dermitzos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Παίδες για άλλη μια φορά την βοήθειά σας!!! Ένας φίλος μου έχει πάρει ένα κινιτό (Sony Ericsson K800i) από τη vodafone, αλλά έχει το (άθλιο) menu της vodafone. Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνει π.χ. format και να εγκαταστήσει το κανονικό λογισμικό της sony ericsson; Θενκ γιού!
nick#18 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 μπορεις να το πας σε καπιο καταστημα οπως το 9volto και να στο αλαξουν με καπιο μικρο χρηματικο ποσο...www.9volto.gr
gesamgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Παίδες για άλλη μια φορά την βοήθειά σας!!!Ένας φίλος μου έχει πάρει ένα κινιτό (Sony Ericsson K800i) από τη vodafone, αλλά έχει το (άθλιο) menu της vodafone. Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνει π.χ. format και να εγκαταστήσει το κανονικό λογισμικό της sony ericsson; Θενκ γιού! ή δες αυτο τον οδηγο για ...τσαμπα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205 δοκιμασμενος ...δουλευει τελεια...
nick#18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε μου μηπως ξερεις αν υπαρχει καπιο αρθρο σαν και αυτο για μετατροπη s500i σε w580i? ξερεις το λειτουργικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.