Προς το περιεχόμενο

Που μπορω να βρώ συγεκριμενες μαρκες ρούχων;

Teo-95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω μια βοήθεια ας πούμε.Λοιπόν εμένα μου αρέσει να φοράω μαρκες οπως etnies,circa,zooyork κ.τ.λ θέλω να βρω ενα καλό κατάστημα στο internet με τετοιες μαρκες και αν ξερει κανενας καποιο τετοιο κατάστημα στη θεσσαλονίκη αυτά :-)

Δημοσ.

Στην Θεσσαλονικη τετοιες μαρκες εχει το Zero Gravity (Πλατεια Ναβαρινου με Τσιμισκη), οπως και το Micro X-treme (πισω απο την πλατεια Ναβαρινου, στο στενο με το Ιντερνετ καφε). Etnies φερνει ο Captain (Κατω απο την Αγια Σοφιας σε ενα πεζοδρομο) αλλα προσωπικα δεν ψωνιζω ποτε απο κει γιατι ο τυπος ειναι γυφτουλας και γενικα απο τα χειροτερα σερβις της πολης. Οταν μπαινεις ειναι λες και του χρωστας και πρεπει να ψωνισεις οπως και να χει.

Αυτα ειναι τα πιο γνωστα για αυτους που ασχολουνται με skate, snowboard κτλπ. Απο κει και περα υπαρχουν και τα Jungle και διαφορα συνοικιακα που πουλανε τετοιες μαρκες.

e-shop με τετοιες μαρκες ειναι τα αγγλικα xtremepie.com και το hardcloud.com. Κανουν προσφορες ανα διαστηματα και μπορεις να πετυχεις καλες τιμες.

Δημοσ.
Etnies φερνει ο Captain (Κατω απο την Αγια Σοφιας σε ενα πεζοδρομο) αλλα προσωπικα δεν ψωνιζω ποτε απο κει γιατι ο τυπος ειναι γυφτουλας και γενικα απο τα χειροτερα σερβις της πολης. Οταν μπαινεις ειναι λες και του χρωστας και πρεπει να ψωνισεις οπως και να χει.

Αυτα ειναι τα πιο γνωστα για αυτους που ασχολουνται με skate, snowboard κτλπ. Απο κει και περα υπαρχουν και τα Jungle και διαφορα συνοικιακα που πουλανε τετοιες μαρκες.

πόσο δίκιο έχεις αγορίνα.

Δημοσ.
blue-tomato.com

ένα απο τα μεγαλύτερα ευρωπαικά sites για αγορές τέτοιων ρούχων.σε 3-4 μέρες στα φέρνουν.

φίλε τα μεταφορικα ποσο ειναι γιατι δεν τα βρίσκω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...