Προς το περιεχόμενο

πΟΤΕ - αναβαθμιση, αποσυνδεσεις και...υποβαθμιση!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα 4 mbps connex και ολα καλα, σχετικα παντα με την αποσταση

απο το κεντρο, 3+ χιλιομετρα.

Γινεται η αναβαθμιση στα 8, κλειδωνα στα 5,5 περιπου.

Τις τελευταιες 10 μερες συνεχεις αποσυνδεσεις, αρκετα τηλ. στο

helpdesk (μη χεσω), μεχρι που το δωσανε βλαβη και μου ειπαν επανειλημμενως οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου.

Φυσικα και δεν εγινε τιποτα, πηρα και στο 121, τα ιδια, μεχρι που

σημερα κοιταω και με ειχαν υποβαθμισει στα 2045...

Ξανα τηλ. στο helpdesk, μου λενε οτι εχει αναλαβει τη βλαβη συνεργειο, οτι ισως δοκιμαζουν τη γραμμη για αυτο και η

υποβαθμιση...

Και στο 121 που ξαναπηρα μου ειπαν τα ιδια συν οτι εντος της

ημερας θα επικοινωνησουν μαζι μου.

Τι να κανω με δαυτους;:confused:

Δημοσ.

λογικα θα σε ξαναβαλουν στα τεσσερα οπως ησουν στην αρχη.δεν αλλαζες καλυτερα το margin μονος σου να ξαναπεσεις στα τεσσερα?

Δημοσ.
λογικα θα σε ξαναβαλουν στα τεσσερα οπως ησουν στην αρχη.δεν αλλαζες καλυτερα το margin μονος σου να ξαναπεσεις στα τεσσερα?

Δεν θελω να με ξαναβαλουν στα 4... οχι οτι με ενδιαφερει πολυ,

ετσι κι αλλιως στα 5, 5.5 κλειδωνα, με ενδιαφερει το up που εγινε

256 απο 384 και μαλλον θα παραμεινει ετσι αν με αφησουν στα 4.

Αυριο πουρνο πουρνο φευγει η ηδη ετοιμη καταγγελια σε ΕΕΤΤ.

Πως μπορω να αλλαξω το margin μονος μου; :confused:

Δημοσ.

Καλημερα,ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα κ γω στη γραμμη στην περιοχη της Ναυπακτου.Εχω connx 8mbps φοιτητικο και για 2 εδβομαδες δεν ειχα καθολου ιντερνετ,μερικες φορες συγχρονιζοταν ανα 5 μερες:lol:.Σαν βλαβη κ μενα μου το περασαν υστερα απο πολλα τηλεφωνα κ μερικα "καντηλια" ξανακλειδωνει καλα.

Δημοσ.
Δεν θελω να με ξαναβαλουν στα 4... οχι οτι με ενδιαφερει πολυ,

ετσι κι αλλιως στα 5, 5.5 κλειδωνα, με ενδιαφερει το up που εγινε

256 απο 384 και μαλλον θα παραμεινει ετσι αν με αφησουν στα 4.

Αυριο πουρνο πουρνο φευγει η ηδη ετοιμη καταγγελια σε ΕΕΤΤ.

Πως μπορω να αλλαξω το margin μονος μου; :confused:

εφοσον τα πακετα ειναι πχ ετσι δεν νομιζω να βγαλεις ακρη.πχ για τα 4 mbit θα σου πουν οτι δεν παει παραπανω και για το 256 θα σου πουνε οτι ετσι ειναι το πακετο.απο την αλλη δεν εχεις τιποτα να χασεις.για το margin το αλλαζεις με to dmt το προγραμμα αν θυμαμε σωστα.

Δημοσ.

ακουστε κουφο που μου ετυχε σημερα στην επιχειρηση του πατερα μου που εχουμε 2mbps Conn-x και ενω εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση απο 1 σε 2 mbps βλεπω οτι το ρουτερ κλειδωνε στα 768/192:cry: πηρα στο 1242 και μου δηλωσαν βλαβη! Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι πως ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο.

Δημοσ.

καταλαθως τον κλειδωσαν σε λαθος πακετο.δεν συμβαινει πρωτη φορα.και χωρις αναβαθμιση εχει τυχει να γινετε αυτο.δηλαδη να γινεται λαθος στην ενεργοποιηση.

Δημοσ.

ηρθε σημερα ο τεχνικος του ΟΤΕ και το εφτιαξε! Παντως στην ταχυτητα του service βγαζω το καπελο στον ΟΤΕ. Δεν νομιζω να το εβλεπα απο εναλακτικο αυτο

Δημοσ.
ηρθε σημερα ο τεχνικος του ΟΤΕ και το εφτιαξε! Παντως στην ταχυτητα του service βγαζω το καπελο στον ΟΤΕ. Δεν νομιζω να το εβλεπα απο εναλακτικο αυτο

αν δεν ηταν ο οτε γρηγορος που εχει το απειρο προσωπικο που τα καλωδια ειναι δικα του τοτε ποιος θα ηταν>>>τοσα δισ εχει φαει τοσο καιρο ας κανει και κατι.μονο οταν ειναι για τις αλλες ετερειες δεν σκοτωνεται να τα φτιαξει με σκοπο να παρει πελατες πισω αλλο που λεει ο νομος οτι πρεπει να φτιαξει βλαβη σε 2 εργασιμες.και το να σου αλλαξουν ενα πακετο ειναι ρυθμιση στο dslam,.απορω γιατι εστειλαν τεχνικο.απλα για να δει οτι πραγματι κλειδωνεις λαθος?

Δημοσ.
αν δεν ηταν ο οτε γρηγορος που εχει το απειρο προσωπικο που τα καλωδια ειναι δικα του τοτε ποιος θα ηταν>>>τοσα δισ εχει φαει τοσο καιρο ας κανει και κατι.μονο οταν ειναι για τις αλλες ετερειες δεν σκοτωνεται να τα φτιαξει με σκοπο να παρει πελατες πισω αλλο που λεει ο νομος οτι πρεπει να φτιαξει βλαβη σε 2 εργασιμες.και το να σου αλλαξουν ενα πακετο ειναι ρυθμιση στο dslam,.απορω γιατι εστειλαν τεχνικο.απλα για να δει οτι πραγματι κλειδωνεις λαθος?

Μηπως γιατι ειναι επιχειρηση? :-)

Σε μενα παντως δεν ιδρωνει τ'αυτι τους...

Και αν εχω με πΟΤΕ τετοια προβληματα, αντε να τολμησω να ξαναπαω σε εναλλακτικο...

Δημοσ.

γενικως επειδη τα καλωδια ειναι το μαυρο το χαλι και επειδη ο οτε ειναι αυτος που ειναι με την συμπεριφορα τους στους εναλακτικους ολα ειναι ενα ρισκο .αλοι παιζουν 3 χρονια χωρις προβλημα και αλοι προβληματα μονιμα λογω πολλων και διαφορων λογων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...