Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα 4ου πυρήνα σε phenom ii x3 720

achnoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλάρωσε μεγάλε. Δεν τρέχει κανέναν Pentium 4 Extreme Edition.

μεγάλη διαφορα φιλε μου. το καταλαβαίνεις όταν έχεις το PC

να δουλεύει 24/7 και μετά σου έρχεται η ΔΕΗ :cry:

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μεγάλη διαφορα φιλε μου. το καταλαβαίνεις όταν έχεις το PC

να δουλεύει 24/7 και μετά σου έρχεται η ΔΕΗ :cry:

:lol:

Θα του έρθει 2€ παραπάνω;

Δημοσ.

Ο δικος μου σε vista 64 δεν ξεκλειδωνει με τιποτα αλλα σε xp32 ξεκλειδωνει και ανεβαινει στα 3,6 με ελαχιστο ρευμα.....(ειναι για χαπια η κατασταση)

Δημοσ.
Ο δικος μου σε vista 64 δεν ξεκλειδωνει με τιποτα αλλα σε xp32 ξεκλειδωνει και ανεβαινει στα 3,6 με ελαχιστο ρευμα.....(ειναι για χαπια η κατασταση)

Λες να ξεκλειδωσει και ο δικος μου?:confused:

Δημοσ.

Αυτό κάνει και ο δικός μου αλλά από την στιγμή που το κάνει κάτι δεν πάει καλά με τον 4ο πυρήνα, οπότε ξεχνάμε το 4πύρηνο. Σε 32bits δοκίμασες να τρέξεις το prime95 για πολλές ώρες; (8+) Ο δικός μου στις 12 ώρες τα φτυνε !!!

Δημοσ.
Ναι! Ότι δεν δουλεύει σωστά ο επεξεργαστής. ;-)

Λάθος :-D Σημαίνει απλώς ότι ο επεξεργαστής δεν μπορεί να τρέξει σωστά το prime95.

Εμένα μου βγάζει σφάλμα στα 20 λεπτά αλλά ούτε που με νοιάζει. Μπορώ να παίζω left4dead με τις ώρες, να κάνω κωδικοποίηση HD με τις μέρες και έχω να δω την οθόνη του θανάτου από την αρχή της χρονιάς.

Το απόλυτο τεστ: Να έχεις ένα σταθερό λειτουργικό (Windows 7 στην περίπτωσή μου) και να μπορείς να κάνεις τα πάντα επί μέρες χωρίς να σε εμποδίζει το Hardware (PHENOM II X3 720 στα 3.4GHz στην περίπτωσή μου).

Λέω να πάρω και αυτήν τώρα και να δω αν ξεκλειδώνει και ο 4ος πυρήνας, αλλά περισσότερο από περιέργεια. Από επεξεργαστική ισχύ είμαι καλυμμένος.

ΥΓ. Εντάξει την πήρα τη μητρική. Ξεκλείδωσε ο τέταρτος πυρήνας και μετά τα προκαταρκτικά τεστ τον έβαλα εκεί που τον δούλευα πριν, 3.4 GHz με 1.37 Volt.

Σε Windows 7 64bit οι 64μπιτες εφαρμογές δεν παρουσίασαν πρόβλημα: cpuz64, Prime95 (64bit) 25.8, WinRar64, Internet Explorer (64-bit) και οι ενσωματωμένες των Windows.

Γαϊδούρια αυτά τα Windows 7... Στη ίδια εγκατάσταση, άλλαξαν ότι καινούριο βρέθηκε στην καινούρια μητρική και συνέχισαν να δουλεύουν σαν να μην συνέβη τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...