NeTeD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Λοιπόν, έκανα το test με το Outlook που λες, και νομίζω πως όλα είναι οκ! Στο κιτρινωπό πλέγμα δεν αναφέρεσαι? Δε παρατηρώ κανένα τρεμόπαιγμα, παρά μόνο ίσως μια δυσκολία να εστιάσεις λόγω του πλέγματος έτσι κι αλλιώς. Η οθόνη είναι στα 75Hz.
UserX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 NeTed? sou esteila ena email gia ena akomi testaki! an den sou kanei kopo...plz! Thanx pantos....
skiabox Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Prosexte omos mi parete karta grafikon pou vgazei perissotera frames apo oti borei na deixei i tft giati tha einai petamena lefta...
NeTeD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 UserX δε μου ήρθε κανένα email. [email protected] είναι. skiabox πρώτη φορά το ακούω αυτό. Τι εννοείς? Πόσα frames μπορεί να δείξει η TFT δηλαδή? Νομίζω ότι κάνεις λάθος, εγώ περιμένω ανυπόμονα την GeForceFX !
UserX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 neted sto esteila....min mou peis oti pali den sou irthe???
NeTeD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 nope :\ Μήπως είναι μεγάλο και στο κόβει ο mail server σου?
nodreams.ct Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Πήγα σήμερα στο HAC και έψαξε ο Στράτος για την οθόνη αλλά δεν βρήκε να υπάρχει πουθενά.. NeTeD ξέρεις ποιός είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα;
Imagine Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote skiabox:</font><hr> Prosexte omos mi parete karta grafikon pou vgazei perissotera frames apo oti borei na deixei i tft giati tha einai petamena lefta... <hr /></blockquote> Δηλαδή όλες οι GF4 Ti είναι για πέταμα...να μην πω για τις ATI RADEON τελευταίας γενιάς, γιατί σίγουρα σε αναλύσεις κάτω από 1280x1024 που έχουν όλες οι προσιτές TFT πιάνουν πολλά frames... Πότε θα καταλάβουμε ότι το Refresh Rate της οθόνης είναι άσχετο με τα fps που μπορεί να αποδώσει μία κάρτα; Τώρα αν μετά τα 60 πραγματικά fps δεν καταλαβαίνει το ματι διαφορά, δεν σημαίνει ότι η οθόνη δεν είναι καλό να αποδίδει στα 85+Hz (CRT) Σε αυτά τα πράγματα, όσο το περισσότερο, τόσο το καλύτερο...ειδικά στις CRT...τώρα αν οι όλες οι TFT αποδίδουν μεταξύ των 60-75Hz, δεν πρέπει να το μπερδεύουμε με τα 60Hz της CRT... Τελείως απλοποιημένα...η CRT οθόνη έχει έκατομμύρια λαμπάκια τα οποία "ανάβει" αιρεθίζοντάς στα μία δέσμη ηλεκτρονίων...τα τσιμπάει και ανάβουν, ενώ αμέσως μετά αρχίζουν να σβήνουν...η δέσμη πρέπει να σαρώσει όλα τα λαμπάκια ξανά και ξανά για να δώσει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα...πόσες φορές το κάνει αυτό ανά δευτερόλεπτο το εκφράζουμε σε Hz... Στις TFT, κάθε εικονοστοιχείο είναι ένα πραγματικό λαμπάκι που μπορεί να αποδώσει πολλά χρώματα φωτός, και μάλιστα χωρίς να σβήνει...γι αυτό ακόμα και στα 60Hz δεν τρεμοπαίζει η οθόνη και δεν σε κουράζει...κάθε λαμπάκι μένει αναμένο μέχρι να χρειαστεί να αλλάξει χρώμα... Ο ρυθμός ανανέωσης δείχνει ακριβώς πόσες φορές μπορεί να αλλάξουν χρώμα τα λαμπάκια αυτά, και όχι πόσες φορές θα αναβοσβήσουν... Imagine Καλορίζικη Neted....δυστυχώς εγώ έχω 19" CRT και δεν πρόκειτε να πέσω στα 15" TFT...σε λίγα χρόνια ίσως στριμόξουμε μία 17" TFT ... (αναστεναγμός) ...και με καλή GPU τότε...
NeTeD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote nodreams.ct:</font><hr> Πήγα σήμερα στο HAC και έψαξε ο Στράτος για την οθόνη αλλά δεν βρήκε να υπάρχει πουθενά.. NeTeD ξέρεις ποιός είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; <hr /></blockquote> Από one-way την πήρα(μέσα απ'τον Κωτσόβολο) με 1 χρόνο εγγύηση. Επίσης την έχει στη Στουρνάρη λίγο μετά τον Παπασωτηρίου/multirama προς Πατησίων ένα μαγαζί. Επεξηγηματικότατος imagine, παντά απαντώντας με ουσία, σε βάθος και ορθά Eυχαριστώ!
NeTeD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Samsung TFT 24'' !! Τιμή: 4500 ! :shocked: http://www.tweaknews.net/reviews/samsung241mp/ Samsung τρέλανε μας!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2002 Οκ, αυτή είναι πράγματη πολύ χλιδάτη οθόνη, από εμφάνιση τουλάχιστον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.