Προς το περιεχόμενο

e-fax ,any ideas?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ποιον τροπο μπορω να παιρνω το fax που μου στελνουν, σε μορφη efax,να σωζεται δηλαδη με μορφη (mail ή καποιας μορφης αρχειου) στο pc??

Δημοσ.

Τί hardware χρησιμοποιείς για τη λήψη των faxes; Ένα dumb standalone FAX machine π.χ. δε βολεύει. Θα πρέπει να είναι τέτοιου τύπου που να δίνει τη δυνατότητα φυσικής επικοινωνίας με το PC: Π.χ. κάποιο dialup PSTN FAX/modem ή μία PCI FAX card (όπως αυτές που κατασκευάζει η AVM και άλλες εταιρείες του χώρου).

Συχνά τέτοιο hardware συνοδεύεται ήδη και από CD με αντίστοιχο software που κάνει αυτό που ζητάς, είτε σε demo είτε σε feature-limited ή ακόμη και σε full-featured έκδοση στα πιο ακριβά μοντέλα FAX hardware.

Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποιώ το φαξ από τα Winxp και είμαι ικανοποιημένος, αυτό που κάνω είναι να λαμβάνω τα φαξ σε έναν υπολογιστή, και έπειτα να τα διαθέτω στο LAN με έναν απλό τρόπο.. κάνοντας τον φάκελο παραλαβής κοινόχρηστο

Απλό και δουλεύει μία χαρά μέχρι στιγμής

Για την αποστολή χρησιμοποιώ Hardware fax (την κλασική απλή συσκευή)

Δημοσ.

Σωστός, και η ενσωματωμένη υποστήριξη που έχουν τα Windows για FAX κάνει μια χαρά δουλειά. Προσοχή όμως, διατίθεται μόνο στις Pro/Business oriented εκδόσεις των Windows: για τα XP η Pro, για τα Vista οι Business και πάνω, για τα επερχόμενα 7 οι Pro και πάνω.

Δημοσ.

Αν εννοείς ADSL modem/router, όχι. Θα χρειαστείς κατ' ελάχιστον ένα dialup modem (από τα παλιά, που έκανε το speaker-άκι τους το γνώριμο θόρυβο που είχε συσχετιστεί παλιότερα με τη σύνδεση στο Internet).

Όμως δεν απάντησες σε αυτό:

Τί hardware χρησιμοποιείς για τη λήψη των faxes;
Δημοσ.

Ναι θα χρειαστείς μόντεμ το οποίο να υποστηρίζει Fax.

Δεν χρειάζεσαι κάτι ακριβό με λειτουργίες τις οποίες δεν θα αξιοποιήσεις ποτέ!

Με ένα απλό FaxModem θα είσαι μία χαρά πιστεύω

Π.χ με κάτι τέτοιο…

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.532061

Δημοσ.
Τί hardware χρησιμοποιείς για τη λήψη των faxes; Ένα dumb standalone FAX machine π.χ. δε βολεύει. Θα πρέπει να είναι τέτοιου τύπου που να δίνει τη δυνατότητα φυσικής επικοινωνίας με το PC: Π.χ. κάποιο dialup PSTN FAX/modem ή μία PCI FAX card (όπως αυτές που κατασκευάζει η AVM και άλλες εταιρείες του χώρου).

Συχνά τέτοιο hardware συνοδεύεται ήδη και από CD με αντίστοιχο software που κάνει αυτό που ζητάς, είτε σε demo είτε σε feature-limited ή ακόμη και σε full-featured έκδοση στα πιο ακριβά μοντέλα FAX hardware.

officejet pro L7590

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα με το συγκεκριμένο hardware. Έχω κι εγώ έναν OfficeJet και στο help file του λογισμικού της Hewlett Packard βλέπω ότι υπάρχει πρόβλεψη για αυτό που ζητάς:

post-4351-12906302703_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...