματα διαχείρισης νομικών υποθέσεων Σαφώς λιγότερες επιλογές σε σχέση με τα πορτοπαράθυρα. Βέβαια είναι λίγα τα γραφεία που χρησιμοποιούν τέτοιες εφαρμογές. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν αρκετές, οι περισσότερες είναι όμως πολύ κακογραμμένες. Υπάρχει σχετική σελίδα στο http://www.apple.com αφιερωμένη για δικηγόρους. Εγώ λειτουργώ με βάση δεδομένων για το πελατολόγιο, έχω ειδικό template για τις επιστολές και τις χρεώσεις (invoices) και χρησιμοποιώ το ical ως ημερολόγιο (τα πάντα είναι και σε παραδοσιακό χαρτί). 4. Online banking Μερικές μικρές ασυμβατότητες με browsers. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα με σαφάρι και Citibank. Value for Money (Αν παρά τα παραπάνω δεν έχεις πρόβλημα) Τα καλά και τα κακά των μακ πιστέυω τα ξέρεις ήδη. Εγώ δε μετάνιωσα στιγμή που πήρα το macbook pro μου (και είμαι και λινουξας :devil: = μίσος για κλειστές πλατφόρμες). Σίγουρα τα mac είναι πολύ πιο ακριβά για το hardware που έχουν (παιδιά άποψή μου είναι ΔΕ ΘΕΛΩ να ανοίξει συζήτηση επί του θέματος, είναι άσκοπη), ενώ ένα νομικό γραφείο έχει πολύ χαμηλές απαιτήσεις σε επίπεδο hardware [π.χ. στον πατέρα μου (συνάδελφος) πήρα ένα πισι στα 350 ευρώ. Κάνει τη δουλειά του άνετα και πάει σφάιρα, εδώ και 8 μήνες χωρίς καμία απολύτως συντήρηση και μονο με nod32]. Το καλο της περιόδου είναι ότι μπορείς να κερδίσεις πολλά χρήματα εκμεταλλευόμενος το ΕΣΠΑ. Π.χ. υποβάλλεις σχέδιο για ένα imac 24" , 'ενα macbook 13", ένα πολύ καλό πολυμηχάνημα, διάφορα καλούδια (ups, NAS, k.t.l.) kai ειδικό λογισμικό και (αν εγκριθείς) δίνεις το ΦΠΑ και το 20 %. αυτά από μένα και .... ούφ!!!!! Hasodikis (ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ!!!!! ΑΠΟΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΛΕ!!!!!!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε και εγω δικηγορος ειμαι και απο τοτε που πηρε imac24 βρηκα την υγεια μου 1.- κατεβασεις το neoffice http://www.neooffice.org/neojava/en/download.php#download ειναι το ιδιο με το openoffice αλλα ποιο γρηγορο , το ρυθμιζεις να σωζει παντα τα εγγραφα σε winword 97/xp klp για να εχεις συμβατοτητα με τους αλλους 2.- ησυχαζεις μια και καλη με τους ιους και τις κορες 3.- δεν κολαει ποτε 4.- δεν χρειαζεται να τον κλεινεις .. (εγω δεν θυμαμαι ποτε τον εκλεισα τελευταια φορα ) το ρυμφμίζεις στο energy να κλεινει μετα απο 2 ωρες πχ 5.- κανεις το site soy με το iweb 6.- βλεπεις τα email σου ανετα 7.- αν παρεις αγροτερα και ενα φορητο mac θα συνδεεσαι με τον αλλο mac σε ριπη οφθαλμου χωρις πολλα πολλα 8.- θα πεταξεις ο,τι εχει σχεση με pc 9.- και το βραδυ , οταν ησυχαζεις στο γραφειο θα βαλεις ενα whiskaki αναβεις τσιγαρακι και ακους απο το itunew την μουσικη που γουσταρεις 10.- θα λες ποτε να παω στο γραφειο να χαιδεψω τον mac μου , θα ειναι εκει και θα σε περιμενει ..... χεχεεχεχ Περα απο την πλακα απορω γιατι εμεις οι δικηγοροι να αγοραζουμε pc ????????? 5,6,7,8,9 και 10 είναι σχόλια για τα λιοντάρια αδερφέ... δεν γέμιζε το ποστ αλλιώς, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 5,6,7,8,9 και 10 είναι σχόλια για τα λιοντάρια αδερφέ... δεν γέμιζε το ποστ αλλιώς, ε; οχι φιλαρακι απλα ειπα να το διασκεδασω λιγο , μια που ειμαι απολυτα ικανοποιημενος που επιτελους ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ το τρομερο pc μου , και εχω τον imac μου στο γραφειο μου Αλλωστε τι να πρωτοπουμε για την ανωτεροτητα των mac στην καθημερινη χρηση και φυσικα οσους δεν γουσταρουν να παιζουν πλεον Σχετικα με το ΕΣΠΑ καλα τα λες αλλα 80% εχουν μονο οι κατω της 5ετιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Σχετικα με το ΕΣΠΑ καλα τα λες αλλα 80% εχουν μονο οι κατω της 5ετιας υποψιάζομαι ότι είναι κάτω της 5ετίας... αλλά ακόμα και πάνω από πενταετία είναι 50% hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αλλα για να μπεις στο προγραμμα πρεπει να κανεις αγορες 6.000Ε για να σου επιδοτησουν το 50% , το θεμα ειναι οτι πρεπει να τα αγοράσεις 1α και μετα αν θα σου εγκρινουν το πλανο σου θα σου δωσουν τα χρηματα (ηδη χρωστουν 150.000.000Ε απο αλλες επιδοτησεις και τα ταμεια ειναι αδεια .... το παιζεις ?????) Anyway φιλε μου εκει που εψαχνα στο web πινοντας το καφεδακι μου επεσα πανω σε ενα καταπληκτικο προγραμμα word ,,,,,,, bean , το κατεβασα , ειναι καταπληκτικο , ταχυτατο , εχει ελληνικο ορθογραφο στο snow και ειναι απολυτα free http://www.bean-osx.com/Bean.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 5,6,7,8,9 και 10 είναι σχόλια για τα λιοντάρια αδερφέ... δεν γέμιζε το ποστ αλλιώς, ε; Ασήμαντο το iWeb;! Τεράστιο λάθος. Μου έδωσε το κίνητρο να ξεκινήσω να δουλεύω σε ένα site που κατέληξε να είναι αυτό στην υπογραφή μου. Έφυγα κάποια στιγμή από το iWeb γιατί (ως ανήσυχο ον) θέλησα να αναζητήσω περισσότερα πράγματα και αυξημένες δυνατότητες, αλλά αν δεν μου έβαζε το μικρόβιο είναι κάτι που δε θα έκανα ποτέ. Επιπλέον, με βοήθησε να κάνω τον προ-σχεδιασμό μου (είναι κάτι που προτείνουν σε όσους φτιάχνουν ιστοσελίδες), οπότε όταν πέρασα σε wordpress είχα ήδη έτοιμη τη σελίδα, απλά έπρεπε να κάνω μεταφορά. Αυτή η σελίδα έχει ήδη βοηθήσει πολύ τη σχολή και έχει μόλις 2 μήνες λειτουργίες και θα εξελιχθεί πολύ περισσότερο κτλ κτλ. Πολύ απλά δε θα υπήρχε χωρίς το iWeb. Το μικρόβιο που σου βάζουν οι Mac να οργανώνεις πράγματα και να εξερευνάς καινούργια είναι όλα τα λεφτά. Έχει λογισμικό που σε προκαλεί να το χρησιμοποιήσεις. Το iPhoto για τις φωτογραφίες σου (επιτέλους οργάνωση), το iTunes για τη μουσική σου (υπερ-οργάνωση) κτλ κτλ. Και το 10 είναι γεγονός. Ένας Mac σου φτιάχνει τη μέρα. Σε ορισμένους τέλος πάντων. Όπως και να 'χει δεν μπορείς να το αγνοήσεις γιατί συμβαίνει στους περισσότερους. Μετά την παντελή έλλειψη ιών, θεωρώ ότι αυτά είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Mac. Προσωπικά με συγκινεί και φοβερά η απλότητα - λακωνικότητά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ασήμαντο το iWeb;! Τεράστιο λάθος. Μου έδωσε το κίνητρο να ξεκινήσω να δουλεύω σε ένα site που κατέληξε να είναι αυτό στην υπογραφή μου. Έφυγα κάποια στιγμή από το iWeb γιατί (ως ανήσυχο ον) θέλησα να αναζητήσω περισσότερα πράγματα και αυξημένες δυνατότητες, αλλά αν δεν μου έβαζε το μικρόβιο είναι κάτι που δε θα έκανα ποτέ. Επιπλέον, με βοήθησε να κάνω τον προ-σχεδιασμό μου (είναι κάτι που προτείνουν σε όσους φτιάχνουν ιστοσελίδες), οπότε όταν πέρασα σε wordpress είχα ήδη έτοιμη τη σελίδα, απλά έπρεπε να κάνω μεταφορά. Αυτή η σελίδα έχει ήδη βοηθήσει πολύ τη σχολή και έχει μόλις 2 μήνες λειτουργίες και θα εξελιχθεί πολύ περισσότερο κτλ κτλ. Πολύ απλά δε θα υπήρχε χωρίς το iWeb. Το μικρόβιο που σου βάζουν οι Mac να οργανώνεις πράγματα και να εξερευνάς καινούργια είναι όλα τα λεφτά. Έχει λογισμικό που σε προκαλεί να το χρησιμοποιήσεις. Το iPhoto για τις φωτογραφίες σου (επιτέλους οργάνωση), το iTunes για τη μουσική σου (υπερ-οργάνωση) κτλ κτλ. Και το 10 είναι γεγονός. Ένας Mac σου φτιάχνει τη μέρα. Σε ορισμένους τέλος πάντων. Όπως και να 'χει δεν μπορείς να το αγνοήσεις γιατί συμβαίνει στους περισσότερους. Μετά την παντελή έλλειψη ιών, θεωρώ ότι αυτά είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Mac. Προσωπικά με συγκινεί και φοβερά η απλότητα - λακωνικότητά τους. Ε, μερικοί από μας Manuel δεν περιμένουν να τους έρθουν κάποια πράγματα κατά τύχη... αν εσύ χρειάστηκες να σε πάρει η μαμά αππλε από το χεράκι για να ασχοληθείς με τις ιστοσελίδες δεν σημαίνει ότι όλοι μας θέλουμε καθοδήγηση. Το ίδιο ισχύει και για την οργάνωση που αναφέρεις. Πιο εύκολα, πιο δύσκολα... δεν έχει σημασία... αν θέλεις να τα οργανώσεις το κάνεις σε ότι λειτουργικό δουλεύεις. Για το 10 τα έχουμε ξαναπεί... εμένα μου φτιάχνουν την μέρα αλλά πράγματα όταν θα κάτσω να δουλέψω. Σεβαστό, δεν συμφωνώ και πόσο μάλλον όταν αναφέρετε στα τεράστια συν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ε, μερικοί από μας Manuel δεν περιμένουν να τους έρθουν κάποια πράγματα κατά τύχη... αν εσύ χρειάστηκες να σε πάρει η μαμά αππλε από το χεράκι για να ασχοληθείς με τις ιστοσελίδες δεν σημαίνει ότι όλοι μας θέλουμε καθοδήγηση.[...] Δεν είναι ανάγκη να είσαι επιθετικός ή προσβλητικός. Εάν εσένα δεν σε πήρε κανείς από το χεράκι, αυτό δεν συμβαίνει με όλους. Αν δηλαδή εμένα μου αρέσει να με πάρει από το χεράκι η όποια μαμά μου, εσένα γιατί σου πέφτει λόγος; Στην τελική, είσαι δικηγόρος; Μήπως είσαι MacOS X user; Ήρθες να συνεισφέρεις στο thread ή να πεις ό,τι έχεις να πεις, ανεξαρτήτως θέματος; Γιατί ουσιαστική συνεισφορά στο παρόν thread δεν έχεις. Κρίμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 2.- ησυχαζεις μια και καλη με τους ιους και τις κορες +1 Απλά και μόνο το ότι μπαίνεις σε όποιο τσοντο-site θες χωρίς να φοβάσαι ότι θα κολλήσεις ιό αξίζουν τα λεφτά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είναι ανάγκη να είσαι επιθετικός ή προσβλητικός. Εάν εσένα δεν σε πήρε κανείς από το χεράκι, αυτό δεν συμβαίνει με όλους. Αν δηλαδή εμένα μου αρέσει να με πάρει από το χεράκι η όποια μαμά μου, εσένα γιατί σου πέφτει λόγος; Στην τελική, είσαι δικηγόρος; Μήπως είσαι MacOS X user; Ήρθες να συνεισφέρεις στο thread ή να πεις ό,τι έχεις να πεις, ανεξαρτήτως θέματος; Γιατί ουσιαστική συνεισφορά στο παρόν thread δεν έχεις. Κρίμα... Δεν κατάλαβα αγαπητέ σουπερ μοντ μας, πάλι είμαστε εκτός και πάλι ενοχλούμε; Τώρα το θυμήθηκες; Για να βγάλουμε λοιπόν όλοι τις άδεις δικηγορίας μας και οι υπόλοιποι τις αποδείξεις από τα mac μας... γιατί να σε πληροφορήσω ότι είμαι και mac user... εντάξει τώρα; κάνει να γράψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν κατάλαβα αγαπητέ σουπερ μοντ μας, πάλι είμαστε εκτός και πάλι ενοχλούμε; Τώρα το θυμήθηκες; Για να βγάλουμε λοιπόν όλοι τις άδεις δικηγορίας μας και οι υπόλοιποι τις αποδείξεις από τα mac μας... γιατί να σε πληροφορήσω ότι είμαι και mac user... εντάξει τώρα; κάνει να γράψω; Η συνεισφορά σου στο thread που τιτλοφορείται "ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ + mac" ποιά είναι; Να γράψεις με ειρωνικό ύφος "5,6,7,8,9 και 10 είναι σχόλια για τα λιοντάρια αδερφέ... δεν γέμιζε το ποστ αλλιώς, ε;"; Τι ακριβώς πρότεινες για τις ερωτήσεις του topic starter; Τι δηλαδή μπήκες για να γράψεις; Ότι το iWeb δεν σου αρέσει; Δες λίγο το υποδειγματικό post του μέλους hasodikis λίγο πιο πάνω (post #16) και μετά ελπίζω να αναρωτηθείς μόνος σου εάν μπορείς να γράψεις εδώ ή όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Η συνεισφορά σου στο thread που τιτλοφορείται "ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ + mac" ποιά είναι; Να γράψεις με ειρωνικό ύφος "5,6,7,8,9 και 10 είναι σχόλια για τα λιοντάρια αδερφέ... δεν γέμιζε το ποστ αλλιώς, ε;"; Τι ακριβώς πρότεινες για τις ερωτήσεις του topic starter; Τι δηλαδή μπήκες για να γράψεις; Ότι το iWeb δεν σου αρέσει; Δες λίγο το υποδειγματικό post του μέλους hasodikis λίγο πιο πάνω (post #16) και μετά ελπίζω να αναρωτηθείς μόνος σου εάν μπορείς να γράψεις εδώ ή όχι... Το ποστ με 10 αριθμημένους λόγους στο μοτίβο "τα mac έχουν καταπληκτική συσκευασία, να τα προτιμήσεις", "έπινα φραπέ αλλά από την ώρα που πήρα mac πίνω espresso" εν αντιθέσει με τα δικά μου δηλαδή προσφέρουν τα μέγιστα σε αυτό το ποστ... Ψάχνοντας εναγωνίως να πεις κάτι για τον κακό αλέκο είπες χοντράδα αγαπητέ... δες λίγο το υποδειγματικό σου ποστ ξανά. Τέλος από μένα... έτσι και αλλιώς να μιλήσουμε δεν μπορούμε, παίξτε μόνοι σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Το ποστ με 10 αριθμημένους λόγους στο μοτίβο "τα mac έχουν καταπληκτική συσκευασία, να τα προτιμήσεις", "έπινα φραπέ αλλά από την ώρα που πήρα mac πίνω espresso" εν αντιθέσει με τα δικά μου δηλαδή προσφέρουν τα μέγιστα σε αυτό το ποστ... Ψάχνοντας εναγωνίως να πεις κάτι για τον κακό αλέκο είπες χοντράδα αγαπητέ... δες λίγο το υποδειγματικό σου ποστ ξανά. Τέλος από μένα... έτσι και αλλιώς να μιλήσουμε δεν μπορούμε, παίξτε μόνοι σας. Και εξεγέρθη τόσο πολύ το είναι σου, που θεώρησες ορθό να μπεις μόνο και μόνο για να γράψεις ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ τι μαλακία είναι να αγοράζουμε Macintosh. Τέλος κι από εμένα, λυπάμαι που θεωρείς ότι έχω κάτι προσωπικό με εσένα, ενώ δεν συμβαίνει καθόλου κάτι τέτοιο. Και θλίβομαι που ένα μέλος σαν εσένα αναλίσκεται σε παιδικού επιπέδου αντιπαραθέσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 domal πες εντυπώσεις και συμβατότητες ασυμβατότητες με άλλα προγράμματα word! κνα δούμε αν είναι να το κατεβάσουμε! ΟΦ ΤΟΠΙΚ Λέω σε λίγες μέρες που θα ανέβω Αθήνα, να κάνω αναβάθμιση σε snow, πρέπει να τους το πάω εκεί πέρα; Τι παίζει; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Πείτε τπτ γιατί βαριέμαι να ψάχνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 O συνάδελφος Hasodikis με κάλυψε. Εγώ πάντως δουλεύω σε MS Office στο MB Air και δεν έχω κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας με τα αρχεία .doc του γραφείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.