cmad Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα.Εχω ενα ξαδερφο αγγλια κ θελω να αγορασω ενα refurbished imac μεσω apple.uk.Να το στειλουν σε αυτον κ μετα αυτος να μου το ταχυδρομησει.Ξερεται αν γινεται αυτο κ ποσο θα μου κοστισει η μεταφορα ταχυδρομικα?Ευχαριστω.
cmad Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ειναι σιγουρο αυτο? Αν ειναι τοσα ειναι τελεια.Ευχαριστω πολυ.Το applestore δεχεται prepaid visa τραπεζα κυπρου?
kebinB Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ 2 φορές που είχα αγοράσει απο το applestore της Αγγλίας δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ελληνικές prepaid αλλά πάντα σε μικροπράγματα και όχι σε τόσο μεγάλες αγωρές.
Labfrog Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν λες μικροπράγματα? Δλδ είναι οκ να παραγγείλεις από το Apple store της αγγλίας και να στο φέρουν ελλάδα? Σορρυ για το οφφτοπικ...
kebinB Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν λες μικροπράγματα? Δλδ είναι οκ να παραγγείλεις από το Apple store της αγγλίας και να στο φέρουν ελλάδα? Σορρυ για το οφφτοπικ... τότε είμουν αγγλία. ένα πληκτρολόγιο και το ilife είχα παραγγείλει Δεν στέλνουν άπο applestore σε άλλη χώρα.
Labfrog Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Φτου και είχα μια μικρή ελπίδα ότι μπορεί από το αγγλικό να έστελναν εδώ.... Ευχαριστώ πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.