sozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας σημερα αποφασια να φυγω απο το 20% που ειχα στο cpu και να δω αμα μπορω να τον παω ποιο πανω. σαν αρχαριος εβαλα μαλον λιγο παραπανο τουςαριθμους και δεν μου ανοιγη το pc τωρα μου εκανε επανεκκινησει αλλα δεν μου βγαζει πραμα και βγαινει η οθονη ανενεργη μετα απο λιγο. εκλεισα τπ pc καμια 10 φορες το εβγαλα απο την μπριζα το εκλεισα απο πισω αλλα δεν λεει να με βαλει τι αλλο μπορω να κανω λετε να καηκε πραμα?
sozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 πως αφου δεν ανοιγη το pc μου μονο το θορυβο κανει
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 πως αφου δεν ανοιγη το pc μου μονο το θορυβο κανει Το reset bios το κανεις απο τη μητρικη ανοιγεις το κουτι και μετακινεις τα τζαμπερακια..... Διαβασε το manual της μητρικης σου για βοηθεια....
sozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το pc το ειχα παρει απο το πλαισιο ολοκληρο και δεν μου ειχε βιβλιαρακια απο το google μπορω να το βρω??
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το pc το ειχα παρει απο το πλαισιο ολοκληρο και δεν μου ειχε βιβλιαρακια απο το google μπορω να το βρω?? Αμα ξερεις το μοντελο απο τη μητρικη σου ναι....
nick#18 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 αν το ανοιξεις ακει που ειναι η μπαταρια καπου εκει διπλα εχει 2 πινακια ή 3...αν ειανι 3 κ εχει jumper πχ στα 2 δεξια βαλτο για 10 δευτερα περιπου στα 2 αριστερα και μετα ξανα στη θεση του...Αν ειναι 2 απλα βαλε ενα jumper για 10 δευτερολεπτα και βγαλτο... Α μην ξεχασω πως καπου γυρω απο τα πινακια θα γραφει "clear cmos" η "clear bios" η "bios reset"
sozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 αυτη ειναι η μητρικια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522568&ref=pathfinder αμα μπορειτε να μου πειτε που ειναι
nick#18 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x Μπες κατεβασε το user's manual δες το κεφαλαιο 1.9 και κανε reset...
sozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 τελικα το βιβλιαρακι ητανε σε ενα βαλιτσακι που μου ειχανε δωσει τοτε θα προσπαθησω τωρα σε λιγα λεπτα επναερχομαι χαχαχα
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 τελικα το βιβλιαρακι ητανε σε ενα βαλιτσακι που μου ειχανε δωσει τοτε θα προσπαθησω τωρα σε λιγα λεπτα επναερχομαι χαχαχα Το αστειο που το βλεπεις δεν μπορω να καταλαβω.....Ποσο εισαι ειπαμε?
sozz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 ρε ςαρχεντ εσυ μηλας που στο επομενο game που θα πορωθεις θα το αλλαξεις ονομα σε μπαρμπι ΥΓ τελικα δεν το ελυσα θα παω σε ενα μαγαζι να μου το φτιαξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.