georgeuk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 για σας παιδια ξεκινησα δουλεια σε μια εταιρια ως web developer. μου αναθέσανε ενα προτζεκτ στο οποίο πρεπει να χτισω ενα σιτε στο οποιο καπιοι που ψαχνουν δουλεια θα μπορουνε να ανεβαζουνε βιογραφικα. απο την αλλη θα υπαρχει ενα section όπου η εταιρια θα δημοσιεύει διαφορες δουλειες. τι προτείνετε να χρησιμοποιησω μηπως καποιο cms?
antonisid Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δε σου χουν δώσει κάποια κατεύθυνση για το πως θα το κανεις? Αν η εταιρεια ασχολειται με design-development χλωμο να τους ακουστει ευχάριστο οτι το κανες πχ με Joomla.Αν το αντικειμενο της ειναι κάτι άλλο κι απλα θελουν μια σελιδα για "δουλειες" οπως ειπες , τοτε ισως ενα cms ν αρκει.
georgeuk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το αφήσανε πάνω μου αυτο. το θέμα ειναι ότι το cms θα μπορέσει κάποιος να ανεβάζει βιογραφικά?
antonisid Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Σχεδον τα παντα μπορεις να κανεις με cms ειδικα με Joomla Που παρχουν τοσα Modules.Αλλα αν δεν εχεις ασχοληθει καθολου , θα σου παρει καιρο για να προσαρμοστεις και να το μαθεις . Εισαι σιγουρος οτι με καποιο cms δε θα χαν προβλημα?
georgeuk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 όχι δεν εχουν πρόβλημα το μονο που με ανυσυχει ειναι ο σχεδιασμος. θέλουν διο μεγαλα βαννερ στην αρχικη σελιδα το ενα για να μπενουν να ποσταρουν jobs και το αλλο αριστερα να μπενει ο κοσμος να βαζει βιογραφικα
alexandr0s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε νομίζω υπάρχει έτοιμο open source application για αυτή τη δουλειά άσχετο με το Joomla
georgeuk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια βρηκα ενα γαματο αντ ον για joomla. δεν ητανε τζαμπα αλλα το βρηκα με αλο τροπο. ριξτε μια ματια. εχω κανει κατι πολυ βασικο βεβεια. θέλουν διο εικονες μεγαλεσ στο κεντρο της σελιδας με λινκ. γινεται? το ενα να κανει λινκ με το submit job και το αλλο με το candidate register http://georgezervos.com/recruitment/
johnny21a Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλε μου να σου κανω μια ερωτηση, τιποτα προσωπικο απλα απο περιεργεια εντελως, πες οτι δε θελουν CMS, εσυ ξερεις να το κανεις αλλιως ? Και ξαναλεω, τιποτα προσωπικο! απλα απο περιεργεια...
georgeuk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 ξέρω phpmysql asp αλλα μου φαίνεται πολυ χρονοβορο
johnny21a Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ειναι ιδιαιτερα χρονοβορο αυτο που λες, αν σχεδιαστει σωστα η βαση απο την αρχη και δε χρειαστεις αλλαγες στην πορεια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, και φυσικα υπαρχει το πλεονεκτημα οτι θα μπορεις να το κανεις ακριβως οπως θες και δε θα αρκεστεις σε ετοιμα template η στο Artisteer που εχεις χρησιμοποιησει στο παραδειγμα σου
georgeuk Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 έχεις δίκιο φιλε. θα το κοιτάξω το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.