Xorxhs! Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Με ποιον τροπο μπορω να παιρνω το fax που μου στελνουν, σε μορφη efax,να σωζεται δηλαδη με μορφη (mail ή καποιας μορφης αρχειου) στο pc??
DDoS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 γνωριζω 2 προγραμματα το winfax και το active fax με προτιμηση στο δευτερο
parsifal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Τί hardware χρησιμοποιείς για τη λήψη των faxes; Ένα dumb standalone FAX machine π.χ. δε βολεύει. Θα πρέπει να είναι τέτοιου τύπου που να δίνει τη δυνατότητα φυσικής επικοινωνίας με το PC: Π.χ. κάποιο dialup PSTN FAX/modem ή μία PCI FAX card (όπως αυτές που κατασκευάζει η AVM και άλλες εταιρείες του χώρου). Συχνά τέτοιο hardware συνοδεύεται ήδη και από CD με αντίστοιχο software που κάνει αυτό που ζητάς, είτε σε demo είτε σε feature-limited ή ακόμη και σε full-featured έκδοση στα πιο ακριβά μοντέλα FAX hardware.
constantine-55 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Προσωπικά χρησιμοποιώ το φαξ από τα Winxp και είμαι ικανοποιημένος, αυτό που κάνω είναι να λαμβάνω τα φαξ σε έναν υπολογιστή, και έπειτα να τα διαθέτω στο LAN με έναν απλό τρόπο.. κάνοντας τον φάκελο παραλαβής κοινόχρηστο Απλό και δουλεύει μία χαρά μέχρι στιγμής Για την αποστολή χρησιμοποιώ Hardware fax (την κλασική απλή συσκευή)
parsifal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστός, και η ενσωματωμένη υποστήριξη που έχουν τα Windows για FAX κάνει μια χαρά δουλειά. Προσοχή όμως, διατίθεται μόνο στις Pro/Business oriented εκδόσεις των Windows: για τα XP η Pro, για τα Vista οι Business και πάνω, για τα επερχόμενα 7 οι Pro και πάνω.
Xorxhs! Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 θα χρειαστω δηλαδη σιγουρα modem/router
parsifal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εννοείς ADSL modem/router, όχι. Θα χρειαστείς κατ' ελάχιστον ένα dialup modem (από τα παλιά, που έκανε το speaker-άκι τους το γνώριμο θόρυβο που είχε συσχετιστεί παλιότερα με τη σύνδεση στο Internet). Όμως δεν απάντησες σε αυτό: Τί hardware χρησιμοποιείς για τη λήψη των faxes;
constantine-55 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι θα χρειαστείς μόντεμ το οποίο να υποστηρίζει Fax. Δεν χρειάζεσαι κάτι ακριβό με λειτουργίες τις οποίες δεν θα αξιοποιήσεις ποτέ! Με ένα απλό FaxModem θα είσαι μία χαρά πιστεύω Π.χ με κάτι τέτοιο… http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.532061
Xorxhs! Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Τί hardware χρησιμοποιείς για τη λήψη των faxes; Ένα dumb standalone FAX machine π.χ. δε βολεύει. Θα πρέπει να είναι τέτοιου τύπου που να δίνει τη δυνατότητα φυσικής επικοινωνίας με το PC: Π.χ. κάποιο dialup PSTN FAX/modem ή μία PCI FAX card (όπως αυτές που κατασκευάζει η AVM και άλλες εταιρείες του χώρου). Συχνά τέτοιο hardware συνοδεύεται ήδη και από CD με αντίστοιχο software που κάνει αυτό που ζητάς, είτε σε demo είτε σε feature-limited ή ακόμη και σε full-featured έκδοση στα πιο ακριβά μοντέλα FAX hardware. officejet pro L7590
parsifal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω ότι είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα με το συγκεκριμένο hardware. Έχω κι εγώ έναν OfficeJet και στο help file του λογισμικού της Hewlett Packard βλέπω ότι υπάρχει πρόβλεψη για αυτό που ζητάς:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.