Προς το περιεχόμενο

Time Capsule ως router

Labfrog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά δεν έχω πολλά να πω. Ο τίτλος τα λέει όλα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα time capsule που συνδέεται με ένα ρούτερ ασύρματα. Αλλά τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουν να βγάλω το ρούτερ και να συνδέσω το time capsule με ένα μόντεμ που έχω.

Το πρόβλημα είναι πως έχω ακούσει ότι το time capsule δίνει χάλια ταχύτητες κλπ. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 8mbps.

Τι γνώμη έχετε,τι έχετε ακούσει και τι προτείνετε να κάνω τελικά?

• Super Moderators
Δημοσ.
Βασικά δεν έχω πολλά να πω. Ο τίτλος τα λέει όλα. Αυτή τη στιγμή έχω ένα time capsule που συνδέεται με ένα ρούτερ ασύρματα. Αλλά τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουν να βγάλω το ρούτερ και να συνδέσω το time capsule με ένα μόντεμ που έχω.

Το πρόβλημα είναι πως έχω ακούσει ότι το time capsule δίνει χάλια ταχύτητες κλπ. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 8mbps.

Τι γνώμη έχετε,τι έχετε ακούσει και τι προτείνετε να κάνω τελικά?

Μια χαρά κάνει τη δουλειά του το TC και μάλιστα μπορείς να έχεις πάνω του συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα σε "n", "g" κλπ!

B)

Δημοσ.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μια χαρά παίζει.

Δημοσ.

Βασικά έχω διαβάσει πως ξαφνικά αρχίζει να πέφτει η ταχύτητα μέχρι να μην έχεις καθόλου και μετά να ξαναανεβαίνει. Εννοώ σε περίοδο λεπτών,όχι ημερών.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάλι σου λέω δεν ισχύει αυτό, στο λέω γιατί έχω το ΤC 500GB και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το επιβεβαιώνω και εγώ πως λειτουργεί άψογα εδώ και 1 μήνα +

B)

Δημοσ.

Οκ για να το λέτε κάτι θα ξέρετε.:-D

BTW διαβάσατε εκείνο το άρθρο του tuaw για τους time capsule που ψωφάνε μετά από 17 μήνες? Λόγω τροφοδοσίας? Προσωπικά έφριξα αλλά έχω αρκετούς μήνες μπροστά μου.... :P

Δημοσ.

Το είχα διαβάσει, επίσης κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι αυτό συνέβηκε σε συγκεκριμένες παρτίδες. Anyway ευτυχώς το appleCare καλύπτει και το Time Capsule. :-)

Δημοσ.

Μπορεις να δεις τα περιεχομενα του σκληρου του Time capsule και αυτων που ειναι συνδεδεμενοι πανω του, απο μακρια (μεσω ιντερνετ) ?

Εχω ακουσει απο πολλυς που το ζητανε αυτο, αλλα δεν ξερω αν γινεται.

Το εχει κανει κανεις αυτο ?

Δημοσ.

Yπαρχει διαφορα μεταξυ του Apple Airport Extreme BaseStation και του Time capsule 500GB (εκτος φυσικα του οτι το δευτερο εχει δισκο 500GB) ?

Το πρωτο πωλειται 170 ευρω και το δευτερο 195 ... γιατι ειναι τοσο ακριβο το πρωτο (εχει διαφορα μολις 25ευρω !!!).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...