Προς το περιεχόμενο

ελλειψη χωρου στο σκληρο και windows xp

eirhnh_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εξακολουθει να παραμενει το προβλημα γιατι δε βρηκα κανενα φακελο που λεει ο φιλος πιο πανω παροτι εκανα τις οδηγιες κατα γραμμα! μαλλον θα καταφυγω στη σιγουρη λυση! φορματ! θα περασω μια πιο ελαφρια εκδοση των παραθυρων! ευχαριστω πολυ ολους σας!

eirhnh, αν κάνεις κανονικά τα windows updates θα πρέπει να υπάρχουν οι παραπάνω φάκελοι.

Μόνο αν δεν κάνεις τα updates δεν θα υπάρχουν οι φάκελοι.

Δοκίμασε και με το CCleaner να κάνεις έναν καθαρισμό.

Επίσης, αν έχεις ενεργοποιημένη την αδρανοποίηση (δεξί κλικ στην Επιφάνεια εργασίας->Ιδιότητες->Προφύλαξη οθόνης->Ενέργεια->Αδρανοποίηση), τότε θα δεσμεύεται από τον δίσκο τόσος χώρος όση και η μνήμη του asus. Νομίζω 512 ΜB από τα 4GB του δίσκου.

Επίσης θα έχει σίγουρα δεσμευμένο χώρο 1 ή 1,5 GB για Swap memory (δεξί κλικ στο Ο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες->Για Προχωρημένους->Επιδόσεις {Ρυθμίσεις}->Για προχωρημένους->Εικονική μνήμη {Αλλαγή}). Μπορείς να το αλλάξεις σε 768 ή σε 512.

Σε γενικές γραμμές όμως, 4GB δίσκος, ίσα που φτάνει για τα XP.

Δημοσ.

Τα windows δεν ειναι για 4GB σκληρους... Δοκιμασε αλλη διανομη λινουξ με καλυτερο γραφικο περιβαλλον. Δοκιμασε να βαλεις ubuntu ή moblin.

Δημοσ.

τελικα με το ccleaner που προτεινε ο φιλος πιο πανω, το προβλημα λυθηκε! καθε που βλεπω το δισκο να αρχιζει να φευγει, κανω μια εκκαθαρισουλα κι ολα τζετ ξανα! επανερχομαι για μια τελευταια και μαλλον χαζη ερωτηση! στο ccleaner ποια επιλογη πρεπει να "ξετικαρω" για να μη χανω τα στοιχεια μου σε σελιδες οπως αυτη η το fb? γιατι καθε φορα που κανω ενα καθαρισμο μετα με "ξεχνουν" οι σελιδες! σερφαρω μεσω mozilla. επειδη εχει επιλογες καθαρισμου και για i.e και για τον mozilla θα πρεπει, την επιλογη που ευελπιστω οτι θα μου υποδειξετε να εξαιρεσω του καθαρισμου, να την κανω και στους 2 browser? ευχαριστωωωωωωωω:-D

Δημοσ.

Αν σερφάρεις μόνο με FF, τότε ξετικάρησε την επιλογή Εφαρμογές->Cookies και αν θέλεις να κρατάς και τις σελίδες που έχεις μπει, ξετικάρησε και το Ιστορικό διαδικτύου.

Αν χρησιμοποιείς και τον ie, αφαίρεσε τα cookies και από αυτόν. Αλλιώς δεν είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

δουλεψεεεε!!!!!:lol: ευχαριστω παρα παρα πολυ ολους σας παιδια! με ενα compilation των συμβουλων σας καταφερα και εχω 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ γιγα δισκου! χεχε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...