IMAndreas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Καλά δεν είναι αυτό το θέμα μπορεί το παιδί να μην πήρε τα γνήσια ή να είχε γνωστό και να τα πήρε φτηνότερα.... Το θέμα είναι ότι η hyundai τελικά βγήκε αξιόπιστη πολύ και μάλιστα στην καινούργια της σειρά έχει και πολύ καλή ποιότητα...εγώ πήγα σε αντιπροσωπία και είδα fiat grande punto και hyundai ι20 και ήταν πολύ παραπλήσια...το δε i30 (γτ δεν έχει να κάνει μόνο με μέγεθος και κυβισμό, απότι κατάλαβα που έλεγε και ο τύπος εκεί είναι τελιώς διαφορετική κατηγορία...και όντως έβλεπες τον λεβιέ με το μέταλο, bucket καθήσματα κτλπ ήταν πολύ ωραία...και προσωπική μου άποψη καμία σχέση με accent και atos σε εσωτερική ποιότητα αυτά και ειδικά το atos μου φαίνετε πολύ πλαστικούρα μέσα..
Kryptonite Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 το ψυγειο του accent εχει μονο 225 € της αντιπροσωπιας,και το γνησιο ως ανταλλακτικο απο την εταιρεια που το κατασκευαζει(Hcc) και το δινει στην χιουνται εχει 150 € χονδρικη. Τωρα πως εχουν 200 ευρω ενα ψυγειο και αισθητηρας μαζι,θεος και η ψυχη του Θες να με κάνεις τώρα να ψάχνω αποδείξεις νυχτιάτικα ε? Την απόδειξη από τον αισθητήρα την έχω εδώ και είναι στα 92 ευρώ (91,80 για την ακρίβεια) ΓΝΗΣΙΟΣ, αγορασμένος από Ιαπωνική..Αν θες στην ανεβάζω και μια κόπια..Την απόδειξη από το ψυγείο κατα 99,9% την έχω στο αμάξι στο οποίο δεν ψήνομαι να κατέβω νυχτιάτικα να ψάχνω..Αύριο με το καλό θα κοιτάξω και ελπίζω να μην την έχω πετάξει (μιας και έχουν περάσει και μια 50άρα χιλίαδες χιλιόμετρα από τότε).Άν ακόμα επιμένεις μπορώ να στην ανεβάσω κι αυτή μια κόπια όταν τη βρώ, μιας και είμαι ψείρας με κάτι τέτοια, και κατα 99% θα την έχω κρατήσει κάπου!Βέβαια δεν είναι καθόλου το θέμα μας πόσα έδωσα εγώ στο συνεργείο αλλά anyway..
tzotzo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 στα ανταλλακτικα υπαρχουν γνησια αντιπροσωπειας. Υπαρχουν τα γνησια της κατασκευαστριας εταιρειας. Και υπαρχουν και τα ιμιτασιον. (τα γνησια αντιπροσωπειας απο τα αλλα γνησια ειναι οτι καπου θα εχει ΚΑΙ το λογοτυπο της μαρκας του αυτοκινητου) τωρα το ιμιτασιον εχει 72 €. το γνησιο εχει 150 χονδρικη και το γνησιο αντιπροσωπειας εχει 225€ περιπου λιανικη
Kryptonite Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αν και έχουμε βγεί χιλιόμετρα offtopic το κουτί από τον αισθητήρα είναι το παρακάτω..Δεν ξέρω αν σε βοηθάει εσένα να καταλάβεις τι "είδους" γνήσιο είναι πάντως μπορείς να καταλάβεις οτι δεν είναι ιμιτασιόν. Το κουτί του ψυγείου δεν νομίζω να φανταζόταν κανείς πως θα το έχω κρατήσει και την απόδειξη δεν τη βρήκα δυστυχώς..Αυτό όμως που βρήκα είναι η απόδειξη από το συνεργείο που το άλλαξα και η τιμή είναι περίπου 235 για ψυγείο, υγρά και λάδια (τα λάδια όχι για το ψυγείο..Για το μοτέρ! ). Οι τιμές πάντως που λες για το ψυγείο μου θυμίζουν πολύ τις τιμές που μου λέγανε σε ορισμένες αντιπροσωπείες για τον αισθητήρα..Σε μια που το είχα παει νόμισαν οτι βρήκαν το κορόιδο και ζητούσαν 300 περίπου..Σε άλλη ήθελαν κοντα στο 200άρι..και όλα αυτά για κάτι που τελικά αγόρασα 90 ευρώ..Για την ακρίβεια κανονικά έκανε παραπάνω αλλά λόγω οτι στην Ιαπωνική είχα έκπτωση μου βγήκε 90..Πάντως δεν ήταν και τόσο μεγάλη η διαφορά..Άντε χωρίς έκπτωση να έκανε 120-130 max..Όχι όμως και 200 ή 300 που ήθελαν τα ξεφτέρια..Και μην πείτε για εργατικά..2 βίδες λύνεις και ένα φισάκι και είσαι έτοιμος.2 λεπτά υπόθεση με το ένα χέρι στην τσέπη.. Το ψυγείο δεν είχα την πολυτέλεια να ψάξω πολύ που θα το αλλάξω μιας και δεν μπορούσε να κινηθεί το αμάξι κατακαλόκαιρο με τρύπιο ψυγείο και έτσι αλλάχθηκε στο συνεργείο κοντά στο σπίτι μου, οπότε δεν έχω ωραίες τιμές "αντιπροσωπείας" να σας πω γι αυτό..
KWSN_Men Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Αυτή η σύγκριση με τα καπάκια είναι τόσο ανόητη , όσο η συγκριση με το πώς κλείνουν οι πόρτες...αν κάνουν μπαπ ή γκουπ! Πολλές εταιρίες έχουν καταλάβει ότι για πολλούς είναι μέτρο σύγκρισης ποιότητας η πόρτα....σε σημείο που πρόσθεσαν έναν βαρυ καπλαμά μέσα ή φελιζόλ με ελάχιστο κόστος φυσικά, μονο και μονο για το ηχητικό effect. Για αυτό υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές της γερμανικής ποιότητας. Τρομερό βρε παιδί μου. Και το ελάχιστο αυτό κόστος γιατί δεν το επιβαρύνθηκαν και οι υπόλοιποι; Δεν ήθελαν να εξαπατούν τους καταναλωτές φαντάζομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.