negain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μια ερωτηση ακομα. Συνδεθηκα κανονικα και ασυρματα Εβαλα κωδικο κανονικα. Βρισκει εδω διαφορα ασυρματα δικτυα αλλων και για ολα μου ζηταει pass για το δικο μου δεν ζηταει αυτο γινεται γιατι εγινε εγκατασταση απο το δικο μου λαπτοπ... αυτο που θελω να ξερω ειναι μπορουν να μπουν και αλλοι ή σε εκεινουσ ζηταει pass kanonika?
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 την πρωτη φορα που συνδεεσαι ασυρματα πρεπει να σου ζητησει κωδικο.αν δεν σου εχει ζητησει την πρωτη φορα μαλλον δεν εχεις βαλει.μπορεις να σβησεις το δικτυο απο μεσα και να το ξαναβρεις και θα πρεπει να σου ζητησει.αλλιως μπες στον ρουτερ να δεις οτι εχει κρατησει σιγουρα το κλειδωμα.η στα δικτυα θα πρεπει να σουθ λεει οτι ειναι secure,.
negain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Την πρωτη φορα μου ζητησε. Τις επομενες δεν χρειαζεται? Tnx
parsifal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Την πρώτη φορά το λειτουργικό σύστημα τον αποθηκεύει αυτόματα, οπότε δεν τον ξαναζητά τις επόμενες.
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 απο την στιγμη που μπει ξερει οτι για το δικτυο πχ poulinos κωδικος ταδε και οχι μονο για αυτο το δικτυο αλλα για οποιοδηποτε εχεις μπει εστω και μια φορα.αυτο ελειπε καθε φορα να πρεπε να γραψεις pass που ανοιγεις το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.