Προς το περιεχόμενο

DJ Krush στην Αθήνα

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου

Βασικά, έκατσε πάνω που έχουμε φάει το κόλλημα εγώ κι ενας φίλος με τον Krush και με το που το μαθα, σφαιράτος για Αθήνα.

δε ξερω αν σε βολευει γεωγραφικα πιο πολυ, αλλα την τριτη παιζει Λαρισα ο Dj Krush.

Κι εδω μια ιδεα απο τα live του:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=qf6oEuWt_LY[/ame]

Δημοσ.

!!

Βασικά μέσω τηλεφώνου έμαθα για Αθήνα και μετά το βρήκα στο internet. Καραβολεύει (σπουδάζω βόλο, είμαι από λάρισα) γεωγραφικά, αλλά είναι μια ωραία αφορμή να κατέβω αθήνα, κι εκεί έχω την παρέα να πάω. Θα δω ως τότε τι θα γίνει

Δημοσ.

ε τοτε Αθηνα :)

Για Λαρισα παντως το βλεπω για χοντρη κοτσανα των promoters τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο και βλεπω να ξενερωνει ο Krush.

Αν στελνανε τη Μπεζαντακου η τη Λαμπρου ανετα θα μαζευε παραπανω κοσμο. Κι αυτο γιατι αυτη τη περιοδο οι φοιτητες απουσιαζουν καθως δεν εχει αρχισει το 6μηνο. Οποτε σε pure Λαρισαιους, δε πιστευω να εχει μεγαλη απηχηση το triphop (massive attack με το ζορι αν ξερει το 2% του πλυθησμου). Χωρις offence για τους Λαρισαιους ολα τα παραπανω, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα εξαλου.

Για Αθηνα βλεπω να πηγαινω κι εγω παντως.

Δημοσ.

Βρε δεν είναι θέμα γούστου λαρισαίων, υπάρχουν άτομα να πάνε μάλλον, αλλά το θέμα είναι αν έχει κυκλοφορήσει σαν όνομα ο συγκεκριμένος.

Δημοσ.

αν δε σαρεσει το triphop εχεις δικιο, δε γινεται να σαρεσει ουτε αυτος.

Αν σαρεσει το triphop απλα εχει κοματια-masterpieces και αξιζει απειρα respect. Και ειναι απο τους μεγαλους του ειδους μαζι με rjd2, dj shadow, massive attack, archive. Απλα.

Δημοσ.

Τον ειχα δει Νοεμβριο περισυ στην Θεσσαλονικη και ειχε παιξει αρκετα καλα. Το κακο ηταν οτι το μαγαζι ειχε 3 φορες περισσοτερο κοσμο απο οτι επρεπε να εχει κανονικα. Δεν μπορουσες ουτε να τον δεις, ουτε να κουνηθεις απο την θεση σου και αυτο χαλασε καπως την βραδυα.

Παιζει και Θεσσαλονικη στο Block 33 με Feedback αυτη τη φορα.

Δημοσ.
nick[;2923003']δεν εχω ακουσει αρκετα' date=' αλλα

θεωρεις οτι εισαι καλυτερος dj ?[/quote']

Δε χρειάζεται να είναι ο ίδιος καλύτερος για να μην εκτιμάει κάποιον αν και το σχόλιο "σιγά τον dj" είναι λίγο τραγικό όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο.

Δημοσ.
Τον ειχα δει Νοεμβριο περισυ στην Θεσσαλονικη και ειχε παιξει αρκετα καλα. Το κακο ηταν οτι το μαγαζι ειχε 3 φορες περισσοτερο κοσμο απο οτι επρεπε να εχει κανονικα. Δεν μπορουσες ουτε να τον δεις, ουτε να κουνηθεις απο την θεση σου και αυτο χαλασε καπως την βραδυα.

Παιζει και Θεσσαλονικη στο Block 33 με Feedback αυτη τη φορα.

Σορυ για το εκτος θεματος, αλλα τι επαιξε; :confused:

Δημοσ.
τι επαιξε;

"Πικ-απς",samplers,mixers,pc - αυτά με τα οποία γράφει τη μουσική που παίζει,

πλην των εκάστοτε μουσικών (δυστυχώς).

Δημοσ.
"Πικ-απς",samplers,mixers,pc - αυτά με τα οποία γράφει τη μουσική που παίζει,

πλην των εκάστοτε μουσικών (δυστυχώς).

Απλα ειχα την απορια, ακουω συχνα "παμε να ακουσουμε τον

ταδε dj" και λεω τι πανε να ακουσουνε;:-)

Ωστε ειναι και μουσικος ο τυπος, για να γραφει μουσικη, ε;

Δημοσ.
Απλα ειχα την απορια, ακουω συχνα "παμε να ακουσουμε τον

ταδε dj" και λεω τι πανε να ακουσουνε;:-)

Ωστε ειναι και μουσικος ο τυπος, για να γραφει μουσικη, ε;

Υπάρχουνε djs που απλώς αναπαράγουν μουσικές άλλων,με υποτυπώδεις (re)μίξεις. Ούτε κι εγώ συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό γι'αυτούς,ακόμα κι αν μ'αρέσουν αυτά που παίζουνε.

Ο συγκεκριμένος είναι κατά βάση παραγωγός (/μουσικός,αν επιτρέπεις τον όρο για κάποιον που γράφει με τέτοιες μεθόδους =) - γιατί από τα "στάνταρ" όργανα νομίζω πως παίζει μόνο drums),και ως dj εκτελεί τα δικά του κομμάτια,με ή χωρίς τον τρόπο που τα έγραψε - και άλλους που συμμετείχανε .

Αν θέλεις άκουσε κάποια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...