Προς το περιεχόμενο

Προβλημα απεγκαταστασης hp software update

n00bMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ,

εχω απεγκαταστησ τον hp μου αλλα στην προσθαφερεση προγραμματων εχει και

μια επιλογη HP software update που θελω να απεγκαταστησω .

Οταν επιλεγω απεγκατασταση και το συστημα μου προσπαθει μου βγαζει το εξεις μηνυμα

''Δεν ηταν δυνατη η προσβαση στην υπηρεσια του Windows Installer ,αυτο μπορει να συμβαινει αν εκτελειτε τα windows σε ασφαλη λειτουργια η αν το windows installer δεν εχει εγκατασταθει σωστα'' !!

Παρακαλω τα φωτα σας!!!:-)

Δημοσ.

Το κατεβασα αλλα δεν μπορω να κανω install !

Μου βγαζει το ιδιο μηνυμα

''Δεν ηταν δυνατη η προσβαση στην υπηρεσια του Windows Installer ,αυτο μπορει να συμβαινει αν εκτελειτε τα windows σε ασφαλη λειτουργια η αν το windows installer δεν εχει εγκατασταθει σωστα'' !!

Δημοσ.

Μερικά ακόμη που μπορείς να δοκιμάσεις:

1. Χειροκίνητο κατέβασμα και εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του Windows Installer redistributable από εδώ

2. Start > Run... > services.msc και ελέγχεις μήπως το service με όνομα Windows Installer είναι Disabled. Κανονικά θα πρέπει να είναι Automatic ή Manual (σε εμένα το βλέπω Manual να είναι)

3. Σχετικό με το 2: Μήπως έχεις αρπάξει κάποιο κακόβουλο λογισμικό που επηρεάζει τη λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας; Π.χ. να την κάνει stop αυτόματα ή να έχει προκαλέσει corruption στα σχετικά αρχεία; Για τσέκαρε με κάποιο ενημερωμένο antivirus και antimalware

4. Start > Run... > cmd > sfc /verifyonly για να δεις μήπως κάποιο προστατευμένο system file είναι χαλασμένο ή λείπει και προκαλεί τη δυσλειτουργία

Δημοσ.
Καλημερα ,

εχω απεγκαταστησ τον hp μου αλλα στην προσθαφερεση προγραμματων εχει και

μια επιλογη HP software update που θελω να απεγκαταστησω .

Οταν επιλεγω απεγκατασταση και το συστημα μου προσπαθει μου βγαζει το εξεις μηνυμα

Παρακαλω τα φωτα σας!!!:-)

Αυτο στο κανει διοτι τρεχει η υπηρεσια και συνεπως χρησιμοποιειται απο τα windows. Σταματησε την υπηρεσια απο το task manager και ξαναπροσπαθησε

Δημοσ.

2. Start > Run... > services.msc και ελέγχεις μήπως το service με όνομα Windows Installer είναι Disabled. Κανονικά θα πρέπει να είναι Automatic ή Manual (σε εμένα το βλέπω Manual να είναι)

Φιλε σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!

Εβαλα την εφαρμογη στο αυτοματο και το προβλημα λυθηκε!

Μετα την ενεργεια μου το γυρισα στο ''μη αυτοματο''

Σε ευχαριστω και παλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...