gemino Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπερα ρε παιδια. Ειναι το πρωτο μου ποστ στο φορουμ σας αν και το διαβαζω πολυ καιρο, τωρα χρειαστηκε να συμμετεχω και γω ενεργα. Λοιπον θελω να κανω account στο iTunes αλλα κατα την δημιουργια ζηταει αριθμο πιστωτικης καρτας ή καποιου τραπεζικου λογαριασμου. Εγω δεν εχω τιποτα απ'τα δυο γι αυτο λεω να ακολουθησω τον δρομο του iTunes gift card. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που μπορω να αγορασω μια στην Ελλαδα (οχι διαδικτυακα αλλα απο μαγαζι). Εχετε καμμια ιδεα απο πυ μπορω να βρω? Ισως ειναι χρησιμο να πω πως ζω στην Δραμα. δεν ειμαι σιγουρος οτι το ποστ ειναι στην σωστη κατηγορια αλλα ειναι μονη που κατα καποιον τροπο 'ταιριαζει'..
Hal9000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δε χρειάζεται να πληρώσεις για να δημιουργήσεις λογαριασμό στο itunes. Δοκίμασε αυτές τις οδηγίες Insomnia Wiki http://support.apple.com/kb/HT2534
gemino Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι ωραια τα εκανα ολα κατα γραμμα αλλα για την εκδοση 9.0.1.8 δεν βγαινει η επιλογη 'None'.. Να επιστρεψω στην ερωτηση... Ξερει κανεις που μπορω να βρω gift card?
st4ur0s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως ξέρει κανείς που πουλάνε iTunes Gift Cards στην Αθήνα ( κέντρο ) ?
blk88memorz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση οτι δεν υπάρχουν iTunes Gift Cards για το ελληνικό iTS. Οπότε δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά Μου είχαν φέρει μια Gift Card απο Αμερική αλλά ποτέ δεν κατάφερα να την χρησιμοποιήσω.
djmike Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 στο Παρίσι πάντως σε κάθε ψιλικατζίδικο σε στάση μετρό πουλάνε και εδώ..... έλεος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.