tsitris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω πρόγραμμα για mac,που να μετατρέπει mkv,avi...σε dvd και το αντίστροφο, το ζητούμενο είναι να δέχεται υπότιτλους..Έχω δοκιμάσει πάμπολλα χωρίς επιτυχία. Η μονη προσωρινή λύση που έχω βρει είναι η χρήση του submerge και toast,δίχως να μου αρκεί.Ελπίζω να υπάρχει,η να υπάρξει σε snow leopard κάποιο πιο αυτοματοποιημένο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Κανείς δεν έχει μαύρη ζώνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλλον δεν ασχολούνται πια πολλοί με DVDs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Βλεπω ολα αυτα τα θεματα, σχετικα με υποτιτλους, σε μακ, και λεω, ποσο απλουστερα θα ηταν ολα αν υπηρχε και σε mac το converxtodvd των windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Με το visualhub κάνω τη δουλειά που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 visualhub και μετά στη cpu ψήνεις ψάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Με το visualhub κάνω τη δουλειά που λες Γιατι, το visualhub, κανει ταινιες με υποτιτλους??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsitris Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Thanks για τις απαντήσεις, Το visualhub το έχω δοκιμάσει κ όλο κάποιο έρρο βγάζει,, H καλύτερη λύση τλκ ,είναι αυτό http://www.xilisoft.com/video-converter.html σε vmware,για το visualhub δεν ξέρω τι λάθος κάνω,αλλά οκ,δεν χάθηκε ο κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.