Προς το περιεχόμενο

Οι U2 στην Αθήνα

papahlamidas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια ηρεμα

ηρθε το μεγαλυτερο εν ζωη συγκροτημα - μετα τους Stones - σε μια δυσκολη εποχη και παλι βρισκουμε να πουμε διαφορα ?

αν επικεντρωθηκατε μονο στους 4 μουσικους σιγουρα θα ενθουσιαστηκατε απο αυτο που ειδατε και ακουσατε.

ολα τα αλλα ειναι γυρω απο το συγκροτημα και ειναι για καταναλωση.

supergroup !!!!!!!

Δημοσ.

παιδια ηρεμα

ηρθε το μεγαλυτερο εν ζωη συγκροτημα - μετα τους Stones - σε μια δυσκολη εποχη και παλι βρισκουμε να πουμε διαφορα ?

αν επικεντρωθηκατε μονο στους 4 μουσικους σιγουρα θα ενθουσιαστηκατε απο αυτο που ειδατε και ακουσατε.

ολα τα αλλα ειναι γυρω απο το συγκροτημα και ειναι για καταναλωση.

supergroup !!!!!!!

Δημοσ.

Ενδεικτικά

Από χθες το πρωί που έβλεπα αυτό το βίντεο δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να είδα και να μην τον έπρηξα με αυτό.

Μπορεί να βρίζω και γω το Μπόνο για όλους τους λόγους που τον βρίζει ο κόσμος (ψώνιο, μαϊντανός, ιρλανδός Νταλάρας κλπ). Από τη άλλη, όταν ένας τύπος σαν και αυτόν που δεν υπάρχει πιο διάσημος αυτή τη στιγμή, πιο αναγνωρισμένος, πιο αποθεωμένος από κοινά σε συναυλίες τόσα χρόνια, μπορεί ακόμα να συγκινηθεί και να εντυπωσιαστεί από μια τέτοια αντίδραση του κόσμου, με κάνει να μαζεύομαι και να ανακαλώ ό, τι έχω πει κατα καιρούς. Αυτό ήταν το καλύτερο στοιχείο της συναυλίας κατά τη γνώμη μου. Το ότι πέρα από τις μπούρδες (είστε τέλειοι, πανέμορφοι, τι τέλειο κοινό, δεν υπάρχετε) που όλοι λένε σε όλες τις συναυλίες, υπήρχαν στιγμές που η συγκίνηση που ένοιωθα εγώ και πολύς άλλος κόσμος γινόταν αντιληπτή και την μοιράζονταν ειλικρινά και οι ίδιοι.

Θα συνεχίσω να τον κοροϊδεύω

(που πιάνει την κιθάρα στο one, μόνο και μόνο για να μην έχει άδεια χέρια γιατί δεν παίζει κάτι)

, ή να γκρινιάζω για τα καινούργια τραγούδια που δεν με αφορούν καθόλου αλλά θα τους έβλεπα ξανά και ξάνα ζωντανά ένιταιμ.

Δημοσ.

Ενδεικτικά

Από χθες το πρωί που έβλεπα αυτό το βίντεο δεν έχει υπάρξει άνθρωπος που να είδα και να μην τον έπρηξα με αυτό.

Μπορεί να βρίζω και γω το Μπόνο για όλους τους λόγους που τον βρίζει ο κόσμος (ψώνιο, μαϊντανός, ιρλανδός Νταλάρας κλπ). Από τη άλλη, όταν ένας τύπος σαν και αυτόν που δεν υπάρχει πιο διάσημος αυτή τη στιγμή, πιο αναγνωρισμένος, πιο αποθεωμένος από κοινά σε συναυλίες τόσα χρόνια, μπορεί ακόμα να συγκινηθεί και να εντυπωσιαστεί από μια τέτοια αντίδραση του κόσμου, με κάνει να μαζεύομαι και να ανακαλώ ό, τι έχω πει κατα καιρούς. Αυτό ήταν το καλύτερο στοιχείο της συναυλίας κατά τη γνώμη μου. Το ότι πέρα από τις μπούρδες (είστε τέλειοι, πανέμορφοι, τι τέλειο κοινό, δεν υπάρχετε) που όλοι λένε σε όλες τις συναυλίες, υπήρχαν στιγμές που η συγκίνηση που ένοιωθα εγώ και πολύς άλλος κόσμος γινόταν αντιληπτή και την μοιράζονταν ειλικρινά και οι ίδιοι.

Θα συνεχίσω να τον κοροϊδεύω

(που πιάνει την κιθάρα στο one, μόνο και μόνο για να μην έχει άδεια χέρια γιατί δεν παίζει κάτι)

, ή να γκρινιάζω για τα καινούργια τραγούδια που δεν με αφορούν καθόλου αλλά θα τους έβλεπα ξανά και ξάνα ζωντανά ένιταιμ.

Δημοσ.

Playlist:

Return of the Stingray Guitar

Beautiful Day

I Will Follow

Get On Your Boots

Magnificent

Mysterious Ways

Elevation

Until The End Of The World

I Still Haven't Found What I'm Looking For

Pride (In The Name Of Love)

In A Little While

Miss Sarajevo

City Of Blinding Lights

Vertigo

I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (Remix)

Sunday Bloody Sunday

MLK

Walk On

Encore

One

Where The Streets Have No Name

Encore 2

Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me

With Or Without You

Moment Of Surrender

No fecking awesome "new years day" :whistle:? No epic "staring@ the sun" :fear:?

SUCKY concert :P!!!!!

J/K ofc απλά τα συγκεκριμένα δυο είναι πολυαγαπημένα και μου προκαλεί εντύπωση πως δεν ήταν στο playlist........

Δημοσ.

Playlist:

Return of the Stingray Guitar

Beautiful Day

I Will Follow

Get On Your Boots

Magnificent

Mysterious Ways

Elevation

Until The End Of The World

I Still Haven't Found What I'm Looking For

Pride (In The Name Of Love)

In A Little While

Miss Sarajevo

City Of Blinding Lights

Vertigo

I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (Remix)

Sunday Bloody Sunday

MLK

Walk On

Encore

One

Where The Streets Have No Name

Encore 2

Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me

With Or Without You

Moment Of Surrender

No fecking awesome "new years day" :whistle:? No epic "staring@ the sun" :fear:?

J/K ofc απλά τα συγκεκριμένα δυο είναι πολυαγαπημένα και μου προκαλεί εντύπωση πως δεν ήταν στο playlist........

Δημοσ.

Το Staring At The Sun έχουν να το πουν live από τον Αύγουστο του 2001!

Το New Year's Day, ναι, είναι απώλεια, αλλά αν είχες παρακολουθήσει τις setlist του τελευταίου μήνα θα έβλεπες πως θα έπαιζαν είτε αυτό είτε το "I Will Follow". Οπότε μικρό το κακό.

Δημοσ.

Το Staring At The Sun έχουν να το πουν live από τον Αύγουστο του 2001!

Το New Year's Day, ναι, είναι απώλεια, αλλά αν είχες παρακολουθήσει τις setlist του τελευταίου μήνα θα έβλεπες πως θα έπαιζαν είτε αυτό είτε το "I Will Follow". Οπότε μικρό το κακό.

Δημοσ.
σε ποιό τραγούδι ήταν που όλο το γήπεδο πήγαινε τα χέρια δεξια-αριστερα?

Στο τέλος που τους χαιρετούσαν.

:P

Δημοσ.
ερώτηση: όποιος ήταν αρένα έβλεπε?

σε ποιό τραγούδι ήταν που όλο το γήπεδο πήγαινε τα χέρια δεξια-αριστερα?

Moment Of Surrender

[ame]

[/ame]

εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, ξέρει κανένας ποια εκτέλεση του Space Oddity έπαιζε στο countdown πριν την έναρξη;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...