Προς το περιεχόμενο

Codecs - Sony Vegas και επεξεργασια Fraps

Inter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια

το προβλημα που εχω ισως να ειναι κοινο,μιας και με τα codecs γινεται λιγο χαμος...

Λοιπον,χρησιμοποιω το Fraps,για την συλληψη βιντεο μεσα σε παιχνιδια. οι ρυθμισεις που εχω ειναι : Full size,no audio, 60 FPs που ειναι και το μεγιστο στο προγραμμα.

τα ληφθεντα αρχεια ειναι της μορφης : .avi

Τωρα,οταν θελω να τα δω,ξεκινανε τα προβληματα

1)Τις πιο πολλες φορες στο ξεκινημα παιζουν καλα.οσο περναν τα δευτερολεπτα,κολλαει το βιντεο..ισως ξεκολλησει μετα-ισως οχι.

Με windows media player δεν παιζουν εξαρχης.Με το VLC(http://www.videolan.org- free)

κανει οπως προανεφερα.Δοκιμασα και τον KM Player,ακριβως το ιδιο με VLC.

Αν δοκιμασω να το ξαναδω,πολλες φορες παιζει κατα 90 % χωρις να κολλησει.

Επισης,αν δοκιμασω με WMP,μετα,παλι ισως και να το παιξει.

Συνεχιζω....

Θελω να τα επεξεργαστω με Sony Vegas (8 η 9 - το ιδιο error μου βγαινει τελικα)

Αν και υποστηριζει τα .avi , δεν τα "παιρνει " μεσα στο προγραμμα.ουτε στον trimmer,ουτε στο "insert video track" ,ουτε στην προεπισκοπηση φαινεται,ουτε τιποτε.αν καμια φορα το βιντεακι το εχω με ηχο,περνιεται μονο ο ηχος.

Δοκιμασα σε vegas 8 και σε vegas 9(σπασμενα και τα 2).Παλιοτερα,ειχα ξανακανει βιντεο χωρις αυτο το προβλημα. Και τοτε ειχα "σπασμενο" vegas ,οπως και σπασμενα Fraps.

σαν τελικη δοκιμη,εβαλα Vista ultimate(cracked) που τα χρησιμοποιω παρα πολυ καιρο χωρις προβλημα,μιπως και στα vista υπαρχουν προεγκατεστημενα πιο πολλα codecs,αλλα το ιδιο αποτελεσμα.Τωρα εχω XP pro με SP3.

Το εν λογω μηχανημα ειναι αρκετα ακριβο,striker extreme μητρικη ,asus 8800 512 μβ,3gb Ram Kingston HyperX ktlp.. οποτε δεν πιστευω να εχει καποια σχεση με το ολο μου προβλημα...

Εχω επισης εγκαταστησει K-lite mega Codec pack , τιποτε.

Δοκιμασα να το "βαλω" και στον windows movie maker,αλλα βγαζει το σφαλμα : λειπουν οι απαραιτητοι codecs.

Καποιος που μπορει να βρει μια λυση-ιδεα ?

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...