tsak4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον λιγη βοηθεια απο κανενα δικηγορο Ειναι καλη επιλογη ενα mac για δικηγορο? Υπαρχει κανενα εξειδικευμενο προγραμμα που χρησιμοποιουν οι δικηγοροι και δεν υπαρχει σε mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Για ρίξε μια ματιά εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δικηγόρος και εγώ, πρόσφατα τσίμπησα macbookpro για τη δουλειά (αλλά επειδή έχουμε και ένα πάθος με games προτίμησα το pro..) Είναι σκυλί. Χρησιμοποιώ open office me ορθογραφικό έλεγχο και γενικά προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος. Η αλήθεια είναι ότι και με windows pc μια χαρά θα είσαι απλά εμένα με βολεύουν κάτι μικροπράγματα που έχει το mac όπως: 1) ical 2) adress book 3) stickies 4) spaces Πέρα από το open office, τα χρησιμοποιώ καθημερινά και εξοικονομώ πολύ χρόνο. Όχι πως με windows pc δε θα βρεις αντίστοιχα προγράμματα αλλά να στο πω με άλλα λόγια, εμένα προσωπικά, το mac μου ήθρε κουτί και λειτουργεί όπως θέλω εγώ ενώ με τα windows μου έπαιρνε χρόνο μέχρι να τα φέρω στα μέτρα μου. Είναι τελικά πιο απλό και δεν έχει ασυμβατότητες με τους άλλους στο γραφείο. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος κι ο paredwse που είναι δικηγόρος χρησιμοποιεί mac απλώς αν χρησιμοποιεί μόνο αυτόν για δουλειές γραφείου πρέπει να περιμένεις να σε ενημερώσει ο ίδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 φιλε και εγω δικηγορος ειμαι και απο τοτε που πηρε imac24 βρηκα την υγεια μου 1.- κατεβασεις το neoffice http://www.neooffice.org/neojava/en/download.php#download ειναι το ιδιο με το openoffice αλλα ποιο γρηγορο , το ρυθμιζεις να σωζει παντα τα εγγραφα σε winword 97/xp klp για να εχεις συμβατοτητα με τους αλλους 2.- ησυχαζεις μια και καλη με τους ιους και τις κορες 3.- δεν κολαει ποτε 4.- δεν χρειαζεται να τον κλεινεις .. (εγω δεν θυμαμαι ποτε τον εκλεισα τελευταια φορα ) το ρυμφμίζεις στο energy να κλεινει μετα απο 2 ωρες πχ 5.- κανεις το site soy με το iweb 6.- βλεπεις τα email σου ανετα 7.- αν παρεις αγροτερα και ενα φορητο mac θα συνδεεσαι με τον αλλο mac σε ριπη οφθαλμου χωρις πολλα πολλα 8.- θα πεταξεις ο,τι εχει σχεση με pc 9.- και το βραδυ , οταν ησυχαζεις στο γραφειο θα βαλεις ενα whiskaki αναβεις τσιγαρακι και ακους απο το itunew την μουσικη που γουσταρεις 10.- θα λες ποτε να παω στο γραφειο να χαιδεψω τον mac μου , θα ειναι εκει και θα σε περιμενει ..... χεχεεχεχ Περα απο την πλακα απορω γιατι εμεις οι δικηγοροι να αγοραζουμε pc ????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως γιατι εσεις οι δικηγοροι θελετε μονο ενα Office και τιποτε αλλο, οποτε ακομη και με ενα pc 10ετιας κανετε τελεια τη δουλεια σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε και περιπτεράς να ήσουν πάρε mac. Τώρα τι να σου εξηγώ! Θα κάνω μόνο μια ερώτηση... Θές ας πούμε να κάνεις ένα upgrade στο λειτουργικό. Εγώ τώρα θα βάλω snow. Όμως δεν έχεις δεύτερο υπολογιστή και φοβάσαι μήπως κάτι δεν πάει καλά! Επίσης χρειάζεσαι τον υπολογιστή συνεχώς για τη δουλειά σου, η οποία προέχει και σε πνίγει! Θα έκανες ποτέ το upgrade? Ας πούμε στα windows θα πήγαινες από xp σε vista υπό αυτές τις συνθήκες; Από vista σε 7 που πρακτικά είναι το ίδιο; Θα τολμούσες να πας από 32 σε 64 bit και μετά να περιμένεις αν όλα θα δουλεύουν όπως πριν; Θα ήσουν διατεθιμένος να αφιερώσεις ώρες ολόκληρες για να βρεις πώς με τα windows δε θα πάθεις ζημιά; Θα ήθελες αντί το pc σου να δουλεύει για σένα να δουλεύεις εσύ για αυτό; Εγώ τώρα κάνω master στο εξωτερικό και χρειάζομαι το pc μου (διότι και τα mac είναι personal computers και δεν καταλαβαίνω γιατί pc είναι μόνο ότι τρέχει windows) όσο ο διψασμένος το νερό! Πρέπει μετά το boot αμέσως να είναι έτοιμο να τα δώσει όλα! Παρόλα αυτά θα κάνω το upgrade στο snow, και μπορεί και να πάω σε clean installation αν δε με ικανοποιήσει το upgrade. Παρόλα αυτά δε θα χάσω δευτερόλεπτο δουλειάς! Είχα εκφράσει παλαιότερα φόβους για κάποιες μικροασυμβατότητες του snow λόγω αλλάγης πυρήνα. Έλεγα λοιπόν να μην πειράξω το σύστημα τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα και κάποια παιδιά από δω μου είπαν να μην ανησυχώ, αλλά να περιμένω και λίγο να ωριμάσει το snow! Ξέχασα όμως ότι με ένα mac μπορείς κυριολεκτικά να κάνεις ό,τι θες και να είσαι απόλυτα ασφαλής. Έτσι με πολλή χαρά σήμερα έχω ξεκινήσει τη διαδικασία! Snow σου έρχομαι! Είμαι και στη Σκωτία και δεν έλεγε να μη βάλω και λίγο χιονάκι στο pc μου χαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodin002 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι οτι πρέπει να υπάρχει λόγος για να πάρεις mac? οχι φυσικα.. Σε περιπου ολα τα επαγγελματα μπορεις να χρησιμοιησεις και τα 2, απλα στο mac ειναι πιο ευκολα, γρηγορα κ σταθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι οτι πρέπει να υπάρχει λόγος για να πάρεις mac? οχι φυσικα.. Σε περιπου ολα τα επαγγελματα μπορεις να χρησιμοιησεις και τα 2, απλα στο mac ειναι πιο ευκολα, γρηγορα κ σταθερα. Δεν νομίζω οι επαγγελματίες όμως να έχουν την όρεξη το κουράγιο και πάνω απο όλα ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ για τη συντήρηση η οτιδήποτε άλλο επηρεάζει το πρόγραμμα τους. Θέλουν να δουλεύουν όλα υπέροχα, να κάθονται και να δουλεύουν χωρίς προβλήματα, ο χρόνος που θα αφιερώνουν να είναι αποδοτικός δίχως σκαμπανεβάσματα και τα κουσούρια των windows. Παρόλαυτα Ναι μπορείς να τα κάνεις όλα και στα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Παρότι δεν είμαι δικηγόρος και δε ξέρω τι προγράμματα μπορεί να χρειάζεστε μιας και εδώ και 3 μήνες είμαι κάτοχος mac θα σου έλεγα πάρε και δε θα το μετανιώσεις.Ειδικά από τη στιγμή που μάλλον δε σε ενδιαφέρουν και τα games αφού το θες για δουλειά,πιστεύω ότι δεν χρειάζεται καν να το σκέφτεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Όσον αφορά τα παιχνίδια, κοίτα τι είδους κάρτα θα έχεις και από κει και μετά, όσο πιο δυνατή gpu έχεις, τόσο πιο καλά θα πάει! Τόσο απλό. Στα mac τρέχουν πολλά games, natively ή με cider port, αλλά πάντα έχεις και το option να χρησιμοποιήσεις με το bootcamp όποια έκδοση των windows θες ΝΟΜΙΜΑ! Μπορείς ακόμη σε ένα mac να βάλεις μόνο windows! Αλλά τότε πιο το νόημα να έχεις mac, πέρα ότι εγγυημένα δε θα δεις ασυμβατότητες ανάμεσα στα περιφερειακά σου. Βέβαια αυτό ισχύει και για κάθε ποιοτική και επώνυμη σύνθεση pc άλλων εταιριών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argyris22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ωραια ολα αυτα αλλα το κακο με τα mac ειναι οτι ειναι πανακριβο το συστημα που αγοραζεις,εννοω τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη παντως και εγω αν τον ηθελα για τα βασικα mac θα επερνα γτ η κατασταση με τα windows δεν παλευεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τον τελευταίο καιρό η ψαλίδα των τιμών έχει κλέισει πάρα πολύ και αυτό είναι υπέρ της apple! Βέβαια θέλει και προσοχή από τον αγοραστή στο τι επιλέγει. Υπάρχουν μερικά κουλά που κάνει ακόμα η Apple. Για παράδειγμα είναι καλό να μη ζητάς παραπάνω εργοστασιακή μνήμη, διότι εκεί για άγνωστο σε μένα λόγω η Apple χτυπάει. Καλύτερα να αγοράσει κανείς και να την τοποθετήσει μόνος του! Εγώ αυτό έκανα στο macbook pro που έχω, γλύτωσα 150 ευρώ και μου έμειναν και οι μαμίσιες μνήμες για reserve! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τον τελευταίο καιρό η ψαλίδα των τιμών έχει κλέισει πάρα πολύ και αυτό είναι υπέρ της apple! Βέβαια θέλει και προσοχή από τον αγοραστή στο τι επιλέγει. Υπάρχουν μερικά κουλά που κάνει ακόμα η Apple. Για παράδειγμα είναι καλό να μη ζητάς παραπάνω εργοστασιακή μνήμη, διότι εκεί για άγνωστο σε μένα λόγω η Apple χτυπάει. Καλύτερα να αγοράσει κανείς και να την τοποθετήσει μόνος του! Εγώ αυτό έκανα στο macbook pro που έχω, γλύτωσα 150 ευρώ και μου έμειναν και οι μαμίσιες μνήμες για reserve! εννοείται ram αλλαζουμε μονοι μας (και σκληρο) και τον αλλον τον κανουμε εξωτερικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ας μην ξεχνάμε και το γεγονός πως οι υπολογιστές της Apple δεν κουτσαίνουν με τον καιρό όσον αφορά την καθημερινή χρήση, ενώ τα PC χρειάζονται κάθε τόσο φορμάτ για να έρθουν στα ίσια τους. Αυτό είναι αντοχή στο χρόνο (για αυτούς που δεν έχουν τον χρόνο ή την τεχνογνωσία να κάνουν φορμάτ κάθε 6 μήνες ή 1 χρόνο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.