Blondeamon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει κάποιος επαγγελματίας του χώρου να μου πει αν τα προγράμματα SAS & WEKA είναι πολύτιμα αν τα γνωρίζει κάποιος στην αγορά εργασία (κυρίως εξωτερικο αλλα και στην ελλάδα)? Κάνω μεταπτυχιακό στις ΒΔ και υπάρχει μάθημα εκμάθησης τοσο SAS αλλα και WEKA αλλα δεν έχω την εμπειρία να ξερω τι συμβαίνει με αυτα στην αγορα εργασιας.
StavrosD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Στην αγορά το data mining χρειάζεται μόνο σε αναλυτές, συνήθως υψηλόβαθμους, για να εκτιμήσουν τάσεις της αγοράς. Για την ακρίβεια χρειάζεται παντού, αλλά μόνο εκεί το εκτιμάνε και πληρώνουν τις γνώσεις.
circadian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 και επισης ενα μαθημα στο πτυχιο θα εκτιμηθει απο ελαχιστα ως καθολου. αμα ηταν η πτυχιακη σου ειναι αλλιως... αλλα και παλι
Blondeamon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι η κατεύθυνση, όλα τα μαθήματα μου ειναι στις ΒΔ απλά δεν ξερω αν το συγκεκριμένο αξιζει ή οχι.
StavrosD Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Τα μαθήματα σου δείχνουν την βάση και την κατεύθυνση που θα κινηθείς για να κάνεις κάτι. Αν δεν ασχοληθείς μόνος σου όμως, δεν θα μάθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.