Προς το περιεχόμενο

HDMI-USB DVD Player στο LIDL με 55€

kinezos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα κ στο παλιο μου ελεγε για φλασακια μεχρι 512mb αλλα μέχρι 200gb σκληρό που δοκίμασα εγω τα δεχόταν ολα (απλα αργούσε λιγο να το διάβαση)

Δημοσ.

Σε αυτήν την τιμή, δε θα ήταν προτιμότερο κάτι πιο επώνυμο, όπως π.χ. αυτό (επίσης με HDMI out); Έχω διαβάσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο από παιδιά εδώ στο φόρουμ [1] [2]...

Δημοσ.

Ενταξη προσωπικά δεν θεωρώ αναξιόπιστο το Silvercrest σε σχέση με αλλα! Εχει κ το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του 3 ολόκληρα χρονια εγγύηση!

Δημοσ.

Παιδια και ξεχνατε το κορυφαιο

1)αν γι α καποιο λογο σας τη δωσει(εντος 15 ημερων) το γυρνατε στο κουτι του και παιρνετε τα λεφτασ ας πισω.

2)Το σερβις των λιντλ περα απο την τριετια(κορυφαιο) δε ρωταει πολλα πολλα.ΚΑι τις περισσοτερς φορερς το προιον αντικαθισταται οποτε εισαι 100% καλυμμενος( το εχω κανει πολλες φορες).

Δημοσ.

Μόνο η έλλειψη Upscaler(δεν αναφέρεται να έχει, αλλά και να έχει δεν πρέπει να είναι τίποτα τρομερό) είναι αρκετή για να προτιμήσει κάποιος ένα Philips, LG ή ακόμα καλύτερα κάποιο Samsung(έχουν εξαιρετικό scaler!)

Δημοσ.

To εχω, Exω βαλει ως και 2gb. λιγο μικρα τα subs, αλλα πολυ καλο, εχει και VGA out, και 1 κολπο κατι κανει με το ΝΕRΟ, vazeis audio-cd και τα κανει ριπ νομιζω ...

Αλλο "-" οτι αργει αρκετα να διαβασει τα USB.

+ οτι διαλεγεις τα subs, ετσι δε 8ελουν rename

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:10 ----------

το http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20090928.p.HDMIDVDPlayer δεν ειναι αυτο που εχω αλλα λεει οτι εχει μαζι και Καλώδιο σύνδεσης HDMI & scart μεσα.

επιστροφη εχω κανει στο LIDL (το καλοκαιρι) και σε 25 μερες, εκτος αν αλλαξε τωρα.

Δημοσ.

Για κατι το οικονιμικο που τα κανει ολα δειτε και αυτο:

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=92621

To εχει ενας φιλος και ειναι μια χαρα. Διαβαζει υποτιτλους απο φλασακια και εχει και αναβάθμιση εικόνας 1080p.

Το μονο κακο ειναι τα πλαστικα και η ποιοτητα κατασκευης..

Δημοσ.

αν εχεις καλωδιο HDMI & δεν θα του βαζεις sd καρτες, philips Η' lg Που λενε πιο πανω... Το δικο μου το σιλβερκρεστ ειναι μιση φετα μεγεθος αρα + και σ'αυτο, αλλα το πηρα οταν τα αλλα, και χωρις HDMI κανανε 80+ ευρω (περυσι).

1 Hyundai με τα 30ε το ειχα παρει πριν το LIDL kai χαλασε σε 1 βδομαδα! Ειχε και χαλια κοντρολ με κατι τετραγωνα κουμπακια που βγαινανε.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν λες για το ίδιο Hyundai, εγώ έχω πάρει το 330 και το τηλεκοντρόλ δουλεύει όποτε θέλει. Το έχω στείλει και στο service αλλά τίποτα.

Επίσης αν το κλείσεις έχοντας σαν πηγή το USB, κολλάει και παίρνει μπρος ξανά μόνο αν το βγάλεις από τη μπρίζα.

Τελικά καλύτερα να είχα δώσει 20€ παραπάνω και να είχα πάρει ένα LG ή ένα Philips.

Πολλές φορές το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά, που λέει και η γιαγιά μου... :-D

Δημοσ.

Ναι, και οταν το πηρα ειχε ο αδερφος μου αλλο funai στο service...

Και ειχα βρει και 37" full hd F&U στα 350ε που ηταν τζαμπα περισυ αλλα λεω ασε μη παω για 3 στα 3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...