Προς το περιεχόμενο

PSP slim 2004 προβλημα με την pandora

TheMagician

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα psp 2004 slim (το γραφει εκει που βαζεις την μπαταρια) και εχω μια μπαταρια pandora phat + ενα mms που εφτιαξε ενα προγραμμα που κατεβασα απο λινκ στο youtube. Εφτιαχνε mms για slim, για fat για τα παντα

Εφτιαξα mms το εβαλα μεσα, εβαλα και την pandora αναβει το φως στα δεξια αλλα δεν γινεται τιποτα

υπαρχει περιπτωση να μη μπορει να τρεξει homebrew firmware το 2004;;

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις περασει τα αρχεια σωστα που χρειαζετε για να κανεις τιν αλλαγη του firmaware

μπορεις να δεις ενα πληρη οδηγο απο τον katsikoula για το τι αρχεια πρεπει να εχεις και πωσ θα κανεισ τιν αλλαγη του firmaware

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=295643&highlight=katsikaki

εμενα παντως δουλεψε αψογα

Δημοσ.

οχι, φιλε δεν υπαρχει αλλος με psp

και τα προγραμματα που κατεβασα απο το εδω λινκ παλι τα ιδια εκαναν

κατι διαβασα στο web οτι υπαρχουν psp που δεν μπορουν να "σπασουν" αλλα δεν μπορω να βρω πως θα μαθω αν το δικο μου ειναι τετοιο

Δημοσ.
Εχω ενα psp 2004 slim (το γραφει εκει που βαζεις την μπαταρια) και εχω μια μπαταρια pandora phat + ενα mms που εφτιαξε ενα προγραμμα που κατεβασα απο λινκ στο youtube. Εφτιαχνε mms για slim, για fat για τα παντα

Εφτιαξα mms το εβαλα μεσα, εβαλα και την pandora αναβει το φως στα δεξια αλλα δεν γινεται τιποτα

υπαρχει περιπτωση να μη μπορει να τρεξει homebrew firmware το 2004;;

Ποτε πηρες το psp σου?

Μπορει να εχεις την μητρικη ta-88v3 που δεν hackαρετε με pandora.

Αν εχεις ta-88v3 μπορεις να βαλεις μονο προσωρινο cfw(αν εχεις firmware 5.03 η κατωτερο).

Δημοσ.

το διαβασα και αλλου αυτο

αλλα δεν ξερω πως θα δω το μοντελο της μητρικης

και εχω firmware 6 γιατι οταν πηγα να κανω το pgrade να παω σοτ 5.3 που εμαθα για το exploit ηταν αργα και το auto update κατεβασε αυτο

αν ειναι θα περιμενω το επομενο exploit, τι στο καλο

κατι θα εχει

Δημοσ.

τι μπαταρια εχεις? φατ ή σλιμ? 2 μπορει να συμβαινουν ειτε δεν εχεις κανει σωστα την διαδικασια ειτε εχεις ta-88v3 οπου μονο με chickhen Μπορεις. αλλα αν εχεις firmware 6 οπως λες τοτε απλα θα πρεπει να περιμενεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
τι μπαταρια εχεις? φατ ή σλιμ? 2 μπορει να συμβαινουν ειτε δεν εχεις κανει σωστα την διαδικασια ειτε εχεις ta-88v3 οπου μονο με chickhen Μπορεις. αλλα αν εχεις firmware 6 οπως λες τοτε απλα θα πρεπει να περιμενεις

εχω fat μπαταρια

την διαδικασια την εκανα 4 φορες, δεν παιζει να εχω κανει κατι λαθος με το magic stick

Μαλλον εχω την περιεργη motherboard

Να αγορασω αλλο psp που να παιζει η pandora γινεται;

Δημοσ.

Φιλαρακι να σου πω.Επειδη ειχα και γω το ιδιο προβλημα πιο παλια με το δικο μου PSP-2004,θα σου πω τι ειχα κανει.Μπες στο Recovery Menu (R+POWER ON.Λοιπον,εδω ειναι που το εχω ξεχασει.Αν δεν κανω λαθος πας Configuration και πειραζεις (ή) το Game Folder Homebrew (ή) το Autorun Program At.

Δημοσ.

Λοιπόν άκου: Το PSP σου είναι ΤΑ-088ν3. Θα μπορούσες να βάλεις cfw αλλά έχεις 6.00 . Η μόνη λύση είναι να βάλεις την 6.10 και ενώ γίνετε η εγκατάσταση στο 51% να βγάλεις την μπαταρία έτσι ώστε να brickάρεις το PSP.

Τέλος, θα πας με την εγγύηση από εκεί που το πήρες και θα πάρεις ένα νέο PSP το οποίο να παρακαλάς να έχει από 5.03 και κάτω...

Δημοσ.
Λοιπόν άκου: Το PSP σου είναι ΤΑ-088ν3. Θα μπορούσες να βάλεις cfw αλλά έχεις 6.00 . Η μόνη λύση είναι να βάλεις την 6.10 και ενώ γίνετε η εγκατάσταση στο 51% να βγάλεις την μπαταρία έτσι ώστε να brickάρεις το PSP.

Τέλος, θα πας με την εγγύηση από εκεί που το πήρες και θα πάρεις ένα νέο PSP το οποίο να παρακαλάς να έχει από 5.03 και κάτω...

(μια μικρη διορθοση :-) )

Αν του το αλλαξουν με 2000 δεν παιζει να εχει μεγαλυτερο firmware απο 4.01(γιατι με αυτο βγηκαν τα τελευτεα 2000).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...