tarantules Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!!! Σε ζηλεύω!!! Το ψιψίνι βλέπω το ματάκι πάει καλύτερα οπότε μέρα με τη μέρα μάλον θα καθαρίσει και θα μπορεί να βλέπει άνετα... Έχεις μαζέψει πολλές γάτες βλέπω...Κάνε τους και καμιά στείρωση γιατί θα βρεθείς να έχεις καμιά 20αριά χωρίς να το καταλάβεις....
giorgos147 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες!!! Σε ζηλεύω!!!Το ψιψίνι βλέπω το ματάκι πάει καλύτερα οπότε μέρα με τη μέρα μάλον θα καθαρίσει και θα μπορεί να βλέπει άνετα... Έχεις μαζέψει πολλές γάτες βλέπω...Κάνε τους και καμιά στείρωση γιατί θα βρεθείς να έχεις καμιά 20αριά χωρίς να το καταλάβεις.... Αυτή τη στιγμή έχω 17 σταθερές και 2-3 ακόμα να πηγαινοέρχονται Δεν έχω πρόβλημα.
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτή τη στιγμή έχω 17 σταθερές και 2-3 ακόμα να πηγαινοέρχονται Δεν έχω πρόβλημα. ...ΘΑ έχεις. Και στην τελική ΘΑ το "πληρώσουν" τα ίδια τα ζωντανά (μεχρί και προκλητικό για τους αντι-ζωόφιλους ΘΑ είναι, και ενδέχεται να πετάξουν φόλες και να τα βρεις όλα ή σχεδόν όλα νεκρά) Ακόμα και ΜΙΑ θηλυκή ενήλικη (άνω πχ των 2 ετών) που κυκλοφορεί ελεύθερη και έχει φυσιολογικό οίστρο και κανένα "γατογυναικολογικό" πρόβλημα, δύναται να σε προικίζει κάθε χρόνο με 2-3 γέννες των 3-4 τη φορά. Μαθηματικά ξέρεις, και κάθε 1-2-3 χρόνια ο υπάρχων αριθμός των ζωντανών θα ανεβαίνει αυξητικά (παρ' όλους τους ενδεχόμενους θανάτους σε μικρή ηλικία, ή την πιθανή σταδιακή αυτο-απομάκρυνση των μεγαλύτερων, και γενικώς τους θανάτους "από ανθρώπινο παράγοντα") Επειδή οι στειρώσεις πάνε ο κούκος αηδόνι, ειδικά των θηλυκών, ψάξε τα όποια ζωοφιλικά υπάρχουν, και δες αν μπορούν σε συνεργασία με κτηνιάτρους να βοηθήσουν. Εδώ που είμαι, σε συνεργασία το ένα (ουσιαστικό) σωματείο, σε συνεργασία με κτηνίατρους, βοηθάει για να στειρώσεί το αρσενικό του γατί με καμμιά 15άρα € ("τελική τιμή", χρόνια πριν). Τεσπα αν πράγματι νοιάζεσαι γι' αυτά, στείρωσε ό,τι και όσα μπορείς. Το "καλύτερο" για 'σενα (αλλά και ακριβότερο), είναι με προτεραιότητα στα θηλυκά. Αλλά και τ' αρσενικά που θα γονιμοποιούν ΚΑΙ τις "άσχετες" θηλυκές της περιοχής, πρέπει να στειρώνονται. ΔΕΝ είναι αστείο, και οι καραγκιόζηδες που είναι ενάντια σ' αυτό, δεν έχουν δει θηλυκιά να υποφέρει και τελικώς να πεθαίνει με φριχτό τρόπο από επιπλοκές στη γέννα. Πόσο μάλλον όταν το κάνει σε κάποια αυλή, σε κάποια ταράτσα, γενικώς χωρίς "αφεντικό" να τη συντρέξει. Κι ούτε ζούνε τη ζωή που είναι αναγκασμένα γατιά (και σκυλιά) να ζούνε ΑΔΕΣΠΟΤΑ σε πόλεις που ούτε καν για ανθρώπους είναι (πείνα, κακουχίες, μηδέν περίθαλψη). Σκυλιά και γατιά επίσης ΔΕΝ ζουν σε "φυσικό περιβάλλον" ως ΑΔΕΣΠΟΤΑ στις πόλεις. Άλλο τα λιοντάρια στη σαβάννα - άλλο οι γάτες στις πόλεις. Και δε μιλάμε για ανθρώπους που έχουν νόηση και επιλέγουν ή αυτοπροστατεύονται. ΑΝ μπορείς να διατηρήσεις έναν αριθμό από 5 το ΠΟΛΥ μέχρι 10, ΣΥΝΕΧΩΣ όμως (πχ για τα επόμενα 5-10 χρόνια, πράγμα που συνεπάγεται να τους βρίσκεις άλλο σπίτι, γιατί ναι μεν μερικά απομακρύνονται από μόνα τους σταδιακά από το χώρο, όταν υπάρχει "υπερσυγκέντρωση" - όμως η τύχη τους δεν είναι καθόλου ευοίωνη : αυτοκίνητα, φόλες, ΠΟΛΛΕΣ ασθένειες, και ΕΙΔΙΚΑ η γάτα όσο "εφτάψυχη" είναι, είναι άλλο τόσο ευπαθής σε ασθένειες, περιβαλλοντική τοξικότητα κτλ) - ΤΟΤΕ καλώς. Έχεις όμως ήδη ξεπεράσει κρίσιμο μέγεθος (αριθμητικό) - ΞΕΡΕ ΤΟ. ΑΝ νοιάζεσαι ΠΟΛΥ γι' αυτά, χτυπάει καμπανάκι. Αν είναι για 'σενα "όσα έρθουν-όσα πάνε-όσο ζήσουν", τότε οκ. Ισως να το ματωσε μονο του ξυνοντας το με το ποδι του.Εγω φιλε θα σου προτεινα να βρασεις λιγο χαμομηλι σε ενα μπρικι και μολις αυτο κρυωσει (ειναι λιγο χλιαρο) θα βουτιξεις μια βατονετα (που καταθαριζουμε τα αυτια μας) στο μπρικι και απαλα απαλα θα του καθαρισεις το ματι. ...ο αυτοτραυματισμός παίζει στα ποσοστά της τάξης του 0.001%. Το χαμομήλι, ΑΠΟΥΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, είναι όντως ο αμέσως επόμενος καλύτερος αντισηπτικός τρόπος καθαρισμού ματιών. Αντί να γινόμαστε κτηνίατροι, καλό θα ήταν να το πας σε έναν original... ...σοφή κουβέντα, η πιο σωστή, αλλά μιας και οι κτηνίατροι έχουν την κακή συνήθεια να γδέρνουν πιο πολύ κι από επαγγελματίες εκδορείς, κι ΟΤΑΝ μιλάμε για μεγάλο αριθμό ζωντανών όπως στην περίπτωση του Γιώργου (που μάλλον δε λέγεται Λάτσης στο επίθετο), το καλό είναι πρώτα επαφή με το πιο "αξιόπιστο" απ' τα ζωοφιλικά σωματεία, και γενικώς προσπάθεια εξεύρεσης "βοήθειας" από ανθρώπους αν όχι επαγγελματίες του είδους, τουλάχιστον πολλής εμπειρίας. Σ' αυτό το πλαίσιο, μέχρι και σε pet-shop ρωτάμε, και στο web ψάχνουμε, και γενικώς κάνουμε ό,τι καλύτερο θα κάναμε ΑΝ μια μέρα εξέλειπαν ξαφνικά οι απανταχού κτηνίατροι. Γιώργη, ο μικρός είδα σε μία απ' τις πικ ότι έχει έλκος στο μάτι. Το Tobrex (κι όχι Τobradex) που σου είπε ο κτηνίατρος, είναι (σε ΣΤΑΓΟΝΕΣ) η "κλασσική" αντιμετώπιση ούτως ή άλλως. Όμως να έχεις τον νου σου, γιατί παρ' όλο που όπως είπες η μόλυνση φαίνεται να υποχωρεί αισθητά, καμμιά φορά το λάθος φάρμακο μπορεί να επιφέρει σκάσιμο του βολβού. Όταν γενικώς είναι ΠΟΛΥ πρησμένο, και μπορείς να διακρίνεις μέχρι "κρέας" πάνω στο βολβό - τότε το ΠΟΛΥ ξέπλυμα με χαμομήλι και βουρ το γρηγορότερο σε ΚΑΛΟ κτηνίατρο (αφού βρεις τα ζωοφιλικά σωματεία, μιλήσεις με κόσμο κτλ). Ο μικρός για την ώρα φαίνεται να τη γλίτωσε - αλλά οι επιμολύνσεις δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Πόσο μάλλον όταν το περιβάλλον είναι δυνητικά σηπτικό - ένας ΑΚΟΜΑ λόγος γιατί δεν πρέπει να είναι πολλά ζώα μαζί. Επίσης, εκτός όλως των υπόλοιπων που είπαμε, όντως πανλευκοπενία, ρινοτραχειίτιδα και διάφορα εντερικά παράσιτα (διάφοροι τύποι σκουληκιών), ΘΕΡΙΖΟΥΝ. Και οι γάτες είναι πολύ πιο ευπαθείς από πχ τα σκυλιά, γενικώς. Έχε τα αυτά στο νου σου.
giorgos147 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ...ΘΑ έχεις.Και στην τελική ΘΑ το "πληρώσουν" τα ίδια τα ζωντανά (μεχρί και προκλητικό για τους αντι-ζωόφιλους ΘΑ είναι, και ενδέχεται να πετάξουν φόλες και να τα βρεις όλα ή σχεδόν όλα νεκρά) Ακόμα και ΜΙΑ θηλυκή ενήλικη (άνω πχ των 2 ετών) που κυκλοφορεί ελεύθερη και έχει φυσιολογικό οίστρο και κανένα "γατογυναικολογικό" πρόβλημα, δύναται να σε προικίζει κάθε χρόνο με 2-3 γέννες των 3-4 τη φορά. Μαθηματικά ξέρεις, και κάθε 1-2-3 χρόνια ο υπάρχων αριθμός των ζωντανών θα ανεβαίνει αυξητικά (παρ' όλους τους ενδεχόμενους θανάτους σε μικρή ηλικία, ή την πιθανή σταδιακή αυτο-απομάκρυνση των μεγαλύτερων, και γενικώς τους θανάτους "από ανθρώπινο παράγοντα") Επειδή οι στειρώσεις πάνε ο κούκος αηδόνι, ειδικά των θηλυκών, ψάξε τα όποια ζωοφιλικά υπάρχουν, και δες αν μπορούν σε συνεργασία με κτηνιάτρους να βοηθήσουν. Εδώ που είμαι, σε συνεργασία το ένα (ουσιαστικό) σωματείο, σε συνεργασία με κτηνίατρους, βοηθάει για να στειρώσεί το αρσενικό του γατί με καμμιά 15άρα € ("τελική τιμή", χρόνια πριν). Τεσπα αν πράγματι νοιάζεσαι γι' αυτά, στείρωσε ό,τι και όσα μπορείς. ΔΕΝ είναι αστείο, και οι καραγκιόζηδες που είναι ενάντια σ' αυτό, δεν έχουν δει θηλυκιά να υποφέρει και τελικώς να πεθαίνει με φριχτό τρόπο από επιπλοκές στη γέννα. Πόσο μάλλον όταν το κάνει σε κάποια αυλή, σε κάποια ταράτσα, γενικώς χωρίς "αφεντικό" να τη συντρέξει. Κι ούτε ζούνε τη ζωή που είναι αναγκασμένα γατιά (και σκυλιά) να ζούνε ΑΔΕΣΠΟΤΑ σε πόλεις που ούτε καν για ανθρώπους είναι (πείνα, κακουχίες, μηδέν περίθαλψη). Σκυλιά και γατιά επίσης ΔΕΝ ζουν σε "φυσικό περιβάλλον" ως ΑΔΕΣΠΟΤΑ στις πόλεις. ΑΝ μπορείς να διατηρήσεις έναν αριθμό από 5 το ΠΟΛΥ μέχρι 10, ΣΥΝΕΧΩΣ όμως (πχ για τα επόμενα 5-10 χρόνια, πράγμα που συνεπάγεται να τους βρίσκεις άλλο σπίτι, γιατί ναι μεν μερικά απομακρύνονται από μόνα τους σταδιακά από το χώρο, όταν υπάρχει "υπερσυγκέντρωση" - όμως η τύχη τους δεν είναι καθόλου ευοίωνη : αυτοκίνητα, φόλες, ΠΟΛΛΕΣ ασθένειες, και ΕΙΔΙΚΑ η γάτα όσο "εφτάψυχη" είναι, είναι άλλο τόσο ευπαθής σε ασθένειες, περιβαλλοντική τοξικότητα κτλ) - ΤΟΤΕ καλώς. Έχεις όμως ήδη ξεπεράσει κρίσιμο μέγεθος (αριθμητικό) - ΞΕΡΕ ΤΟ. ΑΝ νοιάζεσαι ΠΟΛΥ γι' αυτά, χτυπάει καμπανάκι. Αν είναι για 'σενα "όσα έρθουν-όσα πάνε-όσο ζήσουν", τότε οκ. ...ο αυτοτραυματισμός παίζει στα ποσοστά της τάξης του 0.001%. Το χαμομήλι, ΑΠΟΥΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, είναι όντως ο αμέσως επόμενος καλύτερος αντισηπτικός τρόπος καθαρισμού ματιών. ...σοφή κουβέντα, η πιο σωστή, αλλά μιας και οι κτηνίατροι έχουν την κακή συνήθεια να γδέρνουν πιο πολύ κι από επαγγελματίες εκδορείς, κι ΟΤΑΝ μιλάμε για μεγάλο αριθμό ζωντανών όπως στην περίπτωση του Γιώργου (που μάλλον δε λέγεται Λάτσης στο επίθετο), το καλό είναι πρώτα επαφή με το πιο "αξιόπιστο" απ' τα ζωοφιλικά σωματεία, και γενικώς προσπάθεια εξεύρεσης "βοήθειας" από ανθρώπους αν όχι επαγγελματίες του είδους, τουλάχιστον πολλής εμπειρίας. Σ' αυτό το πλαίσιο, μέχρι και σε pet-shop ρωτάμε, και στο web ψάχνουμε, και γενικώς κάνουμε ό,τι καλύτερο θα κάναμε ΑΝ μια μέρα εξέλειπαν ξαφνικά οι απανταχού κτηνίατροι. Γιώργη, ο μικρός είδα σε μία απ' τις πικ ότι έχει έλκος στο μάτι. Το Tobrex (κι όχι Τobradex) που σου είπε ο κτηνίατρος, είναι (σε ΣΤΑΓΟΝΕΣ) η "κλασσική" αντιμετώπιση ούτως ή άλλως. Όμως να έχεις τον νου σου, γιατί παρ' όλο που όπως είπες η μόλυνση φαίνεται να υποχωρεί αισθητά, καμμιά φορά το λάθος φάρμακο μπορεί να επιφέρει σκάσιμο του βολβού. Όταν γενικώς είναι ΠΟΛΥ πρησμένο, και μπορείς να διακρίνεις μέχρι "κρέας" πάνω στο βολβό - τότε το ΠΟΛΥ ξέπλυμα με χαμομήλι και βουρ το γρηγορότερο σε ΚΑΛΟ κτηνίατρο (αφού βρεις τα ζωοφιλικά σωματεία, μιλήσεις με κόσμο κτλ). Ο μικρός για την ώρα φαίνεται να τη γλίτωσε - αλλά οι επιμολύνσεις δεν είναι κάτι ασυνήθιστο. Πόσο μάλλον όταν το περιβάλλον είναι δυνητικά σηπτικό - ένας ΑΚΟΜΑ λόγος γιατί δεν πρέπει να είναι πολλά ζώα μαζί. Επίσης, εκτός όλως των υπόλοιπων που είπαμε, όντως πανλευκοπενία, ρινοτραχειίτιδα και διάφορα εντερικά παράσιτα (διάφοροι τύποι σκουληκιών), ΘΕΡΙΖΟΥΝ. Και οι γάτες είναι πολύ πιο ευπαθείς από πχ τα σκυλιά, γενικώς. Έχε τα αυτά στο νου σου. Πρώτα από όλα, δε ζω σε πόλη, και εδώ δεν έχουμε το συνήθειο με τις φόλες. Μια φορά πριν 5 χρόνια είχαμε, και αυτό με σκυλιά από έναν βοσκό... Τώρα εσένα τι σε πείραξε, δε ξέρω. Όπως θα είδες, είπα οτι πάνε 4-5 χρόνια. Κάθε χρόνο έχω γέννες. Άλλοτε φεύγουν, και άλλοτε κάθονται. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με θανάτους. Ως τώρα έχω χάσει γατιά, αλλά κάθε χρόνο και μειώνονται οι θάνατοι. Φέτος, δόξα σι ο θεός, δεν είχα καμία απώλεια. Τώρα για το φάρμακο. Όχι, λεγόταν Tobradex. Ήταν αλοιφή και όχι σταγόνες. Φυσικά δε το έβαλα μόνος, αλλά μου το σύστησε κτηνίατρος, οπότε μην αρχίσετε να λέτε. Μίλησα σήμερα με τον δικό μου κτηνίατρο, και μου είπε οτι το Tobradex ίσως να τους κάνει και κακό, και μου σύστησε την Ceramicyne.(κάπως έτσι γράφεται) Του έβαλα απόψε, και όπως είπα, αύριο το πρωί θα το πάω στον γιατρό. Το αν θα μείνουν σπίτι, είναι δική τους, νομίζω, επιλογή. Π.χ. Ο δεξιός γάτος εδώ: είναι από τότε που γεννήθηκε.(αυτός και ο ένας αδερφός του)Μια άλλη γάτα που δε την έχω σε φωτογραφία, έκανε πάλι το ίδιο με την αριστερή που λέω παρακάτω. Ένας άλλος γάτος, απλά μένει απέναντι στο βουνό, στους θάμνους, και έρχεται μόνο για φαγητό. Τώρα δε ξέρω που κολλάει η απάντησή μου στη στείρωση, αλλά κολλάει στον "συνωστισμό" που είπες =P Ο μεσαίος είναι μικρός, οπότε ας μη του δωθεί σημασία, και η αριστερή, ήρθε για να γεννήσει, και έμεινε. Οπότε, το κάθε ζώο μένει αν θέλει, και φεύγει αν και πάλι θέλει. Το να "πω" εγώ αν δε θα γεννηθούν άλλα ζώα, δε νομίζω οτι χρειάζεται. Για αυτό υπάρχει ο Κύριος εκεί πάνω. Υ.Γ. Ίσως είναι για το καλό τους, αλλά εγώ προσωπικά, είμαι κατά των στειρώσεων, γιατί πολύ απλά, δε μου αρέσει καν η ιδέα. Υ.Γ.2 Όσο κακό και αν σας ακούγεται, και μωρά να είναι, δηλαδή να μη τα "έχω γνωρίσει", δε μου αρέσει να τα δίνω. Μια φορά έδωσα δύο γατάκια, και το ένα το ίδιο βράδυ πήγαν και το έφαγαν σκυλιά. Από τότε, απλά δε μπορώ.
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ...Απόρησα που είδα απάντηση που έλεγε "εμένα τί με πείραξε". Τί πράγμα να με πειράξει εμένα βρε Γιώργη; Το θέμα με τον χρόνο που λες (4-5 χρόνια), όχι δεν το πρόσεξα όταν διάβαζα το thread, και είχα και σκοπό να στο ρωτήσω "πόσο καιρό είναι που έχεις αυτό τον αριθμό (17) ;" πριν. Αν εσύ είσαι οκ με τον αριθμό των γατιών που συντηρείς, και είναι ελεγχόμενος για χρόνια τώρα, εμένα δε μου πέφτει λόγος - προσπάθησα απλά να σου χτυπήσω καμπανάκι, μιας και τους αριθμούς που είπα, δεν τους βρήκα στο web, ούτε άρχισα να γράφω ό,τι μου κατέβαινε. Από μακροχρόνια εμπειρία με γάτες μιλάω. ώρα για το φάρμακο.Όχι, λεγόταν Tobradex. Ήταν αλοιφή και όχι σταγόνες. Φυσικά δε το έβαλα μόνος, αλλά μου το σύστησε κτηνίατρος, οπότε μην αρχίσετε να λέτε. Μίλησα σήμερα με τον δικό μου κτηνίατρο, και μου είπε οτι το Tobradex ίσως να τους κάνει και κακό, και μου σύστησε την Ceramicyne.(κάπως έτσι γράφεται) ...παλληκάρι μου, να τονίσω πως ούτε άρχισα να γράφω "για ν' αρχίσω να λέω". Βάσει εμπειριών, άρχισα να γράφω "για 'σενα", κι όχι για να κάνω χαβαλέ μ' ένα thread - όπως ζήτησες στην αρχή να ΜΗΝ κάνουν όσοι γράψουν. Ούτε πήγα να σε κατηγορήσω ότι "έκανες του κεφαλιού σου" με το φάρμακο. Αυτό σου είπε ο άλλος - αυτό έδωσες. Αυτό που ξέρω εγώ (μετά από χρόνια τριβή με καμμιά 10αριά κτηνιάτρους σε συνδιασμό με την πράξη) είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψα πριν, και σου είπε (στην ουσία) ΚΑΙ "ο δικός σου κτηνίατρος" : για ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ καταστάσεις (έλκος), το πολύ Tobrex σε σταγόνες - κι αυτό μετά από γνώμη κτηνιάτρου που το έχει δει το μάτι. Αλλιώς ενδέχεται μέχρι και να το χάσει (το γατί, το μάτι). Γι' αυτό και υπέθεσα ότι έγραψες "το λάθος φάρμακο". Ίσως είναι για το καλό τους, αλλά εγώ προσωπικά, είμαι κατά των στειρώσεων, γιατί πολύ απλά, δε μου αρέσει καν η ιδέα ...για "τον εαυτό σου", αν δεν έχεις δηλαδή εσύ πρόβλημα με τον αριθμό των ζωντανών, και τα ζωντανά σου ζουν καλά, κάνε ό,τι νομίζεις με τις στειρώσεις, ασχέτως αν σου είναι αρεστή ή δυσάρεστη η ιδέα.
firewalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι νόμιμο να έχει κάποιος τόσες γάτες;
giorgos147 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Οκ με τον washcloud. Αλλά ρε firewalker, το παρατράβηξες πάρα πολύ. Ελπίζω να το έλεγες ως αστείο κάτι τέτοιο. Αρχικά, δε ζήτησα να μου πείτε αν χρειάζεται ή οχι στείρωση. Το θέμα του τίτλου είναι σαφέστατο "Πρόβλημα με μάτι γάτας". Δε λέει "Πρόβλημα με υπεργεννήσεις γατιών". Ευχαριστώ όλους σας για τη συμμετοχή σας. Ζήτησα να κλειδωθεί το θέμα, γιατί το τελευταίο που ανέφερε ο Firewalker, με πρόσβαλε υπερβολικά. Δε του έχω δώσει το δικαίωμα να αναφέρει κάτι τέτοιο.
washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ...φίλε Γιώργο, μιας και (νομίζω) μόνο εγώ καταχράστηκα το θέμα "στείρωση", λυπάμαι αν τις κουβέντες μου τις πήρες ως επίθεση ή ο,τιδήποτε άλλο ΑΡΝΗΤΙΚΟ και για δικό σου κακό.
giorgos147 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ...φίλε Γιώργο, μιας και (νομίζω) μόνο εγώ καταχράστηκα το θέμα "στείρωση", λυπάμαι αν τις κουβέντες μου τις πήρες ως επίθεση ή ο,τιδήποτε άλλο ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Όπως είπα, δεν έχω πρόβλημα με σένα. Απλά, αν δεν είχες αρχίσει την ενημέρωση για τη στείρωση, δε θα είχε γράψει και αυτό ο Firewalker. Τέλος πάντων. Δε πειράζει. Έχω ήδη ζητήσει κλείδωμα του θέματος. Ελπίζω να τη δεχτούν, γιατί τελευταίως, μόνο αρχνητικά σχόλια ακούω. Και αν κύριε Firewalker "έκτρεφα" όπως λες τα γατιά για να τα ταίσω, δε θα ρωτούσα τώρα για το τι να κάνω με το γατάκι, αλλά θα το είχα πετάξει, π.χ. όπως έκαναν οι αρχαίοι στον Καιάδα. Αν έχετε σχηματίσει τέτοια γνώμη για μένα μετά από ένα συν χρόνο καθημερινής μου πρόσβασης στη σελίδα, τι να πω, μάλλον κάτι κάνω λάθος. Φιλικά, Γιώργος.
washcloud Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Απλά, αν δεν είχες αρχίσει την ενημέρωση για τη στείρωση, δε θα είχε γράψει και αυτό ο Firewalker. ...αυτό είναι το λιγότερο άδικο, και με στεναχωρείς....
giorgos147 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 ...αυτό είναι το λιγότερο άδικο, και με στεναχωρείς.... Δε κατάλαβα τι εννοείς. Δε το είπα με κακία. Για αυτό άλλωστε, έγραψα και το φιλικά κάτω κάτω. Βλέπω ότι δε θα κλειδωθεί για το λόγο που ζήτησα, αλλά για OffTopic =)
status Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Γιώργο έχει δίκιο που σου λέει για την στείρωση...αν συνεχίσουν να....με τον φυσιολογικό τους ρυθμό, ο πληθυσμός θα αυξηθεί κατακόρυφα! Κ μετά θα χαίρεσαι που έχεις γατάκια..!
giorgos147 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Συγνώμη αν σε προσέλαβα, αλλά όντως ένα γείτονας (Βιετναμέζος) της θείας μου είχες πολλές γάτες και τις έτρωγε κιόλας. Έλεγε επίσης ότι μερικές από αυτές τις αγαπά πάρα πολύ και δεν τις έχει για φαγητό. Οι υπόλοιπες είναι όπως τα κουνέλια έλεγε. Φακ ρε. Έτρωγα τοστ....
status Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Συγνώμη αν σε προσέλαβα, αλλά όντως ένα γείτονας (Βιετναμέζος) της θείας μου είχες πολλές γάτες και τις έτρωγε κιόλας. Έλεγε επίσης ότι μερικές από αυτές τις αγαπά πάρα πολύ και δεν τις έχει για φαγητό. Οι υπόλοιπες είναι όπως τα κουνέλια έλεγε. Δεν το βρίσκω σοκαριστικό, κ εμείς όταν πάμε εξωτερικό δεν αφήνουμε της διατροφικές μας συνήθειες στο check in. Είμαστε οφφτοπικ..σας ανακαλώ στην τάξη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.