Προς το περιεχόμενο

επιλογή USB

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Turbo-X 2 GB το οποίο όντως είναι αρκετά κοντά στις ταχύτητες που λέει, εγγραφή 12 δε πιάνει με ΤΙΠΟΤΑ, αλλά σίγουρα πάνω από 3 που λέει το kingston. Ένα ακόμη μειονέκτημα του kingston είναι αυτό το πτυσσόμενο ματσούκι που μπαίνει στη USB, αν χρησιμοποιέις πολύ το φλασάκι θα σου μείνει στο χέρι κάποια στιγμή (μιλάω εκ πείρας).

Από τα 2 που προτείνεις θα έπαιρνα το Turbo-X, επίσης θα πρότεινα αυτό (αν θέλεις φυσικά να σκεφτείς κάτι άλλο). Έχω ένα 16αρι που του χω βγάλει τα μάτια εδώ και αρκετό καιρό, δε καταλαβαίνει τίποτα και είναι και αρκετά γρήγορο.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντησεις , μαλλον θα επιλεξω το Turbo-x . Το laptop που εχω που ειναι της ομονυμης μαρκας δεν με απογοητευσει ποτε!

Δημοσ.
Πολύ καλό σε ταχύτητες αλλά λίγο μεγαλούτσικο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554027

Μειονέκτημα πέραν του μεγέθους, ότι μαζεύει χνουδάκια πάνω στο λαστιχένιο weatherproof κάλυμα.

Διαφωνώ καθέτως....Το χειρότερο σε ταχύτητες που έχω δοκιμάσει!!! Το αντίστοιχο "φτηνιάρικο" κίτρινο datatraveller της kingston πιάνει σίγουρα διπλάσιες ταχύτητες στα ίδια δεδομένα....Χώρια και το price premium toy corsair που δεν αξίζει ΜΙΑ!

Δημοσ.
Διαφωνώ καθέτως....Το χειρότερο σε ταχύτητες που έχω δοκιμάσει!!! Το αντίστοιχο "φτηνιάρικο" κίτρινο datatraveller της kingston πιάνει σίγουρα διπλάσιες ταχύτητες στα ίδια δεδομένα....Χώρια και το price premium toy corsair που δεν αξίζει ΜΙΑ!

Θέλεις να γράψεις για ποιο kingston μιλάς;

Δημοσ.

Η σειρα OCZ ATV που εχει το πλαισιο στα 8 και 16gb ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ με το OCZ Rally...απλα εχουν ψιλο αθλια εμφανιση(ειναι απο ελαστικο πλαστικο για αντοχη σε πτωσεις κτλ) και δεν ειναι τοσο κυριλε...κατα τα αλλα εχουν τον ιδιο controller,τις ιδιες επιδοσεις και την ιδια τιμη :)

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553838

Για τούτη τη σειρά(μπλε-κιτρινο-ροζ)

Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω, αφού δεν έχω ούτε αυτό που πρότεινα εγώ ούτε αυτό που πρότεινες εσύ. Το θέμα είναι ότι σε όλα τα flash usb με μικρές ταχύτητες, οι εταιρίες "ντρέπονται" να πούνε τις πραγματικές. H kingston έχει το συγκεκριμένο στα low speed. Συνεπώς το βλέπω λίγο δύσκολο να είναι πιο γρήγορο από κάποιο που ανακοινώνει μεγάλο write speed. Aλλά βέβαια, όλα αυτά είναι στα χαρτιά...

Δημοσ.

ουτε εγω εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με την ταχυτητα του, αλλα τα πραγματα βελτιωθηκαν οταν το φορμαρισα σε NTFS. Παντως ενα 2GB turbo-x που ειχα (supertalent) τα παει καλα.

Δημοσ.
Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω, αφού δεν έχω ούτε αυτό που πρότεινα εγώ ούτε αυτό που πρότεινες εσύ. Το θέμα είναι ότι σε όλα τα flash usb με μικρές ταχύτητες, οι εταιρίες "ντρέπονται" να πούνε τις πραγματικές. H kingston έχει το συγκεκριμένο στα low speed. Συνεπώς το βλέπω λίγο δύσκολο να είναι πιο γρήγορο από κάποιο που ανακοινώνει μεγάλο write speed. Aλλά βέβαια, όλα αυτά είναι στα χαρτιά...

Προφανώς και είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει....Μερικοί εδώ μέσα έχουν πει πάντως ότι είναι πολύ καλή η γρήγορη σειρά της OCZ...Για να το λένε το πιστεύω πιο πολύ εν σχέσει με την εμπειρία για κορσαιρ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...