TheMagician Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω ενα psp 2004 slim (το γραφει εκει που βαζεις την μπαταρια) και εχω μια μπαταρια pandora phat + ενα mms που εφτιαξε ενα προγραμμα που κατεβασα απο λινκ στο youtube. Εφτιαχνε mms για slim, για fat για τα παντα Εφτιαξα mms το εβαλα μεσα, εβαλα και την pandora αναβει το φως στα δεξια αλλα δεν γινεται τιποτα υπαρχει περιπτωση να μη μπορει να τρεξει homebrew firmware το 2004;;
darksoho33 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Την δοκιμασες σε αλλο psp fat or slim?
anarionasp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις περασει τα αρχεια σωστα που χρειαζετε για να κανεις τιν αλλαγη του firmaware μπορεις να δεις ενα πληρη οδηγο απο τον katsikoula για το τι αρχεια πρεπει να εχεις και πωσ θα κανεισ τιν αλλαγη του firmaware http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=295643&highlight=katsikaki εμενα παντως δουλεψε αψογα
TheMagician Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 δηλαδη το 2004 χακαρεται κανονικα; οχι φιλε, δεν εχω αλλο psp για να χρησιμοποιησω την pandora
darksoho33 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 κανενας φιλος σου δεν εχει να το δανειστεις
TheMagician Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 οχι, φιλε δεν υπαρχει αλλος με psp και τα προγραμματα που κατεβασα απο το εδω λινκ παλι τα ιδια εκαναν κατι διαβασα στο web οτι υπαρχουν psp που δεν μπορουν να "σπασουν" αλλα δεν μπορω να βρω πως θα μαθω αν το δικο μου ειναι τετοιο
ghostgr_a_n Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω ενα psp 2004 slim (το γραφει εκει που βαζεις την μπαταρια) και εχω μια μπαταρια pandora phat + ενα mms που εφτιαξε ενα προγραμμα που κατεβασα απο λινκ στο youtube. Εφτιαχνε mms για slim, για fat για τα πανταΕφτιαξα mms το εβαλα μεσα, εβαλα και την pandora αναβει το φως στα δεξια αλλα δεν γινεται τιποτα υπαρχει περιπτωση να μη μπορει να τρεξει homebrew firmware το 2004;; Ποτε πηρες το psp σου? Μπορει να εχεις την μητρικη ta-88v3 που δεν hackαρετε με pandora. Αν εχεις ta-88v3 μπορεις να βαλεις μονο προσωρινο cfw(αν εχεις firmware 5.03 η κατωτερο).
TheMagician Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 το διαβασα και αλλου αυτο αλλα δεν ξερω πως θα δω το μοντελο της μητρικης και εχω firmware 6 γιατι οταν πηγα να κανω το pgrade να παω σοτ 5.3 που εμαθα για το exploit ηταν αργα και το auto update κατεβασε αυτο αν ειναι θα περιμενω το επομενο exploit, τι στο καλο κατι θα εχει
darksoho33 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 τι μπαταρια εχεις? φατ ή σλιμ? 2 μπορει να συμβαινουν ειτε δεν εχεις κανει σωστα την διαδικασια ειτε εχεις ta-88v3 οπου μονο με chickhen Μπορεις. αλλα αν εχεις firmware 6 οπως λες τοτε απλα θα πρεπει να περιμενεις
TheMagician Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 τι μπαταρια εχεις? φατ ή σλιμ? 2 μπορει να συμβαινουν ειτε δεν εχεις κανει σωστα την διαδικασια ειτε εχεις ta-88v3 οπου μονο με chickhen Μπορεις. αλλα αν εχεις firmware 6 οπως λες τοτε απλα θα πρεπει να περιμενεις εχω fat μπαταρια την διαδικασια την εκανα 4 φορες, δεν παιζει να εχω κανει κατι λαθος με το magic stick Μαλλον εχω την περιεργη motherboard Να αγορασω αλλο psp που να παιζει η pandora γινεται;
manifesto_gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Φιλαρακι να σου πω.Επειδη ειχα και γω το ιδιο προβλημα πιο παλια με το δικο μου PSP-2004,θα σου πω τι ειχα κανει.Μπες στο Recovery Menu (R+POWER ON.Λοιπον,εδω ειναι που το εχω ξεχασει.Αν δεν κανω λαθος πας Configuration και πειραζεις (ή) το Game Folder Homebrew (ή) το Autorun Program At.
TheMagician Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 για να μπεις σε recovery menu πρεπει να βαλεις πρωτα cfw firmware που βασικα αυτο ιεναι που θελω να κανω
nikomania-- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν άκου: Το PSP σου είναι ΤΑ-088ν3. Θα μπορούσες να βάλεις cfw αλλά έχεις 6.00 . Η μόνη λύση είναι να βάλεις την 6.10 και ενώ γίνετε η εγκατάσταση στο 51% να βγάλεις την μπαταρία έτσι ώστε να brickάρεις το PSP. Τέλος, θα πας με την εγγύηση από εκεί που το πήρες και θα πάρεις ένα νέο PSP το οποίο να παρακαλάς να έχει από 5.03 και κάτω...
ghostgr_a_n Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν άκου: Το PSP σου είναι ΤΑ-088ν3. Θα μπορούσες να βάλεις cfw αλλά έχεις 6.00 . Η μόνη λύση είναι να βάλεις την 6.10 και ενώ γίνετε η εγκατάσταση στο 51% να βγάλεις την μπαταρία έτσι ώστε να brickάρεις το PSP. Τέλος, θα πας με την εγγύηση από εκεί που το πήρες και θα πάρεις ένα νέο PSP το οποίο να παρακαλάς να έχει από 5.03 και κάτω... (μια μικρη διορθοση ) Αν του το αλλαξουν με 2000 δεν παιζει να εχει μεγαλυτερο firmware απο 4.01(γιατι με αυτο βγηκαν τα τελευτεα 2000).
Finn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Την Pandora που την έφτιαξες? Γιατί χρειάζεται psp με cfw για να φτιαχτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.