eneta Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Είχα την φαεινή ιδέα να επενδύσω το τζάκι στο σπίτι με κεραμιδί μάρμαρο και λευκό πορόλιθο. Ελα μου που ο πορόλιθος έγινε μαύρος από την κάπνα και την σκόνη! Ξέρει κανείς πως μπορώ να τον καθαρίσω? Δοκίμασα χλωρίνη, σαπουνάδα και τρίψιμο με σύρμα αλλά τίποτα απολύτως..
firewalker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Έγινε μαύρος από την κάπνα ή από την θερμοκρασία; όπως και να είναι θα είναι πολύ δύσκολο να καθαρίσει αφού μάλλον θα έχει "ποτίσει" η κάπνα. Ρώτα σε κάποιο σχετικό κατάστημα. Επίσης ρώτα αν υπάρχει χρώμα για αυτές τις περιπτώσεις ώστε να τα βάψεις.
foufoutios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Το βαψιμο μου ακουγεται η καλυτερη ιδεα, χωρις να ειμαι ειδικος ομως..
georgemvg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν μαύρισε από την ζέστη, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι υδροβολή. Αλλά θα ξαναγίνει μαύρο...
eneta Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μαύρισε από την κάπνα , δεν νομίζω από την θερμοκρασία.. Αν τον περάσω με έναν ατμοκαθαριστή θα καθαρίσει δηλαδή? Υπάρχουν δηλαδή βαφές για πορόλιθους? Πού να ρωτήσω? Σε μάντρα??
wizzy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 ή σε χρωματοπολείο. Αν είσαι από Αθήνα, κοντά στην Πλατεία Κάνιγκος αλλά και στην Οδό Κάννιγκ υπάρχουν αρκετά.
xpapias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Τελευταίες μέρες διαφημίζουν στην τηλεόραση ένα καινούριο σφουγγαράκι Scotch Brite που καθαρίζει τα πάντα μόνο με νερό - χωρίς χημικά και καθαριστικά. Το πήρα για το σπίτι και έκανε πραγματικά θαύματα. Χάλασε πολύ εύκολα παρόλαυτα. Δε θυμάμαι το όνομα (Scotch Brite σίγουρα) αλλά ήταν ένα ολόλευκο σφουγγάρι. Περίπου 2,5-3 Ε κόστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.