gale7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα, εχω παρατηρήσει εδώ και μερικες μερες, οτι δε μπορώ να συνδεθω σε site οπως google, in.gr κτλ. ενω εχω κανονικα e-mail οταν προσπαθω να μπω σε site οπως google μου γραφει αδυναμια συνδεσης, και αμέσως μετα μολις δοκιμάζω ενα link το οποιο δε το εχω χρησιμοποιησει ποτε στο browser μου φορτωνει κανονικα. καμια ιδέα? (εχω κάνει διαγραφή cookies κτλ, και reset to router αλλα τπτ) ευχαριστω
pournaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκιμασες με αλλο browser, μηπως αυτος που εχεις εχει φαει κανενα κολλημα; Απο firewall τι εχεις; Μην τυχον κι εχει πιασει το firewall και σου πεταει τις σε λιδες ως κακοβουλες;
trolaios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα,εχω παρατηρήσει εδώ και μερικες μερες, οτι δε μπορώ να συνδεθω σε site οπως google, in.gr κτλ. ενω εχω κανονικα e-mail οταν προσπαθω να μπω σε site οπως google μου γραφει αδυναμια συνδεσης, και αμέσως μετα μολις δοκιμάζω ενα link το οποιο δε το εχω χρησιμοποιησει ποτε στο browser μου φορτωνει κανονικα. καμια ιδέα? (εχω κάνει διαγραφή cookies κτλ, και reset to router αλλα τπτ) ευχαριστω η κλασική λύση είναι να αλλάξεις τους dns..πχ μπορείς να βάλεις τους opendns.
gale7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 εχω δοκιμάσει και mozzilla αλλά τπτ. το παραξενο ειναι οτι αν δοκιμασεις να μπεισ στο site μετα απο 10 min μπορει να μπεις :/ trolaios, οταν λες open dns εννοεις αυτους που έχει ο εκάστοτε πάροχος?
xolloth Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 αυτα ειναι προβληματα του παροχου και μονον,εαν δοκιμασεις μετα απο ωρα και κανεις και κανα ρεσταρτ το ρουτερ,λογικα θα ανοιγει η σελιδα. μου συμβαινει και μενα κατα καιρους με την φορθνετ.
trolaios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 εχω δοκιμάσει και mozzilla αλλά τπτ. το παραξενο ειναι οτι αν δοκιμασεις να μπεισ στο site μετα απο 10 min μπορει να μπεις :/ trolaios, οταν λες open dns εννοεις αυτους που έχει ο εκάστοτε πάροχος? opendns : μπαίνεις και βάζεις τους dns που δίνουν στην σελίδα αυτή ..και δοκιμάζεις ξανα να ανοίξεις την σελίδα.Αυτά τα προβλήματα που έχεις μάλλον είναι θέμα προβληματικών dns απο τον isp σου..Περιμένουμε αποτελέσματα..
gale7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 τα δοκίμασα αυτα που ειπατε αλλα τπτ. λοιπόν εχω 2 pc σε μια οθόνη.συνδεμενα σε ενα hubaki, συνδεμενο στο router. παω να μπω στο google, μοy γραφει αδυναμία συνδεσης. γυριζω επιτόπου στο αλλο pc μπαίνω google. κουλό? τι να πω δε ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.