Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με motherboard-κουτί και θύρες usb

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω το κουτί thermaltake mambo και motherboard gigabyte 8S648FX-RZ και τροφοδοτικό heroichi windmill pro 385watt...

Έχω συνδέσει πάνω στην μητρική την προέκταση του δέκτη για το σετ ασύρματου πληκτρολογίου/ποντικιού και όταν βάζω έναν εξωτερικό σκληρό σε μια από τις 2 πλαϊνές θύρες τότε αυτό παύει να λειτουργεί....οπότε όταν τελιώνει την μεταφορά ο σκληρός και τον αποσυνδέσω...αποσυνδέω και την προέκταση του δέκτη την επανασυνδέω και τότε λειτουργεί.

Άλλο είναι όταν ξεκινάει ο υπολογιστής και πατάω F8 για να μπω με safe mode όταν έρχεται η ώρα να επιλέξω δεν λειτουργεί ο δέκτης και πρέπει να βάλω άλλο πληκτρολόγιο για να κάνω επιλογή....

Τι φταίει?:-(

Δημοσ.
Έχω συνδέσει πάνω στην μητρική την προέκταση του δέκτη για το σετ ασύρματου πληκτρολογίου/ποντικιού

Εννοείς ότι την έχεις συνδέσει σε ένα από τα 2*Rear usb ports;

Δοκίμασες να συνδέσεις τον εξωτερικό στην άλλη;

Έψαξα στο manual της μητρικής σου, αλλά δε βρήκα κάποιο limitation του chipset..

Δημοσ.

Δοκίμασα σε άλλη θύρα εκτός των onboard της μητρικής και δεν είχα πρόβλημα.....οπότε κατι με την μητρική παίζει...

Δημοσ.

αν έχεις επιμηκύνει το καλώδιο με κάποια προέκταση πέραν του αρχικού μήκους βγάλ'τη,υπάρχει περιορισμός στο μήκος του usb!το άλλο που λες βρές κάπου στο bios usb legacy somethin κ καν'το enable!

Δημοσ.
Τι δοκίμασες ακριβώς; Συνήθως το πρόβλημα το έχουν τα front_usb_ports, όχι τα πίσω..

έβαλα το usb της προέκτασης του δεκτη σε μια πίσω θύρα αλλά όχι σε μια από τις 2 που έχει η μητρική, σε μια άλλη που συνδεέται με pci. και πλεον όταν κάνω μεταφορά αρχέιο δεν έχω πρόβλημα.

αν έχεις επιμηκύνει το καλώδιο με κάποια προέκταση πέραν του αρχικού μήκους βγάλ'τη,υπάρχει περιορισμός στο μήκος του usb!το άλλο που λες βρές κάπου στο bios usb legacy somethin κ καν'το enable!

οχι δεν έχω επιμηκύνει κανένα καλώδιο....

αυτό με το bios θα το τσεκάρω πιο μετά.

Προς το παρόν αντιμετωπίζω και αλλο ένα πρόβλημα...όταν ανοίγω τον υπολογιστή ανεξαρτήτως που έχω συνδέσει την προέκταση του δέκτη δεν τροφοδοτίτε και έτσι δεν μπορώ να μπω στο Bios εκτός αν αλλάξω πληκτρολόγιο (βάλω ένα ενσύρματο)....

Δημοσ.

αυτό θα λύσει το θέμα με το bios!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...