TheMagician Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 την αγορασα δουλευει η pandora τη δοκιμασα σε αλλο psp fat υπαρχει περιπτωση να θελει slim pandora; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:43 ---------- Λοιπόν άκου: Το PSP σου είναι ΤΑ-088ν3. Θα μπορούσες να βάλεις cfw αλλά έχεις 6.00 . Η μόνη λύση είναι να βάλεις την 6.10 και ενώ γίνετε η εγκατάσταση στο 51% να βγάλεις την μπαταρία έτσι ώστε να brickάρεις το PSP. Τέλος, θα πας με την εγγύηση από εκεί που το πήρες και θα πάρεις ένα νέο PSP το οποίο να παρακαλάς να έχει από 5.03 και κάτω... Αν ξερεις μαγαζι που να εχει psp που χακαρεται πες μυο και θα παω να αγορασω ενα καινουργιο Δεν εχω λογω να το χαλασω για να μου το αλλαξουν Δεν προσπαθω να το χακαρω για να παιζω τζαμπα παιχνιδια, για να γραψω εφαρμογες θελω να το χακαρω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:44 ---------- Και για να φτιαξεις pandora δεν χρειαζεσαι cfw αλλα απλα χαρτοκοπτη
nikomania-- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου αύριο θα έχεις πμ με οδηγίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.