Προς το περιεχόμενο

Intel Cοre i7-860 (s1156/P55) ή I7-920 (s1366/X58);

spdrosin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λεπόν παιδιά, μετά από 1 βδομάδα διλλήματος, διαβάσματος, σπαζοκεφαλιάσματος, κλπ κατέληξα στον 860 (ή 1156 ή Ρ55). Όπως κι αν το πω το ίδιο είναι. Το θέμα είναι πως παίζει να στραβώσει το θέμα της επιδότησης. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις γνώμες και το χρόνο σας. (Εδώ είμαστε πάλι)

Δημοσ.
Λεπόν παιδιά, μετά από 1 βδομάδα διλλήματος, διαβάσματος, σπαζοκεφαλιάσματος, κλπ κατέληξα στον 860 (ή 1156 ή Ρ55). Όπως κι αν το πω το ίδιο είναι. Το θέμα είναι πως παίζει να στραβώσει το θέμα της επιδότησης. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις γνώμες και το χρόνο σας. (Εδώ είμαστε πάλι)

Ρε τους κριψύνους.. Ποια είναι η επιδότηση δεν θα μάθω ποτέ!!! :cry:

Δημοσ.
Ρε τους κριψύνους.. Ποια είναι η επιδότηση δεν θα μάθω ποτέ!!! :cry:

Ενισχύονται οικονομικά επιστήμονες-ελεύθεροι επαγγελματίες για την προμήθεια σύγχρονου και εξειδικευμένου τεχνολογικού εξοπλισμού. Επιδότηση ΕΣΠΑ για Η/Υ & περιφερειακά μέχρι τις 9/10. ;)

Δημοσ.

Ενισχύονται οικονομικά επιστήμονες-ελεύθεροι επαγγελματίες για την προμήθεια σύγχρονου και εξειδικευμένου τεχνολογικού εξοπλισμού. Επιδότηση ΕΣΠΑ για Η/Υ & περιφερειακά μέχρι τις 9/10. ;)

Επιτέλους.. ένας (σχεδόν χαχαχχα) μη κρυψίνος!!! Να 'σαι καλά! Μπορώ να κοιμηθώ ήσυχα πλέον τα βράδια. Είπα μήπως υπήρχε τίποτα που δεν το είχα πάρει πρέφα.. ;)

Δημοσ.

μετα απο καιρο που απλα παρακολουθω τα γεγονοτα στο insomnia ειπα και εγω να γραψω . ο λογος ειναι πως και εγω εχω την ιδια επιδοτηση με το προγραμμα E.Σ.Π.Α (ο πατερας μου για να ειμαστε σωστοι).

Μου ειπε λοιπον φτιαξε εναν Η/Υ μιας και το 50% θα ειναι πληρωμενο.Και σε εμενα τεθηκε λοιπον το ιδιο ερωτημα . i5 η i7 ? εψαξα εκανα συζητησεις με αλλα ατομα , διαβασα οτι καταλαβαινα απο τα ξενα φορουμς και τελικως κατεληξα στην καρακατω συνθεση

95oxsmlc5beij15qqd31.jpg

ακομα και αυτη τη στιγμη δεν ειμαι σιγουρος για την επιλογη μου . σκοπος μου ειναι να φτιαξω εναν Η/Υ που να αντεξει μιας και δεν ειμαι ατομο που αλλαζει συνεχως και εχω γονεις που δεν καταλαβαινουν πως οτι παρεις τωρα μετα απο 2 χρονια θα ειναι παλαιο , καθως αφου το πληρωσαν 1800 ευρω παραμενει να ειναι και καλο . Αυτον που εχω τωρα με socket 939 τον εχω απο το 2004 και τα ιδια τραβηξα και με αυτον για να μπορεσω να παρω αλλο υπολογιστη τωρα μιας και τοτε ειχα δωσει 1800 ευρω .

Ο λογος λοιπον που επελεξα τον i7 ειναι για το triple channel αλλα και για το μικρο-πιθανον ενδεχομενο ο i9 να εχει μια λογικη τιμη για μελλοντικη αναβαθμιση , καθως το να αλλαξω ξανα Η/Υ μετα το 2011 που θα βγουν οι νεες τεχνολογιες usb3,sata3 δεν θα ειναι δυνατον . Ηθελα να περιμενω βασικα μεχρι το 2011 για να βγουν αυτα τα νεα πραγματα στην αγορα , αλλα αφου εχουμε επιδοτηση τωρα αναγκαστικα πρεπει να φτιαξω κατι που να μεινει . Ελπιζω να βγει μητρικη με socket 1366 sata3, usb3 που να παιρνει τον i7 , θα ηταν το ιδανικο

Συμφωνω σε αυτο που ειπατε μερικοι στο να επενδυθουν λεφτα σε οθονη και κουτι μιας και αυτα θα μεινουν . Απο την αλλη ομως σκεφτηκα να φτιαξω οτι καλυτερο μπορω τωρα με τα τωρινα δεδομενα . Η μονη αλλαγη που καταπασα πιθανοτητα θα γινει , θα ειναι αντι για την GTX295 τελικως να ζητησω απο το plaisio την Ati 5870 2gb καθως θα εχουν τα ιδια λεφτα .

Θα εκτιμουσα μερικα σχολια σας και ζητω συγνωμη για την εκταση του κειμενου

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά. To Χ58 είναι μια μαύρη τρύπα χρημάτων για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Τα πάντα είναι Overkill.

2ahffjq.jpg

+

Intel X25-M SSDSA2MH080G2C1 - 34nm Product Line - Εσωτερικός σκληρός δίσκος SSD - 80 GB - SATA-300

1358 ευρώ σύνολο.

690 ευρώ κόστος για τους γονείς σου. Όχι άσχημα.

Δημοσ.

θεωρεις δηλαδη οτι η ολη συνθεση που εκανα ειναι ανουσια ?

θελω εναν υπολογιστη που να αντεξει οσο ειναι δυνατον , να παιζω τα παιχνιδια που παντα παιζω (PRO , COD , NFS , NBA LIVE , και παιχνιδια τυπου far cry) ...

ξερω οτι η Motherboard που εβαλα της Gigabyte ειναι πολυ καλη για o.c

δε σκοπευω να κανω τρελα πραγματα και να παω τον i7 στα 4 , μπορει ομως να δοκιμασω και με τον φιλο Nopstrim (που ειναι και αυτος παλιο μελος στο Insomnia) να μου τον ανεβασει ας πουμε στα 3.2 που θεωρω οτι θα ειναι ασφαλες το συστημα , ωστε αφου δε ξερω πολλα να μην εχω και προβλημα αλλα και παλι να ειμαι ικανοποιημενος για το συστημα μου και για το o.c μου

Δημοσ.

ναι ρε συ , σιγουρα , οπως και εμενα με ενδιαφερει αυτο .

Για αυτο ακριβως το λογο θελω να φτιαξω κατι που να ειναι ενταξει για αρκετο καιρο , να αντεξει και να με ικανοποιει , ωστε να μετα απο μερικα χρονια να μην χρειαζομαι παλι κατι αλλο , ωστε να μην επιβαρυνω ξανα το πορτοφολι των γονιων μου οπως χαρακτηριστικα ειπες

Δημοσ.

Τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό. Αγοράζεις με βάση τις ανάγκες σου και με έναν ορίζοντα 2-3 χρόνων το πολύ πάντα με βάση αξία προς χρήμα.

Δημοσ.

με αuτα ποu ερχονται το 2011 ολα τα σημερινα θα μοιαζουν κολοκοτρονέηκα. οποτε μην την ψαχνεις και πολυ. οτι λεει o grirmpr

Δημοσ.

Eτεροχρονισμενα απλα να πω οτι για το 1156 socket που προτεινετε πολλοι δεν ειναι σημαντικο μειονεκτημα αυτο που αναφερθηκε οτι δηλαδη σε crossfire ή sli παιζει με 8χ8χ? Τουλαχιστον ετσι ειδα μια μητρικη της Αsus που προτεινατε εδω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...