Προς το περιεχόμενο

Clickable Flash Banner

withend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ να κάνω ένα flash να είναι clickable (δηλαδή να οδηγεί σε ένα Url) αλλά έχω το εξής πρόβλημα!

Ο κώδικας ξεκινά μετά το 1ο loop. Δηλαδή είναι clickable μετά την 1η αναπαραγωγή του video.

Καμιά ιδέα για το πώς να το λύσω;

(Να σημειώσω ότι δεν πρόκειται για video, αλλά για gif, καθώς δεν μπορούσα να το κάνω να loop-άρει με video).

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Για δώσε μερικές λεπτομέρειες: πώς προβάλλεται αυτό το flash και πώς το έχεις κατασκευάσει; Γιατί υποπτεύομαι ότι έχεις ανοίξει το θέμα σε λάθος subforum και πρέπει να πάει στην ενότητα Web Design - Development...

Δημοσ.

Ήμουν ανάμεσα σε αυτές τις 2 κατηγορίες αλλά επέλεξα αυτήν. Σε site το προβάλω, αλλά το έχω κάνει με flash.

Και ουσιαστικά όπως είπα είναι gif, που το έκανα import στο Flash.

Δημοσ.

ΟΚ, μεταφέρεται λοιπόν στην ορθή ενότητα. Θα χρειαστεί κάποιον με γνώσεις δημιουργίας Flash για να απαντήσει στο ερώτημα. Καλή συνέχεια!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά όποιος ξέρει, θα με βοηθήσει πάρα πολυ αν μου πει τί να κάνω γιατί καίγομαι!

Όπως και νά'χει σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δωσε μερικές λεπτομέρειες.

Σε AS2 ή AS3 το προσπαθείς?

Πού έχεις βάλει το mousehandler?

Πώς έχεις φέρει το animated gif μέσα στο flash? Σε movieclip?

To έκανες μετά button το movieclip?

Μπορείς να κάνεις copy εδώ το κομάτι του κώδικα σου?

Δημοσ.

Σε ActionScript 2 και Flash CS4.

Ο κώδικας είναι αυτός:

inv_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, buttonClickHandler);

function buttonClickHandler(event:MouseEvent):void {

navigateToURL(new URLRequest("http://www.google.gr"));

//trace("You clicked me.");

}

Έκανα import το gif σε ένα layer, δημιούργησα ένα άλλο με την ονομασία "actions" και ένα με την ονομασία "button". Το button το έκανα αόρατο και το button μαζί με το actions τα έκανα motion tween για να κρατάνε μέχρι το τέλος του gif.

Και το πρόβλημα είναι ότι ενώ από την αρχή είναι clickable, δεν οδηγεί πουθενά! Δηλαδή πατάω πάνω του και δεν ανοίγει τίποτα. Μόνο με το 2ο loop ανοίγει η "google" (παράδειγμα έβαλα).

Σε ευχαριστώ που με βοηθάς!

Δημοσ.

το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το button σου υπάρχει μόνο στο τελευταίο frame του tween για αυτό και δεν δουλεύει πιο πριν. Βεβαιώσου ότι στο πρώτο frame του animation υπάρχει το button στο stage.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν ξέρω τί να κάνω! Αν όπως μου λες το button δεν ήταν στο stage στην αρχή, τότε γιατί με το 2ο loop είναι;

Δημοσ.

Τελικά το έλυσα το πρόβλημα μεταφέροντας τα 2 τελευταία frames στην αρχή.

Σας ευχαριστώ όλους σας, και προτίστως τον djpaul για την προθυμία του να με βοηθήσει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...