Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε oc

sozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας σημερα αποφασια να φυγω απο το 20% που ειχα στο cpu και να δω αμα μπορω να τον παω ποιο πανω.

σαν αρχαριος εβαλα μαλον λιγο παραπανο τουςαριθμους και δεν μου ανοιγη το pc τωρα:cry:

μου εκανε επανεκκινησει αλλα δεν μου βγαζει πραμα και βγαινει η οθονη ανενεργη μετα απο λιγο.

εκλεισα τπ pc καμια 10 φορες το εβγαλα απο την μπριζα το εκλεισα απο πισω αλλα δεν λεει να με βαλει:mad:

τι αλλο μπορω να κανω λετε να καηκε πραμα?

Δημοσ.
πως αφου δεν ανοιγη το pc μου μονο το θορυβο κανει :cry:

Το reset bios το κανεις απο τη μητρικη ανοιγεις το κουτι και μετακινεις τα τζαμπερακια.....

Διαβασε το manual της μητρικης σου για βοηθεια....

Δημοσ.

το pc το ειχα παρει απο το πλαισιο ολοκληρο και δεν μου ειχε βιβλιαρακια απο το google μπορω να το βρω??

Δημοσ.
το pc το ειχα παρει απο το πλαισιο ολοκληρο και δεν μου ειχε βιβλιαρακια απο το google μπορω να το βρω??

Αμα ξερεις το μοντελο απο τη μητρικη σου ναι....

Δημοσ.

αν το ανοιξεις ακει που ειναι η μπαταρια καπου εκει διπλα εχει 2 πινακια ή 3...αν ειανι 3 κ εχει jumper πχ στα 2 δεξια βαλτο για 10 δευτερα περιπου στα 2 αριστερα και μετα ξανα στη θεση του...Αν ειναι 2 απλα βαλε ενα jumper για 10 δευτερολεπτα και βγαλτο...

Α μην ξεχασω πως καπου γυρω απο τα πινακια θα γραφει "clear cmos" η "clear bios" η "bios reset"

Δημοσ.

τελικα το βιβλιαρακι ητανε σε ενα βαλιτσακι που μου ειχανε δωσει τοτε :)

θα προσπαθησω τωρα σε λιγα λεπτα επναερχομαι χαχαχα

Δημοσ.
τελικα το βιβλιαρακι ητανε σε ενα βαλιτσακι που μου ειχανε δωσει τοτε :)

θα προσπαθησω τωρα σε λιγα λεπτα επναερχομαι χαχαχα

Το αστειο που το βλεπεις δεν μπορω να καταλαβω.....Ποσο εισαι ειπαμε? :P

Δημοσ.

ρε ςαρχεντ εσυ μηλας που στο επομενο game που θα πορωθεις θα το αλλαξεις ονομα σε μπαρμπι :lol:

ΥΓ τελικα δεν το ελυσα θα παω σε ενα μαγαζι να μου το φτιαξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...