jason_rethymno Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) χαχα το που@#νακι ριχτηκε και στον πατριό της Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2010 από jason_rethymno
FKLDS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 την ειδα και εγω.Καλη ταινεια αλλα ηταν σαν τα την ειχα ξαναδει.Ειδικα στο τελος η ατακα και ολο το σκηνικο ηταν ιδια απο μια αλλη ταινεια αλλα δεν θυμαμε απο ποια.Παντος το 2ωρακι περναει ευχαριστα. Αν και δεν το έχω δει γιατί πιστεύω πως ούτε καν πλησιάζει το ιαπωνικό... μάλλον εννοείς την ατάκα ""I'm not your f*****g mommy" της Rachel προς τη Samara στο Ring 2. Θα συμφωνήσω πάντως πως είναι μία ταινία που βλέπεται ευχάριστα. Η πλάκα είναι πως η "μαμά" Vera Farmiga πρωταγωνίστησε το 2007 πάλι ως μάνα σ'ένα παρόμοιο ψυχολογικό θρίλερ, το "Joshua". Περίμενα να δω ένα επιτέλους ένα σατανικό φινάλε - π.χ. να πεθαίνουν όλοι και να φεύγει η Esther για νέες οικογένειες, αλλά για άλλη μία φορά τζίφος! Καταραμένο Hollywood με τα κολλήματά σου! Οι ευρωπαίοι δηλαδή πως τα διαλύουν όλα;
sheik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Την ειδα και γω χτες.Αρκετα καλη μου φανηκε. Βασικα την περιμενα καπως διαφορετικη. Ενω ελεγα πως στα 40-45 πρωτα λεπτα θα βαρεθω να βλεπω τα κλισε "μανα χανει παιδι, μανα υιοθετει παιδι, παιδι το πειραζουν στο σχολειο, παιδι προσπαθει να προσαρμοστει, παιδι αρχιζει τις μαλακιες, μανα το παιρνει χαμπαρι", τελικα αυτο το σημειο ειναι που μου αρεσε περισσοτερο στη ταινια. Οταν εγινε πιο "γρηγορη", απο την προσπαθεια δολοφονιας του Ντανιελ και μετα, εγινε ακομα πιο κλισε με αποκορυφωμα τις τελικες σκηνες("επιτελους πεθανε... α οχι δε πεθανε τελικα... αλλη μια προσπαθεια παλης... επιτελους πεθαινει με σουπερ-ντουπερ ατακα") <----- ποσες φορες θα το δουμε ακομα το μοτιβο? Τεσπα περασε ευχαριστα η ωρα, η Εσθερ και η Μαξ(το κωφαλαλο) επαιξαν πολυ καλα, ειδικα η Μαξ. Δε ξερω αν θα ηθελα τελος του στυλ "πεθαινουν ολοι". Θα ψυχοπλακωνομουν.... ας ζουσε εστω η Μαξ 6.5/10
HankMoody Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ολα τα λεφτα τα δυο κοριτσακια, εξυπνο το σεναριο. Ειδικα η Μαξ, ηταν καταπληκτικη. Απο οσο διαβασα, εχει και στην πραγματικοτητα προβληματα ακοης, και κανει ειδικες θεραπειες.
Harkon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 πολύ καλή για το είδος της, το είδα χθες βράδυ.. ίσως φταίει πως είχα δει πριν και το "drag me to hell" η μικρή καταπληκτική πράγματι..
Höfdingadrapa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Γουέλ γουέλ γουέλ. Προτιμώ το Drag me to hell από το Orphan. Το πρώτο είχε νόημα, το δεύτερο όχι και τόσο. Ένα χαζό Ρωσσάκι σκοτώνει τους πάντες με ένα σφυρί. Το θέμα είναι να τρομάξεις με ένα σενάριο που ας πούμε έχει και μια δόση αλήθειας. Εννοώ δηλαδή ότι ανοίγωντας τη πόρτα του σπιτιού μου για να βγω πιο πιθανό είναι να δω ένα τύπο με μάσκα του χόκευ και ένα 2μετρο μπαλντά να θέλει να με σφάξει παρά ένα 10χρονο γεροντοκοράκι (σντοϊνγκ) με σφυρί γεμάτο στα αίματα που να θέλει να μου πετάξει τα μάτια έξω. Δηλαδή έλεος. Τέλος πάντων, θα μου άρεσε περισσότερο αν δεν υπήρχε α)τόσο αρνητική στάση απέναντι στη μάνα και β)αν τα μούλικα λέγανε την αλήθεια από την αρχή. Εκεί βίδωσα τρελά να πούμε. Η άλλη η σφυροκοπάνοβγια είχε σφάξει το μισό βουνό και τα παιδάκια η μούγγα στη στρούγκα. ΕΛΕΟΣ.ΜΙΛΑΤΕ! +1 στην ερμηνεία της Έσθερ. +1 στην ερμηνεία της Μαξ. ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;
marantonis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Οντας "οπαδος" των ταινιων τρομου, εχω δει ηδη πολλες τετοιες ταινιες. Ειναι γεγονος οτι πλεον σπανια κυκλοφορουν πραγματικα καλα horrors, αφου τις περισσοτερες φορες οι δημιουργοι χρησιμοποιουν πεπατημενες ιδεες και φτηνες, συνηθισμενες τεχνικες, ενω δε δινεται η απαραιτητη βαση στη δημιουργια της ατμοσφαιρας, που αποτελει το σημαντικοτερο μερος στη δημιουργια της αισθησης του φοβου (τα ψηφιακα εφε δε μπορουν να κανουν σε καμια περιπτωση την ιδια δουλεια...). Μεγαλη εξαιρεση αποτελει το "Orphan". Μια ταινια της χρονιας που περασε, η οποια κατα τη γνωμη μου παντα, μπορει ευκολα να συγκαταλεχθει αναμεσα στις καλυτερες ταινιες της τεχνης του τρομου της δεκαετιας, εχοντας ο,τι ενα horror θα επρεπε να εχει (και φυσικα ο,τι δεν εχουν τα περισσοτερα horrors σημερα. Μια ασυνηθιστη ιδεα, μια καλογραμμενη οχι τοσο προβλεψιμη υποθεση και μια εξαιρετικα μυστηριακη, ανατριχιαστικη, καποτε ψυχρη ατμοσφαιρα, που παιζει μαζι σου, κι αυτο μεχρι να σε κανει -εν τελει- να πεταχτεις απτη καρεκλα. Πραττοντας αριστοτεχνικα τα παραπανω καταφερνει να προσφερει εντονες συγκινησεις πολλων ειδων, καθ' ολη τη διαρκεια της, ως την λυτρωση του ηρωα, και φυσικα του θεατη, οταν εχει πλεον επελθει η ταυτιση τους και η αγωνια βρισκεται στην κορυφωση της. Ενα καθ' ολα αξιοσημειωτο δημιουργημα για καθε λατρη (και μη) του ειδους.
joanna_k Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 την ειδα πριν καμια βδομαδα και δεν μου αρεσε παρομοια σεναρια εχω δει. οπως και να εχει βεβαια γουστα ειναι αυτα. δυστιχως το τελευταιο διαστημα δεν εχω δει καμια ταινια της προκοπης
john1987 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Τραγικη ταινια απλα. Οχι οτι δεν εχουμε δει χειροτερες,απλα οχι και 7,2 στο imdb,παει πολυ. Höfdingadrapa +1 4/10
margaritagr Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Την εχει σημερα στην tv δε την εχω δει ακομα αλλα μου χει γεννηθει η επιθυμια να δειρω το κοριτσακι ελπιζω σημερα να μη σπασω τη τηλεοραση απ τα νευρα μου
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Χτες βράδυ το έδειξε το STAR, αρκετά καλό, με καταπληκτικές ερμηνείες από τις μικρές Δεν είμαι φαν του είδους αλλά είχα καιρό να παρακολουθήσω θρίλερ με ενδιαφέρον, δυστυχώς δεν τα κατάφερα! Ίσως το τέλος να το χάλαγε, θα το ξανάβλεπα άνετα. Η βαθμολογία στο imdb υπερβολική όντως.
Tsiringos Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 -Please, dont let me die mommy! -I'm not your f...ing mommy! (bam!!) Αυτα ειναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα